Na de verhuizing had ik verwacht dat taxateur langs zou komen! Ik mis namelijk een knopje van een lade, Van de slinger van de staartloos is iets afgebroken, welke hierbij alsnog meld.
Geachte klant, dank voor uw reactie, Het is niet gebruikelijk dat onze taxateur na uitvoering van een verhuizing langs komt. Voor afhandeling van de schade zullen wij u per aparte mail een declaratieformulier toesturen.
Vriendelijkheid, snelheid, beleefdheid
Het was allemaal goed geregeld goede ervaring.
De verhuisstickers laten snel los. Bij de vragen over schade en klachten zou je nvt moeten kunnen kiezen.
snel en zorgvuldig net en vriendelijk verhuisteam
Goede ervaring. Vakkundig, net en aardig verhuisteam.
We zijn ontzettend blij dat we dit bedrijf hebben ingeschakeld om de keuken naar Duitsland te verhuizen. Het laden ging snel, de verhuizers waren vrolijk en vriendelijk en precies op tijd. In Essen werd ik op de hoogte gehouden wanneer ze arriveerden. Ook hier waren ze precies op tijd. Ik heb zeer veel respect voor de twee verhuizers die een heel zwaar aanrechtblad twee verdiepingen naar boven hebben getild. Petje af! Het was het geld zeker waard.
vriendelijke mensen, nette verhuizers, keurige jongens. Ik hoop dat ik niet meer hoef te verhuizen, maar mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kom ik weer bij jullie.
Geachte klant, Dank voor uw reactie. Wij zullen dit doorspreken met de verhuisploeg. Bij twijfel dient altijd vooraf de klant geïnformeerd te worden. Met schade is niemand gebaat.
super enthousiast verhuisteam
Zo door gaan.
Gezien het geringe aantal verhuizen stukken is gewerkt op basis van uurtarief. In onze portiek en goed advies. Alleen pasten de stukken met geen mogelijkheid in de meegenomen wagen waardoor 2 ritten nodig waren. Dit was te voorzien en was onnodig. De prijs is hierdoor hoger uitgevallen dan noodzakelijk. Daarnaast was en essentieel stuk gereedschap voor het verplaatsen van een granieten tuintafel niet ingepland, terwijl dit stuk de belangrijkste en was om een verhuizing te laten uitvoeren. Dit is zonder dit uur te rekenen wel opgehaald, maar was niet nodig geweest. De totale kosten lagen nu wel dicht in de buurt van de initiële offerte waarbij veel meer verhuist zou worden.
Geachte klant, Dank voor uw reactie. Op basis van de door u opgegeven stukken is een tarief afgegeven voor een kleine verhuiswagen. Echter gezien uw meubelen groter waren dan gemiddeld ging dit helaas niet passen. Onze excuses voor het ongemak.
Op zowel oude als nieuwe adres waren de verhuizers stipt op de afgesproken tijd. Nette kerels die van aanpakken weten en met de nodige zorg te werk gaan.
Snelheid, vakkundigheid, vriendelijkheid
Soepele verhuizing. Geld meer dan waard.
kwaliteit en kwantiteit zijn in harmonie