Snelle, deskundige en betrouwbare service
fijn geholpen, veel keuze en vakkundig personeel
Heb een goede behandeling gehad
Ben hier al klant sinds mijn kindertijd. Altijd goede service en correcte diagnose/adviezen ook voor doorverwijzen naar oogarts. Zeer betrouwbaar.
Heel vakkundig.
Het aanmeten van een bril wordt gedaan door hoog opgeleide medewerkers.
Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam de oogmeting zeer top en goede uitleg en gezellig
Ik kwam in eerste instantie voor een oogmeting, als second opinion. Wat een verschil met andere opticiens. Veel uitgebreider en ook zeer service-gericht. Mijn aanname, dat mijn oogmeting bij de vorige opticien niet correct was, bleek gegrond. Heb inmiddels nieuwe glazen en tot volle tevredenheid.
Deskundige mensen en zeer vriendelijk
Gewoon goed!
de oogmeting werd zorgvuldig gedaan. steeds weer iets proberen. met bril uitzoeken werd mee gedacht om de prijs zo laag mogelijk te houden, maar wel met de sterkte die nodig is.
Een uitgebreide oogmeting en advies die vertrouwen geeft in de kwaliteit. De firma is een goede keuze voor een bril. En een hele vriendelijke service.
Je merkt aan alles dat hier gediplomeerde mensen werken. Los van dat zijn ze vriendelijk.
Fantà stisch geholpen door Vanessa bij het vinden van de juiste contactlenzen voor mij!
Wij zijn al jaren klant bij van den Tol De deur staat altijd voor je open voor welk probleem dan ook . Klantvriendelijkheid staat zeer hoog in het vaandel . Mijn bezoek laatst werd ik alleraardigst geholpen en is alles naar tevredenheid opgelost.
Snelle en zorgzame benadering
eerste kontakt ging prima, levering van bril ook, alleen zaten er ver- keerde glazen in, is tot onze tevredenheid kostenloos hersteld.
Top geholpen
Goede begeleiding naar de juiste keuze tussen bril of lenzen. Ze nemen altijd op vriendelijke wijze alle tijd voor de meting van mijn ogen. Ik ben een zeer tevreden klant sinds jaren en kan iedereen deze opticien aanbevelen.
Vakkundig, vriendelijk personeel en een mooie selectie van verschillende monturen.
Prima, flexibel, vriendelijk. Helaas heb ik de bril te vroeg gekocht en kwam er vlak daarna een actie. Daar heb ik niet van mogen profiteren. Heel jammer. Ik vond monturen allemaal vrij duur. Mijn glazen waren al heel duur en ik heb daarom bij een andere zaak een montuur gekocht.
Al vele jaren deskundig en klantvriendelijl
Direct geholpen op een voldoende wijze
Goed opgeleid , vriendelijk. Men (her)kent je bij binnenkomst.
Prima geholpen, personeel weet waarover ze praten, nemen de tijd.
Oude Raadhuisplein 4
1271RH Huizen