Na 35 jaar zelf mijn huis geschilderd te hebben, heb ik het dit keer door J&D van den Brink laten doen. Dit is een goede keuze gebleken. Jonge kerels die hun vak verstaan, die je gerust alleen in huis kunt laten en uitstekend werk leveren. Dik tevreden dus.
De schilders hebben snel en zorgvuldig werk geleverd. In het contact plezierig en voorkomend, in hun werk grondig.
Contact met Davey was plezierig, afspraak van begin tot eind nagekomen, Volgende keer weer.
De jongens gaan zorgvuldig met je spullen om. Plakken en dekken alles netjes af, dat is aan het resultaat te zien.
Doen waar ze goed in zijn. Toppie jongens, tevreden klant!
De jongens en heren van Van den Brink zijn netjes en keurig, vriendelijk en vol begrip tijdens de binnenklus voor ons gezin. Ze werken zoals besproken volgorde en ruimen dagelijks netjes de spullen op, zodat het blijven bewonen prettig ervaart. Wij raden een ieder aan om deze mannen elke schilderklus te laten uitvoeren.
Super ervaren personeel en zeer nette werkers. Dankzij J&D van den Brink is ons nieuwe huis mooi en strak in de verf gezet. Onze dank is groot en ga jullie zeker aanbevelen. Fam. Motshagen
Groot vakmanschap, snel werkend, meedenkend, afspraken nakomend, improviserend, als het moet, alles in zeer prettige sfeer. Een ieder van harte aanbevolen!
Voor een opknapbeurt van ons kantoorpand gevraagd om het pand weer netjes te verven . muren, wanden, deuren en kozijnen zien er na 2 dagen (zonder “last” te hebben van geur/lawaai) weer tip top uit.
Begin 2020 de binnenkant van ons nieuwe huis laten schilderen door J&D v.d. Brink. De mannen werken erg netjes, snel en secuur. Vakmanschap! Ook zijn ze erg flexibel, wat gunstig was ivm de andere werkzaamheden die in het huis hebben plaatsgevonden.
De heren hebben netjes gewerkt en alles in goed overleg. Wij zijn super tevreden!
Mooi schilderwerk, goede prijs, toffe gasten wat wil je nog meer?
Davey en Swen hebben vakkundig werk afgeleverd. Precies en netjes gewerkt. Goed advies gekregen van Davey.
Wil je strak schilderwerk kies voor dit bedrijf
Heldere afspraken vooraf. En ze hebben supernetjes gewerkt zowel het schilderwerk als de manier waarop ze met je huis omgaan. Er werd geschilderd met Sikkens. We zijn zeer tevreden met het resultaat.
Ivm lekkage de benedenverdieping opnieuw laten schilderen. J&D v/d Brink schilderwerken kwam met een uitgebreide offerte binnen niet al te lange tijd. Is alle afspraken optijd nagekomen en heeft mooi werk afgeleverd! Zeker een aanrader.
Keurige mensen op tijd en gezellige sfeer
Het hele huis geschilderd, meer dan lof voor de vakmannen van J&D vakwerk!
De jongens verstaan hun vak en zijn erg prettig om in huis te hebben. Ze werken netjes en met respect voor andermans spullen. Ook adviseren ze als het nodig is. Kunnen goed binnen en buiten de lijntjes kleuren. Ik vind ze aardig! Echte mensen-mensen. Marije Mansfeld.
Doen wat ze beloven !
Goed proces van orderintake, offerte en nakomen van afspraken. Werken netjes, geven tips en leveren strak schilderwerk af.
Goede kwaliteit en zeer klantvriendelijk.
Was een plezier om met de firma van de Brink zaken te doen. Resultaten prima in orde!
In eerste instantie lastig om een afspraak ver van te voren te plannen (datum een keer moeten verzetten). Eenmaal aan de gang is het alleen maar goede service en vakwerk. Verder werken ze snel en netjes. Tijdens het schilderen een dakpan gebroken die moeilijk te vinden was, maar dat is netjes opgelost. Voor ons een dikke 9 en een aanbeveling!
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder