uitermate tevreden met de dienstverlening
professionele verdeling werkzaamheden verhuisteam. leveren extra dozen en tussentijds ophale uitgpakte dozen.
het zeer regelmatig ophalen van lege dozen!!
Efficiënt,plezierig,snel, deskundig.
De door ons gedemonteerde bureaus kunnen netter in elkaar gezet worden. Een aantal bureaus en andere meubels waren een beetje slording inelkaar gezet. We hadden wellicht vantevoren moeten afspreken dat we vroeger op de dag kalar wilden zijn, want nadat de verhuizers klaar waren kon ons personeel pas gaan inruimen, aansluiten etc. De lunchpauze van de verhuizers hadden we niet meegerekend, dus men zat op hen te wachten.
Prima service, snel, goede service bij schade
vriendelijk, niks was teveel, humor
Afspraken nagekomen, deskundigheid van iedereen, vriendelijkheid van iedereen, geen complicatie. Heb drie verhuizers gehad: Bas, Aron en Renzo. Alle drie Top!
alles
Zie hierboven
Wij zijn bijzonder tevreden over de uitvoering van de verhuizing.
VAN DUUREN is een begrip in de regio.
Fantastisch gedaan, alle complimenten!
Behulpzaam en accuraat.
Wat een toppers!!!! super personeel, zeer deskundig en aanpakken-mentaliteit. denken in mogelijkheden, en waren bereid om alles voor ons te doen. harde werkers, vriendelijke jongens/mannen. echt helemaal super.
Vooraf duidelijkheid over geschatte tijdsduur en aankomsttijd
Leuk en goed en deskundig verhuisteam.
Het ging allemaal deskundig en snel. Maar ik ben niet meer van plan te verhuizen.😊