Misschien dat veel mensen hier invullen van 'de prijs'. maar kwaliteit en tijd heeft een prijs.. dus houden zo!!
Ik gebruik maand lenzen en krijg ieder half jaar nieuwe. Zou graag eerder een controle afspraak hebben aan het einde van het half jaar. Nu krijg uk pas vlak voordat mijn lenzen op zijn bericht en moet dan nog wachten op de controle voordat mijn nieuwe lenzen besteld kunnen worden. Vaak is het dan alweer in de maand als mijn lenzen alweer aan vervanging toe zijn.
Hallo Marjan, Ik heb in ons computersysteem de datum van het contactlenssysteem met 1 maand vervroegd. Je krijgt de oproep nu een maand eerder, zodat we ruim op tijd de lenzen en jouw ogen kunnen bekijken. Jij kunt daarna nog rustig de laatste maandset lenzen gebruiken terwijl de nieuwe set, al dan niet aangepast, besteld wordt. In het vervolg laten we de oproepdatum dan steeds 1 maand te vroeg staan, zodat je elke keer weer ruim een maand de tijd hebt voor de nieuwe controle en bestelling. Groet Willem Woldringh
Zeer vakkundig geholpen m.b.t. fiets zonnebril.
Nee, ha zo door.
Plm. 60 jaar brildragend. Ik heb bij diverse opticiens een bril aangeschaft. Qua vriendelijkheid, kennis en service zal ik in mijn familie- en kennissenkring Woldringh Optiek van harte aanbevelen. I
Misschien afspraken voor bv contactlenscontrole zelf op internet kunnen maken ipv telefonisch naar de zaak. Misschien ook ruimere openingstijden voor 'simpele' dingen als het ophalen van lenzen of vloeistof
Hallo Tim, allereerst bedankt voor je beoordeling. Goed te horen dat je graag afspraken via het internet zou willen kunnen maken. Lijkt ons ook reuze handig. Onze programmeur is hier al mee bezig, maar systemen moeten nog getest worden, want we willen natuurlijk niet dat onze klantgegevens straks via internet misbruikt kunnen worden. Ook zijn we intern bezig onze openingstijden te evalueren, want de winkelgebieden om ons heen veranderen en de wens van onze klanten ook. Welke openingstijden hebben jouw voorkeur? Willem Woldringh
ze denken mee....en komen dan met tips voor gebruik van brillen en lenzen.....handig! Nu minder last van droge ogen op het werk en aangepaste lenzen voor het sporten!
Altijd snelle service en met goede uitleg!!
X
Wow, daar ga ik een beetje van blozen. Bedankt! Groet Willem Woldringh
Hallo Esther, fijn dat je ons zo snel hebt gereageerd. Je hebt ons een 7 gegeven op op bereikbaarheid. Zou je misschien kunnen aangeven wat wij kunnen verbeteren? Met vriendelijke groet, Willem Woldringh .
Goede behandeling. Altijd vriendelijk en deskundig. We komen daarom steeds terug al ruim 30 jaar.
Tja...? Zie ik zo niet.
Al ruim 30 jaar ben ik vaste klant, met zowel brillen als contactlenzen. Altijd ben ik voorzien van goede informatie en adviezen voor aanschaf van mijn contactlenzen en (zonne)bril. Bij problemen is er altijd een oplossing, er is wel eens een medewerker langs mijn huis gereden om reservelenzen te brengen. Service dus prima.
Woldringh Optiek wilde mij niet zo maar een duikbril op sterkte verkopen, maar hielp mij de beste keuze te maken. Er werd heel goed meegedacht en ik werd meegenomen in de keuzemogelijkheden en de consequentie van de keuzes. Dat was een bijzonder prettige ervaring. De service en professionaliteit is van hoge kwaliteit. Ik ben erg blij met mijn duikbril en al het moois onder water dat ik weer kan waarnemen.
Geen.
Lenzencontrole is altijd ontspannen. Momenteel ben ik een beetje aan het "knoeien" omdat ik multifocus-lenzen heb. Moet zeggen dat iedereen altijd zeer geduldig is en ook de tijd neemt om uit te zoeken welke sterkte wél de juiste is.
Hartelijk dank voor deze allereerste beoordeling! We hebben gisteravond nog weer een bijeenkomst gehad van onze branche organisatie waar dit project werd uitgelegd. Maar wij waren dus al begonnen.. Graag hoor ik nog van je hoe je één en ander ervaren hebt, zodat ik dit eventuele ook kan terugkoppelen aan de branche. Groetjes Willem
Herestraat 21
9711LA Groningen
Woldringh Optiek is een zelfstandige speciaalzaak met drie vestigingen in Groningen en Bedum voor oogmode, oogmetingen, contactlenzen, zonnebrillen en optometrie.