Vanaf het eerste contact tot en met het vertrek van de verhuisploeg alles optimaal.
Vanaf de opname tot aan de verhuizing alles prima geregeld, zeer betrouwbaar, vakkundig en rustig ,we zijn zeer tevreden!!b
Duidelijke en prima service. Alles netjes en snel verhuisd zoals afgesproken en naar wens.
Vriendelijk, professioneel
helaas ontbrak tijd om de lampen op te hangen. Verder alles heel erg goed gedaan.
Vriendelijke mannen, werken snel en zorgvuldig. Ze gaan netjes met de spullen om en kasten en bedden waren vlot gedemonteerd en weer gemonteerd.
Wat een zalige verhuizing zonder stress met zulke lieve hardwerkende mannen. Onze dank is groot!
Volgens afspraak en netjes
De mensen waren erg behulpzaam en vriendelijk alles is perfect verlopen.
Het team was snel en vriendelijk. Wat beter zou kunnen is meer maatwerk leveren. Mensen die verhuizen hebben verschillende wensen. De één wil alleen snel zijn spullen verhuisd hebben, de ander heeft hulp nodig bij het monteren of ophangen van bepaalde spullen. Je zou dit van tevoren moeten kunnen aangeven. Wat heb je nodig en daar betaal je voor. Dus een offerte bestaat dan bijvoorbeeld uit diverse modules. Dan kan je bepalen wat je zelf wil/kan doen en wat niet.
Goed en snel geregeld.
Goede service van Lagerberg. Ze werken erg netjes en komen hun afspraken na.
Vele jaren spullen in de opslag gehad. Ze kwamen eruit in dezefde staat als ze erin gingen. In huis werden enkele antieke meubels kundig versjouwd , ook de trap op. Servicegericht personeel, dat ook bereid was een extra stapje te doen.
Vanaf het allereerste contact waren de ervaringen alleen maar positief. Wij voelden ons zeer gerustgesteld door de aanpak en benadering.
Halverwege de middag waren alle meubels en dozen op de juiste plek in het nieuwe appartement gezet. Het ging allemaal snel en professioneel. Fijn dat ook de wasmachine meteen werd aangesloten. Paar dagen later gebeld, en de gebruikte verhuisdozen werden dezelfde dag nog opgehaald.
Alles ging volgens afspraken
Alles soepel en volgens afspraak verlopen.
N.v.t.
Dit was onze 2e keer dat we een beroep hebben gedaan op dit verhuisbedrijf. Prima alles geregeld. Netjes en sociaal. Luisterend naar de klanten toe. Heel tevreden.
Zowel in het opnemen van de verhuizing als de verzorging op de verhuisdagen: vriendelijk, kundig, geduldig, doortastend.
Wat een gedrevenheid en vriendelijkheid van het personeel, het is een familie gevoel
Eerste keer klant, smaakt naar meer.
Wij hebben Lagerberg ingehuurd voor onze verhuizing. De opslag in de container ging goed. Het uit elkaar halen en in elkaar zetten van de linnenkast door de mensen van Lagerberg is ons zeer goed bevallen. Wij zijn erg tevreden.
Ik zou iedereen mijn verhuiservaring aanbevelen. Fijne communicatie en service vooraf. De verhuizers waren super fijne mannen, die netjes met mijn spullen omgingen, super service gericht en flexibel