Deskundigheid, vriendelijkheid en correctheid van alle bij onze verhuizing betrokken medewerkers en het nakomen van de gemaakte afspraken.
Zeer correct
vriendelijk, snelheid
Geachte heer, Dank voor uw reactie. Het spijt ons te moeten vernemen dat u niet helemaal tevreden bent. Tijdens de verhuizing is schade ontstaan. Hier hebben wij onderling contact over gehad, zijn we een bedrag overeengekomen en dit is naar u overgemaakt. Onze excuses voor de verkeerde ten naamstelling. Uit coulance willen wij nog één extra afhaling van de dozen verzorgen. U kunt hiervoor contact opnemen met onze planning.
Vakbekwaamheid van de handyman
Prettig team. Klus werd erg netjes afgemaakt.
Verhuizers hebben humor.
wij zijn zeer tevreden over de verhuizing .
de mannen waren op tijd en snel met werken
Professioneel en zeer klantvriendelijk
Goed professioneel verhuisteam
kan geen antwoord verzinnen
Vriendelijke taxateur, zeer flexibel, aardig verhuisteam, ze denken met je mee, zijn super voorzichtig met je spullen.
Er moest binnen 14 dagen verhuisd worden. Dit was voor UTS geen probleem.
Correct en deskundig personeel. Ze doen alsof het hun eigen spullen zijn.
Zeer vriendelijk en rustig verhuisteam. Mijn ouders hebben zich erg op hun gemak gevoeld tijdens de verhuizing, dat was de bedoeling en is een compliment waard. Voor de oudere medewerker heeft ze erg gerustgesteld en van goed advies voorzien. Er werd bijzonder zorgvuldig omgegaan met de spullen! Wat mijn ouders zeer op prijs stelden.
Geachte heer, Dank voor uw reactie. Wij hebben een offerte uitgebracht voor alles inpakken. Er is besloten te kijken hoe ver u zou komen met zelf inpakken. Derhalve is een uur tarief afgesproken omdat de tijd voor gedeeltelijk inpakken minder is dan alles inpakken. Toen de inpakker klaar was heeft hij een begin gemaakt met demontage werkzaamheden. Dit waren voorbereidende werkzaamheden voor de volgende dag, de verhuisdag.
- aardig verhuisteam dat snel en handig de spullen in en uit laadden - voldoende goede en stevige dozen - verschillende maten dozen voor speciale spullen - goed bereikbaar voor aanvullende vragen
Snel en deskundig8
De kast in de woonkamer bleek na de verhuis beschadigd. Hierover 11 dagen later nog steeds niets over gehoord of ontvangen. Het verhuisteam zei dat daar speciale stiften voor zijn, maar vervolgens horen we niets meer!?
Geachte heer, Onze excuses dat afhandeling van deze schade is blijven liggen. Onze planning neemt z.s.m. contact met u op om een afspraak te maken.
Tijdens vakantie beschikbaar om te verhuizen. Hierboven als NVT aangemerkt wil zeggen dat ik daar geen mening over kan vormen omdat ik er zelf niet bij was en/of daadwerkelijk n.v.t. was
Verhuizing werd gedaan door ander bedrijf dan vd Berg; had ik graag van te voren geweten.