Zie boven
rustig, aardig en goed informerend naar evt wensen
Goede verhuizers . Snel en netjes te werk
het was meer werk dan verwacht maar geen moeite was te veel echt kanjers deze klantvriendelijke mannen!
Heel erg tegenop gezien, maar oh wat fijn hoe de heren alles hebben aangepakt. Geen stress en meedenken met alles. Een aanrader voor iedereen die gaat verhuizen. Blijf zo doorgaan.
Alles gebeurde efficiënt en op een vriendelijke en zeer prettige manier.
Lagerberg is een goed verhuisbedrijf. Ze zijn niet te duur en snel en goed. Toppie!! Je huis is zo leeg...en weer vol.
Plezierige samenwerking. Vriendelijk voorkomend. Gewoon fijn om mee te werken. Weten waar ze mee bezig zijn. Echte goeie verhuizers. Waar ik graag mijn spulletjes aan heb toevertrouwd. Top
Lagerberg heeft ons geholpen met de verhuizing grote items van onze verkochte woning naar een tijdelijke huurwoning. Van aanvraag offerte tot de verhuizing zelf; het is snel geregeld. Geen vage richtprijzen, maar een offerte op maat. Stevige verhuisdozen en voldoende inpakpapier. De verhuismannen zijn echte vakmannen en goed op elkaar ingespeeld, dat scheelt tijd en daardoor was de verhuizing zo geregeld en gedaan.
Alles tot in de puntjes geregeld en vriendelijke adequate service. Echt een aanrader en beste keus gemaakt in de verhuizing.
Geheel volgens verwachting de verhuizing geregeld en vriendelijk medewerkers Met dank voor de service
betrouwbaar, vriendelijke , hardwerkende mensen.
Goede telefonische bereikbaarheid, deden wat ze beloofden, hele vriendelijke en beleefde verhuizers die zeer zorgvuldig met onze spullen omgingen. Een uitstekend bedrijf!!
Heel aardige verhuizers, waren stipt op tijd en hebben snel gewerkt. Prettige samenwerking dus.
Alles goed geregeld zeker aan te bevelen.
Uitstekende service: prettige en goede communicatie. Vriendelijk en deskundig verhuispersoneel. Duidelijke facturen.
Alles in orde en relaxed uitgevoerd. Prima. Klein vraagstukje resteert: de slang van de wasmachine was niet goed aangesloten met wateroverlast tot gevolg. Niet ernstig; wel lastig. Anders was het een 10 geweest.
Het hele proces verliep goed.Snelle reactie op aanvraag via website. Tijdens taxatie begripvolle houding t.o.v mijn hoogbejaarde moeder.. Verhuizing verliep goed en heel snel. Duidelijke communicatie per mail. Kortom: een 10
Scherpe prijs en zeer goede dienstverlening door allemaal vriendelijke mensen.
Super ervaring. Heel bekwaam voorzichtig.en respect voor de meubels en schilderijen . Niets was teveel. Correct. Wij blijven ongeveer 2 jaar hier wonen en verhuizen dan naar een huis die nog gebouwd moet worden. Ik weet wie ik moet bellen en moet aanbevelen LAGERBERG! Dankjewel MVG Rosalie
Zeer vriendelijke en deskundige verhuizers. Het was geen makkelijke klus, alles moest door een klein raampje op de eerste verdieping naar binnen. Inclusief piano. Ter plaatste bleek de situatie lastiger dan van te voren bekend was, maar alles is opgelost en netjes binnen gekomen. Dit was voor mij de eerste keer dat ik gebruik maakte van een verhuisbedrijf en het geld is het dubbel en dwars waard. Heerlijk om zo snel en zorgeloos te verhuizen. Ik ga nooit meer zelf verhuizen!
Verhuis team heeft het keurig en efficiënt geregeld
Zowel het opnemen van de inboedel, het brengen van de dozen, het telefonisch contact en zeer zeker de verhuizing zelf en het weer ophalen van de gebruikte dozen, alles van het zg Leie dakje, maw. Perfect !!
Tweede keer dat Lagerberg mij verhuisd en weer een fijne ervaring.
Alles ging van een leien dakje om het zo maar te zeggen. Men begint om half 8 in je oude huis en in mijn geval was men om half 5 helemaal klaar. Alles stond keurig waar ik het hebben wilde en ik kon diezelfde avond weer zitten en slapen in mijn eigen bed. Heel hartelijk dank voor de goede en professionele service.