Geweldige service. Alles keurig ingepakt. Heel geordende verhuizing. Niets beschadigd. Hele sympathieke medewerkers.
Heel fijn om je spullen in handen te geven van professionals die er net zo voorzichtig en zorgvuldig mee omgaan als je zelf zou doen en het juiste gereedschap hebben om hun werk te ondersteunen.
Helemaal top. Ze gingen als een speer en alles is netjes en goed op de plaats gezet. In een woord op en top!!!!!
Een hele fijne ervaring met de heren van Mulder verhuizingen. Komen afspraken netjes na, zijn beleefd en werken zeer georganiseerd en netjes. Ik raad dit bedrijf bij iedereen aan.
De medewerkers waren keurig op tijd en werkte uiters nauwkeurig. Hadden goed materiaal mee ter bescherming van de te vervoeren meubels.
Kundig, met aandacht en vriendelijk
Stipt op tijd. Netjes behandeld/voorgesteld. Keurig geregeld alles. Eigenlijk dus alleen maar positief. Zeker aan te bevelen
nette verhuizers. Goede service, fijn contact.
Verhuizen is altijd stressvol maar de verhuizers van Mulder ontzorgen je met alle plezier!
Mulder Verhuizingen is al jaren het vaste verhuisbedrijf van de hele familie en zal dat ook nog lang blijven. Mulder Verhuizingen levert prima werk met deskundige, vriendelijke en correcte medewerkers die zorgvuldig hun werk doen.
De mannen zijn super behulpzaam, niets is te veel! Eigenlijk is 5 sterren te weinig.
Van begin tot eind alles top geregeld. Binnen 6 uur hele eensgezind woning verhuisd!! Geen schade,en dat is ook belangrijk!!!! Keiharde werkers Top Top Top!!!!!
Prima gewerkt, hard gewerkt.
Uit ervaring met verhuizingen van wijkcentra e.d, wist ik al dat Mulder een uitstekend bedrijf is om mee te verhuizen. Ik heb nog geen minuut spijt gehad van de keuze om privé met Mulder te verhuizen. Het ging als de gesmeerde bliksem met een team wat weet waar ze mee bezig zijn en goed op elkaar zijn ingespeeld en daarbij ook nog aandacht heeft voor jou welzijn. Van a tot z, 1ste contact, levering dozen, verhuizen en ophalen dozen. Top
Er werd nauwkeurig geinventariseerd wat er verhuisd moest worden en de afspraken en communicatie verliep vlot. De verhuizers werken bijzonder netjes en zijn vriendelijk. Alleen maar goede ervaringen met Mulder!
Mulder combineert snelheid en gedegenheid in één. De verhuizers werken met snel efficiënt en voorzichtig.
al mijn meubels waren bedekt en beschermd tegen krassen, ze waren erg snel en professioneel, in minder dan 1 uur 2 slaapkamers, wasmachine, bank, werden verplaatst naar het nieuwe huis
Plezierig intakegesprek Soepel verlopen verhuizing Goede nazorg
Zeer vakkundig en correct werken. Goed ingespeeld op elkaar. Fijn team.
Tegen de informatie is kostte mijn verhuizing een halve dag en geen hele dag.
Er kwamen 3 mannen, aardig,netjes en harde werkers. Alles keurig geregeld.
Ik had 5 sterren gegeven wanneer de heren een beetje optijd waren. Anderhalf uur te laat voor dat kleine stukje over de Zaan vind ik wel erg veel. Toen mijn afspraken in de soep. Werd overigens wel gebeld voor de vertraging.
Onze verhuizing is door onszelf voorbereid. Wij hebben alle aanwijzingen van Mulder daartoe, opgevolgd. De inboedel ophalen en afleveren de volgende dag, liep gesmeerd. Evenals het de- en monteren van de meubels. Zeer goed.
Wij zijn heel tevreden over Mulder verhuizingen. De verhuizing verliep zonder problemen en de verhuizers waren erg vriendelijk en behulpzaam. Mocht er ooit een volgende keer komen dan kiezen wij zeker weer voor Mulder verhuizingen.
Zaanweg 11
1521DJ Wormerveer