Alles netjes overgebracht, geen gehaast, bleven rustig tijdens het verhuizen. Goede samenwerking onderling. Kwamen alle afspraken na.
Ze werken vlot, zorgvuldig, zijn vriendelijk, het geeft rust om aan hen te merken dat het gewoon goedkomt allemaal. Goede sfeer, wat humor... Zo blij dat we voor dit bedrijf gekozen hebben! Het geld dubbel waard!
Goede service en komen de afspraken heel goed na.
Plezierige ervaring door vakkundig team. Erg professioneel en afspraak is afspraak.
Men straalt professionaliteit en rust uit. Heel fijn.
Onze ervaring met Mondial Vlot verhuizers is in een woord super te noemen. Alles is geheel volgens onze verwachti ng en plan verlopen. Leuke, goede, gezellige mensen die van aanpakken weten. Niet lullen maar poetsen zoals we in Rottedam zeggen. De mouwen opstropen en er tegen aan. Zelf ook een beetje mee geholpen en gezellig samen koffie gedaan tussendoor en ook gelachen samen. De medewerkers van Mondial Vlot denken met de klant mee. Zo konden wij bijvoorbeeld op de nieuwe locatie onze miniatuur scheepsmodellen niet via de licht noch via een raam en de liftladder naar boven krijgen. Gelukkig was er vlakbiuj het trappenhuis wel een dak/nooduitgang. I.s.m. de huisbaas mochetn we die vluchtweg/route gebruiken. Kortom: werken met Mondial is om in hun termen te blijven 'vlot' verlopen. En dus zeer aan te bevelen!
Klantvriendelijk. Duidelijke afspraken. Logistiek dik in orde. Professioneel personeel.
Onze ervaring met Mondial Vlot verhuizingen is zeer positief! Enthousiast hard werkend personeel wat voorzichtig met onze spullen omging, vriendelijk en heel welwillend
Prettig contact met alle verhuizers. Werken hard en zijn zuinig op de spullen van een ander. Overleggen continue goed.
Ik heb Vlot ervaren als een professioneel bedrijf en heb goede adviezen gekregen. De verhuizing verliep soepel door de deskundige en vriendelijke medewerkers.
Snelle werker, creatief meedenken en stonden open voor vragen en suggesties. Doen wat ze moeten doen, en doen dat goed. Zeker een bedrijf om je verhuizing door te laten verzorgen. Helemaal tevreden. Ook in het voortraject. Ook toen was overleg steeds mogelijk.
Mijn ervaringen met Mondial Vlot &Zn zijn uitstekend. Op het afgesproken tijdstip waren er 4 verhuizers aanwezig die ons in een vlot tempo hebben verhuisd van een vrijstaande woning naar een appartement. Het waren keurige mannen die zeer behulpzaam en zonder beschadigingen aan woning of spullen goed werk hebben afgeleverd.
Ik had inpak/uitpakservice genomen. De inpakdag had ik een pittige migraineaanval. Was erg beroerd. De meneer die om 7.00 uur op de stoep stond zei: ik ga eerst de slaapkamer inpakken en dan kunt u naar bed, ik red me wel. Ik was zo opgelucht en het is prima verlopen. Verder de verhuisdag zelf en de uitpakdag naar volle tevredenheid verlopen.
Wij zijn zeer te spreken over de zorgvuldige uitvoering van de werkzaamheden. Uitgebreid werd geïnventariseerd hoe de te leveren inventaris op de 1e etage bezorgd moest worden. Voorzorg en veiligheidsmaatregelen waren prima in orde en resulteerde in een vlekkeloze aflevering.
Op tijd met gespecialiseerd equipment, personeel en voorzieningen om een professionele verhuizing te garanderen. Voor de voorbereidende werkzaamheden werden voldoende inpakmaterialen en dozen ter beschikking gesteld.
Goed gepland, de verhuizing verliep efficiënt, verhuizers waren beleefd en netjes.
De verhuizing is goed verlopen. De verhuizers lieten weten dat ze onderweg waren en waren ruim op tijd. Spullen werden waar nodig verpakt en voorzichtig behandeld. Alleen de kledingkast heeft de verhuizing niet overleefd, maar de verhuizers hadden van te voren al aangegeven dat de kans dat de kast zonder schade uit elkaar kon worden genomen vrijwel nul was.
Ze komen de afspraken na, zijn vriendelijk en zeer klantvriendelijk.
Zijn op tijd, vriendelijk, goed materiaal, vakkundig, snel en alles kan, al goede ervaringen met 2 keer eerder!
Heel netjes en goede service echt een aanrader
Het ging om het leeghalen van een woning, op de 5 de verdieping. Bezorgen van meubelstuk op ander adres. Opslaan van inboedel in een huur container. Alles in orde, op tijd en volgens afspraak!!
De verhuizing is kundig en 'vlot' verlopen. De verhuizers zijn heel vriendelijk, behulpzaam en gezellig! Meubels worden kundig uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet. Ook doen ze net dat beetje extra wat ontzettend fijn is. Zoals lampen van plafond halen en in nieuwe huis weer ophangen. Maar ook een losse poot van een kastje weer vast zetten. Het is dat ik nu niet meer van plan ben te verhuizen, maar bij een volgende verhuizing zou ik ze zo weer vragen.