Ze geven goede aandacht en heel tevreden over de service.
Voor een nieuwe bril wordt uitgebreid de tijd genomen voor de keuze voor een nieuw montuur, voor het opmeten van de sterkte en uiteindelijk ook voor het bekijken van de geleverde bril. Prima!
Mijn hele leven ben ik al klant, geweldige service en lieve mensen
Een hele prettige zaak, je wordt er altijd vriendelijk ontvangen en goed geholpen.
Altijd snel en deskundig geholpen
Vriendelijk en deskundig personeel met veel passie voor hun vak; ook de nazorg is prima! Ik kan deze opticien van harte aanbevelen!
Zeer vriendelijk en deskundig
Iedere 6 maanden laat ik een oogmeting doen en bestel nieuwe maandlenzen voor een half jaar. Altijd een gezellige ontvangst en goed advies.
Altijd aardig en kundig!
Altijd zeer klant en service gericht. Goed advies!
Fijn dat er 2 filialen zijn in Huizen en beide goed!
Prettig
Alles klopt. Prima oogmeting. Prachtige monturen. Vriendelijk personeel.
Prettige service door professionele mensen, in een mooie winkel, goed bereikbaar en afspraken worden waargemaakt. professioneel advies en prettige sfeer.
Betrouwbare en zeer deskundige medewerkers, altijd vriendelijk en meedenkend. Lenzen en bril zijn zeer snel gereed, ik heb niet lang moeten wachten op de nieuwe bril wat super is.
Na meer dan 15 jaar nog steeds ontzettend tevreden. Hele goede service en vriendelijke medewerkers. Je wordt altijd heel fijn geholpen.
Geholpen met nieuwe lenzen en een nieuwe bril. Heel veel geduld en een duidelijke uitleg!
Prima geholpen en begeleid!
De mensen waren vriendelijk. Degene die mijn ogen mat was precies en rustig. Advies omook eens naar brillen te kijken in het dorp was attent.
Het spreekwoord zegt alles
Kost wat meer maar is dat dubbel en dwars waard.
Goede service en heel vriendelijk personeel. Ik zou zo zeggen ga zo door.
Zeer goede ervaring! Er wordt nauwkeurig gekeken en geluisterd naar persoonlijke behoefte. Deskundige zorg voor complexere problemen. Fijn team, geen moeite teveel. Ik ben zeer tevreden. Gr. G.J. Both
Oude Raadhuisplein 4
1271RH Huizen