wij zijn buitengewoon tevreden over de uitstekende dienstverlening!
Vanaf onze oude plek naar de nieuwe stek werden wij goed ondersteund door het behulpzame en hardwerkende team. Al onze spullen moesten per lift vanaf ons balkon waarbij het team creatief met de beschikbare ruimte moest omgaan, smalle toegang en smalle straat (oude binnenstad) Op ons verzoek konden wij ook meerijden met een van de verhuiswagens. Op zichzelf een aparte ervaring. Op de nieuwe stek werd alles goed en praktisch neergezet. Het thuisgevoel was er meteen.
Competent, verhuizing liep vlekkeloos!
Kundig en bekwaam.
vertrouwt team - netjes, rustig niet te gehaast maar gedegen kwaliteit. Lagerberg is er om te helpen en niet om snel af te raffellen en door te gaan naar de nieuwe klus.
All good full service. Thanks
De spreiding over 2 dagen hebben wij als zeer prettig ervaren. Er was een gemoedelijke sfeer en de medewerkers hebben de schouders er flink onder gezet. Bedankt!
Dit is de tweede keer dat wij gebruik maken van Lagerberg. Net als de vorige keer, een dikke 10. De totale service is zeer professioneel. Het leveren van de dozen, ruim op tijd arriveren en eerder klaar zijn dan verwacht. Bij aankomst kennismaken, plan van aanpak bespreken en gaan met die banaan. Er werd zeer voorzichtig gewerkt en de mannen waren heel erg vriendelijk. Ik kan iedereen Lagerberg aanraden.
Ik heb de verhuizing als plezierig ervaren .De verhuizers waren vakkundig ,voorzichtig met mijn spullen en accuraat
Het duurde best lang om mijn huis leeg te krijgen(in te pakken), maar het gebeurde allemaal in een goede relaxte sfeer en je kon zien dat ze vaker met dit bijltje gehakt hadden.
Vriendelijk en professioneel team.
Prima verhuisbedrijf! We zijn vaak verhuisd maar de verhuizing door Lagerberg was met afstand de meest soepele en plezierige (uiteraard oor.zover een verhuizing überhaupt plezierig is) ervaring die wij hebben gehad! Vakkundig, snel en hele plezierige mensen om mee te werken. G.W. de Boer
uiterst vriendelijke bemanning. zeer deskundig. als de “terugreis” uit de opslag ook zo verloopt, zijn wij zeer content en kunnen wij Lagerberg zeer aanbevelen!
We had to have our house move whilst we were away. We choose this company as they were far the most professional in their approach. This was very reassuring. Leading up to the move these guys were great communicators. The team did a fantastic job boxing our possessions up & moving them and were very considerate of our neighbours. 5 star all along the way.
Ik beveel Lagerberg heel erg aan. De mannen waren zeer betrokken, zorgvuldig, geduldig en heel vriendelijk.
Zeer kundig en vriendelijk en die ons super snel en netjes hebben verhuisd.
Ik zag enorm tegen de verhuizing op maar de verhuizers gingen zodanig aan het werk dat ik al snel vertrouwen had in een goede afloop. Binnen een dag was, zoals afgesproken, de klus geklaard.
Het was de vijfde keer dat ik gebruik maakte van de diensten van Lagerberg. Ik kan dit verhuisbedrijf van harte aanbevelen. Men gaat voorzichtig om met kostbare en kwetsbare zaken. Ook als je een extra verzoek hebt, of tijdens het verhuizen van koers verandert, is het team bereid om dit zonder morren voor je te regelen.
Uitstekende dienst en heel vriendelijk personeel. Dankjewel!
De verhuizing was een groot succes. Het team wat ons kwam verhuizen was goed op elkaar ingespeeld. Ze werkten bijzonder netjes en rustig, verhuizen is toch stress en een goed team helpt daar mooi bij. Geen enkele schade geconstateerd en het team heeft geholpen om alles nog eens goed op de plek te zetten. Aanrader!
Door Corona is de taxateur niet bij ons thuis geweest maar is afspraak via "meet" verlopen waardoor op de verhuisdag het een beetje tegen viel qua hoeveelheid zooi wat nog uit ons huis kwam. De jongens hebben zonder mopperen van 7.00 tot 17.45 heel hard doorgewerkt en gingen pas weg toen alles in elkaar, op zijn plek binnen stond! Ik ben niet van plan ooit... of in ieder geval op korte termijn, nog een keer te gaan verhuizen maar als we het toch doen, dan zeker weer met de Lagerberg verhuisgroep!
netjes op tijd alles zorgvuldig ingepakt en weer uitgepakt
Ondanks dat de verhuizing voor ons persoonlijk zwaar was heeft Lagerberg Verhuisgroep ons uitstekend geholpen om al onze spullen te verhuizen.
Omdat wij een nieuwe vloer zouden krijgen hebben wij Lagerberg ingeschakeld om onze meubels een week op te slaan. Keurig personeel en professioneel onze inboedel ingeladen en een week later weer uitgeladen!! Dank firma Lagerberg voor de fijne service.