Wij waren super tevreden over de service en de goede en nette manier van werken....
De hele verhuizing verliep soepel. Een aanrader !
Keurig werkopname planning en prijsvoorstel. Verhuisdozen op tijd afgeleverd. Uitvoering door 3 keurige communicatieve vaardige medewerkers.
Voor een verhuizing van 100 meter verderop duurde het allemaal erg lang. Dit kwam door het opbouwen van een ouderwetse lift bij het oude adres. En volgens mij was het veel praktischer geweest wanneer er een verrijdbare lift gebruikt zou zijn om de spullen over het balkon van het nieuwe adres naar binnen te brengen. Volgens de medewerkers kwamen ze ook een man tekort. Volgens medewerkers van Lagerberg (bij bezoeken voor de werkelijke verhuisdatum) hoefde niet alles in verhuisdozen ingepakt te worden. Flessen konden mee in wijndozen, lp's in de lp-kast, open dozen met uitstekende dingen waren geen probleem, etc. Alles werd echter over gepakt in verhuisdozen. Van tevoren was afgesproken dat de bank en fauteuils over de trap naar beneden gedragen zouden worden. Wat schetst mijn verbazing, de bank werd uit elkaar geschroefd en het binnenwerk niet meer goed in elkaar is gezet.
De jongens werkten super snel en waren in 6 uur klaar met de verhuizing. Fijne communicatie en er werd goed meegedacht hoe alles aan te pakken, zodat de verhuizingsdag stressvrij was.
Nette mannen
Alles is prima verlopen en echte kanjers van verhuizers. Was werkelijk weer top. Zijn harde werkers. Petje af voor jullie. Bedankt names ons Cees en Annemarie.
Binnen drie jaar weer verhuisd, ook dit keer weer met een team van sterke jongens. Ze hebben keihard gewerkt en waren niet te stoppen. Bij een hoge zomerse temperatuur hebben de mannen veel moeten lopen ( van auto naar huis 100 mtr). Petje af!! Bedankt mannen, jullie waren fantastisch!
Vriendelijke verhuizers, professionele opstelling, gingen zorgvuldig met de spullen om, dachten goed mee. Fijn!
Verhuizen is altijd stressvol maar door de deskundigheid van het verhuisteam was het goed te doen
Vriendelijke en behulpzame medewerkers! Uitstekende service .
Vriendelijk en zorgvuldig zou iedereen die gaat verhuizen dit verhuis bedrijf aanbevelen.
Super verhuizing
Van afspraak tot afronding goed gehandeld en frequent over de uitvoering gecommuniceerd.
Zoals beloofd alles ingepakt en verhuisd en binnen de afgesproken tij over. Vriendelijk personeel dus in 1 woord top.
Prima verhuisbedrijf met prima medewerkers. Alle werkzaamheden zijn conform de afspraken gedaan. Het demonteren van grote items, het inpakken en inladen werd netjes gedaan. Idem het uitladen.
Hele fijne verhuizing Nette rustige mannen Fijn even sochtends met een iemand alles doornemen en daarna aan de slag !
Het verhuizen verliep heel soepel. Meubels en dozen zijn met aandacht verplaatst en ingeladen. Kundig en vriendelijk verhuisteam.
a perfect experience of a stressful event and the Lagerberg team was just fantastic !!!
Lagerberg heeft bij ons zowel gezorgd voor het inpakken als verhuizen van onze volledige inboedel! Dit ging binnen twee dagen! Er is een goede inschatting gemaakt van de inboedel en de ruimte nodig in verhuiswagen. Rob en zijn collega’s hebben enorm hard gewerkt en spullen zijn zonder enige schade op de goede plek gekomen! Geweldige service!
Vriendelijk en vooral flexibel, ze hebben mij super geholpen!
Gekozen voor laten inpakken, verhuizen en zelf uitpakken. Heel professioneel bedrijf en prettige mensen. Fijn ontzorgend.
Snel, behulpzaam, netjes, flexible! Helemaal too
De mannen werkten hard en waren heel professioneel. Het ging vlekkeloos. Ook de montageservice was top. Ik ben heel erg blij dat ik voor jullie gekozen heb. Het was elke cent meer dan waard!
Het verhuis team van Lagerberg heeft mij snel en zeer professioneel geholpen. Ze waren op tijd, service gericht en kundig. Ik ben zeer tevreden en kan van harte aanbevelen!