Prima team, alles goed ingepakt en netjes gewerkt!
Bij het eerste kennismakings/inventarisatie gesprek hadden we meteen al een goed gevoel. Op de dag vd verhuizing werd alles prima, snel en conform verwachting gedaan. Prima service.
- op tijd - vriendelijk - behulpzaam - meubels worden keurig uit en in elkaar gezet Wat mij betreft een aanrader.
Doen wat ze beloven, nette en vriendelijke verhuizers
Hele vriendelijke en nette verhuizers. Prettige communicatie. Ze waren voorzichtig met de spullen en we waren eigenlijk best snel verhuisd. Van te voren had ik stress maar op het moment dat zij binnen waren en het hebben overgenomen verliep het zorgeloos! Toppers zijn het!
Fijne communicatie vooraf Aanvraag via mail werd heel snel beantwoord. Deskundig en vriendelijk Vooraf een offerte Stipt op tijd op de afgesproken dag. Onderling een goede sfeer. Snel en netjes
Vriendelijke en eerlijke mensen die netjes werken
Zie boven
Ze werken overzichtelijk, georganiseerd en veilig. Echt teamwork.
Professioneel, accuraat, prettige bejegening, superservice, uitstekende bereikbaarheid, klassiek in de beste betekenis van het woord en dat alles voor een eerlijke prijs. Bij Vermeer is verhuizen geen kopzorg. Wat wil een mens nog meer?
Het inpakken verliep vlot en de 2 ingewikkelde kasten werden netjes ge(de-)monteerd. De dozen werden naar de op een plattegrond aangegeven kamers gebracht. Er was weinig breuk. De communicatie verliep goed. Wel had het verloop van het inpakken iets duidelijker van te voren aangegeven kunnen worden. Oorspronkelijk was sprake van 2 dagen. Op het laatst werd dat 1 dag (wat goed uit kwam, omdat wij nog niet klaar waren).
De verhuizing is probleemloos verlopen, een aanbeveling voor anderen is zeker op z'n plaats.
De verhuizing over 2 dagen is prima verlopen. Alles werd zorgvuldig behandeld en goed ingepakt. De verhuizers waren sociaal en sympathiek, wat voor ons een groot pluspunt was. Een verhuizing levert veel stress op, maar de mensen van Vermeer zorgden ervoor dat we er vertrouwen in hadden dat het goed zou verlopen.
Keurige mensen die hun vak verstaan Alles heet netjes gedaan zoals het in en uitpakken,
Onze verhuizing is uitstekend verlopen heel fijn bedrijf. Denken mee en zijn zeer behulpzaam en prettig in de omgang Zou dit bedrijf zeker aanbevelen
Zie boven
Verhuizing is super verlopen. Aardige jongens die van aanpakken weten. Ook contacten via de telefoon verliepen vriendelijk. Afspraken worden nagekomen. Perfect
Zeer goede ervaringen met Vermeer, zowel zakelijk als bij privé verhuizing. Snel geholpen, offerte uitgebreid besproken en datum gepland. Het team bestaat uit leuke mensen die weten wat ze doen.
Zeer tevreden over Vermeer Verhuizingen ! Gaan correct en voorzichtig met spullen om.
Zie boven.
Zeer goed.
Zeer goed.
De verhuizing verliep soepel. Helaas zat het weer 's middags tegen, wat zorgde voor iets uitloop. De medewerkers gaan voorzichtig met je spullen om en zijn vriendelijk in de contacten
Rustig, efficiënt en vriendelijke mensen. Wij zijn erg tevreden. keurig op tijd. Bijna alles is heel over gekomen.
Ik ben bijzonder klantvriendelijk en prettig geholpen op een zeer professionele manier. kortom een 10 met een griffel!!
Capelseweg 112
2907 XC Capelle aan de ijssel