Voor de derde keer met van der Ent de verhuizing gedaan. Onverwachts kregen wij een tegenvaller namelijk een verkeerde vloer werd geleverd waardoor onze planning ging veranderen. Gelijk gebeld met van der Ent en zij konden de verhuizing op een andere dag doen en dat kwam ons ook goed uit. Op de verhuisdag vielen de liften geregeld uit van het nieuwe appartement. Werd gelijk door het team gebeld met kantoor of verhuizing afronden op zaterdag een mogelijkheid was als het te lang ging duren met oplossen probleem liften. Uiteindelijk alles goed gekomen en om 6 uur reed het verhuis team terug naar Spijkenisse. Dank voor de klus wederom en de flexibiliteit!
Tijdens de verhuisdag liep het soepel, alles werd snel verplaatst, resterende dingen nog ingepakt etc. s avonds kwmaen we er achter dat de matras echter compleet uit vorm was geraakt.. Kennelijk was de matras opgevouwen waar matrassen niet altijd tegenkunnen. Zoals in dit geval. Er op liggen is eigenlijk geen optie meer dus de schade gemeld. Inmiddels bijna 2 maanden verder wachten we nog steeds op een reactie. En liggen wij dus al 2 maanden op een matras wat behoorlijk pijnlijk is voor onze ruggen.
Prettig en geleefd in de omgang!
Geweldig en spontaan. Harde werkers wel geintjes maar ook doorwerken
Fantastisch werk geleverd
Mijn ervaring gedeeld met bedrijf telefonisch en in gesprek. Hadden ze anders moeten oplossen het e.e.a.
Verhuisteam werkt snel en denkt mee. Planning conform wens maar er werd wel druk uitgevoerd om tijdstip te wijzigen
Verhuizers waren keurig op tijd en dachten mee. Werkten rustig en secuur.
Alles volgens afspraak en ruim op tijd in de nieuwe woning uitgeladen
We zijn erg onder de indruk van de mensen van Van der Ent. Snel en persoonlijk contact met de mensen op kantoor en zeer vriendelijke en hardwerkende mannen die het echte verhuiswerk uitvoerden. Dit zijn vakmensen die hun professie echt en terecht serieus nemen en zeer netjes en voorzichtig te werk gaan.
Inmiddels onze derde verhuizing met Van der Ent, en wederom tot volle tevredenheid. Duidelijke communicatie, afspraken worden stipt en goed nagekomen en de verhuizing verliep op rolletjes.
Alles was goed geregeld. Waren er op tijd en ook alles weer snel gelost en in de kamers waar het moest zijn. Vakbekwame medewerkers
Alles liep op rolletjes. Ervaren verhuizer met een aantal leerlingen. Wel 1 puntje: droger en wasmachine werden niet afgetapt, voordat ze verplaatst werden via de trap zonder traploper. Hierdoor kwam er water op de houten vloer waar we gelukkig tijdig achterkwamen zonder verdere gevolgen. Verder alles naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Ik heb voor het vierde keer Top Movers gevraagd en het is weer zeer goed gegaan. Vriendelijk mederwerkers, professionels, snel. Jammer dat geen korting wordt aangeboden voor vast klanten.
Veel ervaring met dit bedrijf en altijd uitstekend geregeld. Afspraken worden nagekomen, je wordt tijdig geïnformeerd en de verhuizers verstaan hun vak. Bij het ophalen waren twee uitzendkrachten en die ontbrak het net aan de fijne finesse die de eigen medewerkers van Van der Ent wel hebben.
Van der Ent Movers komt zijn afspraken geheel na en de jongens doen hun uiterste best om alles naar de wens van de klant te doen, een dikke duim voor dit bedrijf.
meteen goede indruk en dat is vanaf aanvraag offerte tot ophalen dozen zo gebleven
Heen verhuizing was vrij eenvoudig, alles van gelijkvloers, hele brede oprijlaan, vrachtwagen met lift en 2 containers op 2 mtr van openslaande zijdeuren. In 1e instantie hierover tevreden, 3 man, 50 kub !! uit woning van 320 m2. Na 3 maanden terug verhuizing naar nieuwe woning, 170m2 en 2 etages en vanaf de straat langs woning naar achtertuin. Terug op 2 kamers op begane en 3 kamers boven. Ik heb zelf een mail gestuurd, meerdere weken voor terug verhuizing dat: goederen 50 kub !!, vanaf vrij smalle straat, ca 20 mtr naar openslaande deuren in achtertuin en over 2 etages, dus m.i. 4 mensen nodig. Mail terugontvangen, dank voor meedenken, zal aan planning worden doorgespeeld enz. Terug verhuizing op trailer met de 2 containers, geen lift op auto en 2 (twee) verhuizers !! Ondoenlijk dus ik (74 jr.) hele dag meegeholpen, vrouw meegeholpen, samen ca 90 a 95 dozen aangepakt, zelf naar boven en schuur (nog eens 15 mtr) gebracht enz. e.e.a. tot er 2 man bijkwamen (Na 15.00 uur), ik neem aan n.a.v. tel. contact verhuizers alhier?? Verder bleken er 2 grote zware kristallen kroonluchters ( € 1.500 p. st.) gewoon op de grond in de container gelegd te zijn, volgens verhuizers kunnen deze in containers worden opgehangen, meeste kristallen lagen los en bogen van de luchters zijn aardig uit model (is overigens met beleid wel weer terug te buigen). Rot gezocht, met de verhuizers naar diverse ontbrekende kast sleutels, later bleek dat hiervan pakketjes waren gemaakt (ingeplakt) en deze gewoon in diverse door onszelf ingepakte verhuisdozen erbij waren gestopt. ca 70 a 75 door ons zelf ingepakte dozen zijn thans 2 weken nog niet allemaal uitgepakt maar, ... de meeste sleutels wel terecht inmiddels.
Alles van te voren goed geregeld. Helaas waren de mannen niet op de afgesproken tijd aanwezig. Met een telefoontje dat ze later zouden zijn had ergernis voorkomen. Uiteindelijk waren de mannen die moesten sjouwen oplossing gericht en de klus zo geklaard
Keurig op tijd, echter waar ik een dag eerder nog voor gebeld had, nl. de dozen voor hanggarderobe zaten er niet bij. Ondanks de toezegging dat deze er standaard bij zitten. Onze bankjes vertonen beide een kleine schade, Leolux leder, dus wel jammer., omdat het duwen was door de kamerdeur. Verhuizers zelf prima, ook demonteren en monteren prima verlopen.