vriendelijk en deskundig
Vrijwel alles
Super goede mensen werken. Uiterst vriendelijk en vakkundig
Goed verlopen verhuizing, erg tevreden. Resultaat bij terugkeer uit opslag moeten we nog meemaken.
Snelheid - Opgewektheid medewerkers. Geen stress. Electrische verhuisauto.
Vriendelijkheid verhuisteam
De verhuizers waren zeer netjes en accuraat. De naservice door Ron (stellen droger en wasmachine) was prijzenswaardig te noemen. Alle lof voor Ron, Reinout en de verhuizers.
snel,voorzichtig,grondig. Vleugelpiano zeer deskundig verhuisd. Erg geschikte mensen
Keurig ingepakt, optijd aanwezig, super vriendelijke en deskundige verhuizers.
Inmiddels zijn alle problemen die ik in een eerdere beoordeling slecht beoordeeld heb, opgelost naar volle tevredenheid. Ik ben blij met de aangeboden oplossing
Ik heb genoten deze twee dagen en ik hoorde ook andere buren complimenten geven aan de verhuizers.
alles ging keurig .
Als het mogelijk was om een 11 te geven dan zou ik dat doen. Zij hebben ons met raad en daad terzijde gestaan en ons volledig op ons gemak gesteld. De rust en vakkundigheid van het team is echt geweldig. Alsnog veel dank voor alle hulp Jan Camps
geen. Wij waren heel tevreden.
Haarlemmerstraatweg 167 a
1165 MK Halfweg