Soms verhuist iemand na een relatiebreuk. Dan hoop je op begrip. Dat hebben deze verhuizers. Het is superfijn dat de mannen van Jac. den Hollander geduldig zijn, en alles in goed overleg doen. Ze gaan zorgvuldig en professioneel met je spullen om. Daarnaast zijn ze vriendelijk en relaxed. Ik kan dit bedrijf warm aanbevelen.
Geweldig verhuizing team . Wij waren zeer tevreden.
Ophalen en brengen ging goed. Afhandeling achteraf bagger. Ik heb 25 januari 2 vragen gesteld. Wacht nog steeds op afhandeling
Verhuizing werd snel ingepland en op korte termijn mogelijk. Duidelijke prijsopgave en vriendelijke benadering van het bedrijf. Verhuizers waren keurig op tijd , het werk snel , vakkundig en zonder schade uitgevoerd. Kortom.....een aanrader voor wie een goed en betrouwbaar verhuisbedrijf zoekt. Peter en Bea Poortugaal
Eigenlijk verdienen ze 10 sterren. Duidelijk communicatie vooraf, tijdens en na de verhuizing. Heel vriendelijk, netjes, snel en kundiig. Heel hard gewerkt en ze blijven lachen. Echte professionals en echt heel goed.
Vanaf het moment dat ik de planner Sies gesproken heb tot aan de werkelijke verhuizing, ging alles vlot. De planner is zeer ervaren, deskundig, oprecht en weet je te ont zorgen. De verhuizers en de handy man zijn “The dream team” bij elkaar. Demonteren, verhuizen, optillen, monteren etc… Zeer goed georganiseerd en professioneel. De handyman is super, super handy.
Zeer tevreden over de verhuizers en werkwijze!
Prijs is passend.
Verhuizing prima. Schade oplossen minder.
top gegaan ondanks het regenactig weer, ze hadden van alles bijzig van rolsteiger, lift en loopbrug om bij de verdiepingsvloer tekomen in een mum van tijd was de wagen geladen en de volgend dag weer geleegd
Het betrof het tweede deel van de verhuizing, onze spullen werden na 3 maanden opslag in 3 kratten verhuisd naar ons nieuwe adres in Friesland. Opnieuw onder deskundige leiding van Eelco, met ondersteuning van 2 collega’s van Smilda Verhuizers Leek. Verhuizing is prima verlopen, mooi op tijd, en goede logistiek / meedenken, van buiten naar binnen gebeurde onder slechte omstandigheden (veel regen en kleigrond) maar daar konden de jongens goed mee overweg. Achteraf bleken helaas de poten en motortjes van onze boxspringbedden nog stevig vast getaped te zitten, het was voor ons een klus om dat los te krijgen, maar daar hadden we zelf beter op moeten letten. De opslagkratten zien er aardig gammel en versleten uit, bij de eerste verhuizing hadden wij daar ook niet veel vertrouwen in, maar alle inhoud heeft het overleefd. Complimenten voor Eelco en zijn team!!
Vriendelijke en netjes werkende verhuizers
Goed uitgevoerde verhuizing. Interne miscommunicatie is later goed opgepakt en hersteld.
Prettig deskundig en professioneel
Met behulp van het verhuisteam van Jac den Hollander ben ik moeiteloos verhuis.
Totaal geen ervaring met verhuizen, Wist daarom ook niet wat ik moest verwachten. Het verhuisteam was goed gehumeurd en daardoor was het helemaal niet onplezierig de mannen over de vloer te hebben.
Ik heb goede ervaringen met jac de Hollander ik heb in korte tijd meerdere verhuizingen meegemaakt alleen was de communicatie tussen opslag en verhuizing niet goed ik moest de factuur over december betalen terwijl ik 30 november ben verhuist dat was jammer maar verder alle lof Met vriendelijke groet Richard van Ast
Jan den Hollander heeft de verhuizing keurig geadviseerd en uitgevoerd.
Heel prettig in de omgang.
Niet de goedkoopste wel zover als ik kan bepalen goed werk geleverd.Prima personeel aardig en meedenking
Professionele verhuizers en organisatie! We zijn al vaak verhuisd en meestal is het vrij stressvol, maar deze keer was heel relaxed. Het waren allemaal bijzonder aardige en kundige mannen. Ik zou Jac. den Hollander zeker aanbevelen!
Geweldige verhuizers en erg behulpzaam
Komen afspraken na . Deskundige verhuizers , vriendelijk, beleefd
snelle en goede service
Andries Copierhof 7
3059LM Rotterdam
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Alle Erkende Verhuizers voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan. Zo wordt gegarandeerd dat de Erkende Verhuizers er alles aan doen om verantwoord en vertrouwd te verhuizen en denken ze aan de veiligheid van de medewerker, uw bezittingen en het milieu.