De service bij Beeks is echt heel goed. Vanaf de jaarlijkse oogmeting waarbij ook op glaucoom en staar wordt getest tot het aanmeten en de levering van de brillen toe. Alleen maar positieve ervaringen.
Ik ben echt goed geholpen.
zelfde als hierboven!
Het was leuk om naar de opticien te gaan!
Super service nadat mijn vorige bril is gestolen.
Gewoon zoals het hoort perfect geholpen. Prachtige zonnebril op sterkte gekocht. Altijd in voor een praatje en een lach :) Ook beschikken ze over veel high tech apparaten en zijn eigenlijk alle monturen wel te bestellen.
Nou mijn ervaring was heel goed zeker hoe jullie dien puzzelen met moeilijke ogen om weer goed te kennen zien En hoop nu dag ik 3 jaar of langer met deze bril kan En me kinderen zijn ook bekend bij jullie ook die hebben een goede ervaring met jullie
Prima en prettige ontvangst, professionele begeleiding door het oogmeting- en glazen advies-proces. Goede informatie over levertijden die in praktijk zelfs nog iets korter waren dan aangekondigd.
veel betere ervaring dan bij de opticien voordien. Groot verschil in de resultaten van het onderzoek nu en een jaar geleden elders. kan me niet voorstellen dat mijn zicht zo snel is veranderd
Bij van Beek hebben ze perfect in de gaten hoe klantenservice hoort te zijn! Én Kees investeert in zijn personeel,goed opgeleide mensen Bovendien verrastte hij mij met de brilkeuze die hij mij liet zien; de echte professionals zeggen…. probeer deze eens of die. Nee ik kan niet wachten om mijn bril op te halen en te laten zien hoe mooi n bril kan zijn . ps Ze zijn ook nog heel aardig! Gerrie Fraaije
Ik ben al jaren klant bij Beeks. Ze hebben er verstand van zaken en ik word er altijd fijn geholpen. En... ze hebben er ook heel mooie brillen :)
Klant vriendelijk en prima service
Ze hebben me op mijn gemak gesteld, Goed geluisterd naar mijn wensen
Beste medewerkers . Mijn bril verloren met Carnaval en door jullie heel vriendelijk en vakkundig geholpen . Daarvoor mijn hartelijke dank . met vriendelijke groet Piet Bosmans.
Professioneel geholpen met als resultaat een duidelijk verschil tussen de oude en nieuwe bril.
Ik zag op tegen mijn eerste stap naar multi focus. Met de juiste keuzes vd brilglas parameters in 1xgoed. Viel dus achteraf enorm mee en het went in mijn geval best snel.
Was binnengelopen zonder afspraak. Kon toch meteen geholpen worden. Fijn!
Gewoon top zaak!
Na 54 jaar harde contactlenzen overschakelen naar bril met een hoge sterkte van -11 en -13 wilde ik een top opticien om te begeleiden en weer goed zicht te krijgen. Perfect geholpen door Annemieke en Kees. Fijn meegedacht en begrip. Heb nu een mooie bril waarmee ik weer aangenaam kan zien. Heel blij mee!
Vriendelijke mensen, goede service! Zou mensen de opticien zeker aanbevelen.
wij hebben allebei een bril van beeks mijn man heeft ook lenzen gehad je wordt er zeer goed geholpen en goede uitleg je kunt er altijd binnenlopen als er iets is met je bril en wordt meteen zeer goed geholpen zijn zeer vriendelijke mensen wij hebben er zeer goede ervaring mee en zijn ook tevreden.
Goede ervaring en iedereen aan te bevelen bij Beeks een bril te kopen
Ze doen een goeie oogmeting, nemen alle tijd om een mooie luxe moderne bril mee uit te zoeken. Personeel is vriendelijk en als er iets is met je bril helpen ze je snel vooruit. Het zijn echte vakmensen.
Van Bruhezedal 18
5551 EW Dommelen valkenswaard