Hallo Esther, fijn dat je ons zo snel hebt gereageerd. Je hebt ons een 7 gegeven op op bereikbaarheid. Zou je misschien kunnen aangeven wat wij kunnen verbeteren? Met vriendelijke groet, Willem Woldringh .
Goede behandeling. Altijd vriendelijk en deskundig. We komen daarom steeds terug al ruim 30 jaar.
Tja...? Zie ik zo niet.
Al ruim 30 jaar ben ik vaste klant, met zowel brillen als contactlenzen. Altijd ben ik voorzien van goede informatie en adviezen voor aanschaf van mijn contactlenzen en (zonne)bril. Bij problemen is er altijd een oplossing, er is wel eens een medewerker langs mijn huis gereden om reservelenzen te brengen. Service dus prima.
Woldringh Optiek wilde mij niet zo maar een duikbril op sterkte verkopen, maar hielp mij de beste keuze te maken. Er werd heel goed meegedacht en ik werd meegenomen in de keuzemogelijkheden en de consequentie van de keuzes. Dat was een bijzonder prettige ervaring. De service en professionaliteit is van hoge kwaliteit. Ik ben erg blij met mijn duikbril en al het moois onder water dat ik weer kan waarnemen.
Geen.
Lenzencontrole is altijd ontspannen. Momenteel ben ik een beetje aan het "knoeien" omdat ik multifocus-lenzen heb. Moet zeggen dat iedereen altijd zeer geduldig is en ook de tijd neemt om uit te zoeken welke sterkte wél de juiste is.
Hartelijk dank voor deze allereerste beoordeling! We hebben gisteravond nog weer een bijeenkomst gehad van onze branche organisatie waar dit project werd uitgelegd. Maar wij waren dus al begonnen.. Graag hoor ik nog van je hoe je één en ander ervaren hebt, zodat ik dit eventuele ook kan terugkoppelen aan de branche. Groetjes Willem