Alles heel soepel verlopen. Wij vonden de prijs wel heel pittig. Om 11.45 uur was alles al op de goede plek. Wij vinden de prijs niet in verhouding tot de geleverde diensten..
Er is vlot en accuraat gewerkt , alleen jammer dat de sleutel van mijn antieke kast verloren is gegaan.. Is het mogelijk een andere sleutel te krijgen via een sleutelmaker ?
De mensen van Van de Berg weten waar ze mee bezig zijn en kennen hun zaakjes.
UTS Van den Berg heeft een keurige verhuizing voor ons geregeld. Vanaf het inpakken de dag voor de verhuizing tot en met de verhuizing zelf. Alles netjes op de plek waar we het wilde, alles weer netjes in elkaar gezet. Nadat we een ruime week later klaar waren met uitpakken ook weer netjes alle dozen en afval opgehaald! Zeker een aanrader wanneer iemand een verhuizing wilt laten uitvoeren van A tot Z.
De verhuizing verliep voorspoedig. Snel in- en uitgeladen en aardige verhuizers. Er is niets kapotgegaan- ook heel fijn.
Niks was te veel, zeer ervaren verhuizers. Dikke 10 score
Zowel van oud appartement naar opslag, en van opslag naar nieuw appartement gebruik gemaakt van verhuislift via balkon. Ging uitstekend. Snel en prima service met ter beschikking gestelde dozen.
Na een half jaar hard werken, verbouwen, klussen en inpakken was het dan zo ver: de verhuizing! Dat was het deel van het avontuur waar mijn gezin en ik het meeste tegenop zagen. En precies dáárom hadden we ons de luxe van een verhuisbedrijf gegund. Wat zijn we blij dat we dat gedaan hebben! De mannen van Van de Berg: in één woord VAKMENSEN! Stuk voor stuk aardige, meedenkende, grappige en hardwerkende mannen. Mede door jullie hebben we de verhuizing goed doorstaan en waren we binnen een week al aardig gesetteld. TOP en reuze bedankt!
Betrouwbare verhuizer die doet wat 'ie zegt. Duidelijk ervaren verhuizers die je de verhuiszorgen helemaal uit handen nemen. Aanrader!
Er werd rustig doorgewerkt,vriendelijk,geen klachten. O ja ze moeten even zeggen wat dra-art gehouden moet worden,omdat mijn schoenen ook ingepakt waren en moest ik de dag doorbrengen op mijn sloffen
Onderstel matras, 1.60 breed, hebben jullie niet naar de slaapkamer boven kunnen brengen. Jullie hadden dat eerder kunnen zien, staat nu in de woonkamer. Moet ik dus nu verder zelf gaan regelen, terwijl ik een hoop centen voor de verhuizing heb betaald.
Geachte klant, dank voor uw reactie. Wij vinden het vervelend dat het verhuisteam het bed niet naar de 1e etage heeft kunnen brengen. Het is wel geprobeerd. Overigens gaan wij er in eerste instantie vanuit dat de klant hiervan zelf een inschatting maakt. Onze taxateur kan u daarin adviseren en e.v.t. vooraf kijken in de nieuwe woning. Overige lage cijfers zijn ons onduidelijk en wij gaan er vanuit dat hier "n.v.t." geselecteerd had moeten worden. Zo zijn voor ontvangst van dit bericht geen klachten, schades of tekort in nakoming afspraken bij ons gemeld.
De samenwerking met UTS van den Berg is ons meer dan uitstekend bevallen. Vooraf hebben we ons afgevraagd hoe dat toch zou verlopen, maar op de verhuisdag kwam er ploeg medewerkers binnen, die van meet af aan kunde, kennis, rust en enthousiasme uitstraalden. Mede door de goede inschatting van de taxateur en de relaxte wijze van werken verloop het allemaal heel vlotjes. Regelmatig kregen wij te horen: “Dat hoeft u niet te doen, dat is ons werk” weten we niet meer, maar om 16.00 uur was de complete inboedel verhuisd en voor zover mogelijk op de plaats gezet.
Efficiënt, keurig, hulpvaardig, komen afspraken na, kortom top!
Ik verhuisde vanuit Rotterdam naar Gilze met behulp van UTS van den Berg. De crew kwam op de afgesproken tijd en zorgde dat alles zorgvuldig werd ingeladen. Binnen no time zat alles in de wagen en kon alles op de gewenste plek in het nieuwe huis gezet worden. Al met al een topervaring die er voor zorgde dat ik weinig omkijken en zorgen hoefde over de verhuizing.
Alles gegaan zoals afgesproken. Het veegschoon opleveren was erg netjes gedaan. Al met al zeer tevreden over de service
Het liep allemaal zeer vlot en soepel. Leuk team wat goed op elkaar ingespeeld was en daardoor alle uitdagingen makkelijk aanging. Binnen een paar uur was de inboedel eerst in- en daarna natuurlijk ook weer uitgeladen. Ze hebben snel en goed werk verricht.
Dozen werden ingepakt terwijl ze op een niet met een deken afgedekte tafel of kast stonden. Door het geschuif van de dozen ontstonden krassen op tafel en kast.
Geachte klant, Dank voor uw reactie. Wij zullen uw klacht bespreken met de verhuisploeg. Indien assistentie van ons gewenst is m.b.t. behandelen van de krassen, dan vernemen wij dat graag van u.
ALLES IS VOLGENS AFSPRAAK VERLOPEN,ZE HEBBEN HARD GEWERKT,EN KEURIGE MENSEN DIE JULLIE IN DIENST HEBBEN.
I.h.a goede ervaring. Goede communicatie met prettige mensen.
Prettige verhuizing, leuke jongens en relaxed
Ervaren en rustige verhuizers die écht zorg hadden voor onze spullen. In één woord: prima!
Alles netjes ingepakt, vervoerd en verhuist naar onze nieuwe woning. Dachten mee en mochten ook wat verhuismateriaal lenen voor de zaken die we zelf gingen verhuizen
Netjes, op tijd, vriendelijk, professioneel, snel