Goed bedrijf en zorgt goed voor zijn mensen. Medewerkers waren goed in hun hum en zorgden voor een prima verhuizing zonder beschadigingen.
Good experience, efficient work done. Nothing got damage, although screws were lost for some furnitures and beds were not very well installed: this was the weak spot of our experience. The team was friendly, although we encountered one ill-mannered mover who briefly came on the 25th.
Met 4 man, ieder weet duidelijk zijn taak. Een heeft de leiding en geeft tips aan collega’s. Snelheid en zorgvuldig omgaan met spullen van een ander!
De spullen zijn zorgvuldig ingepakt en vrijwel allemaal naar de juiste ruimte in ons nieuwe huis overgebracht. Mike was nog extra behulpzaam bij het terugvinden van de bedschroeven
De verhuizing ging snel en met veel discipline. De verhuizers waren beleefd, hulpvaardig en hadden geen moeite om iets extra’s te doen. Alle afspraken keurig op tijd.
Prettig en deskundig!
Het was prettig dat als je zelf aardig gestresst bent, de professionals gewoon relaxed hun werk doen.
keurig verzorgd er is me heel veel uit handen genomen. geen enkele schade en fijn personeel wat keihard werkt.
Na een prettige inventarisatie van de woning en uitleg is de verhuizing vlekkeloos verlopen.
Komen alles netjes inpakken. Gaan goed om met spullen om schade te verkomen..
vanaf het eerste gesprek met Gerard, hadden we een goed gevoel over onze verhuizing. Het was geen gemakkelijke verhuizing, van een drie verdiepingen huis naar een woonboerderij was een uitdaging. Maar het ging prima. Alle uitdagingen gingen ze aan als een soort van verzelfsprekendheid. Binnen anderhalve week hebben we alle dozen al weer uitgepakt en kunnen we weer heerlijk ons leven oppakken in ons nieuwe paleisje !!
zeer vakundig geholpen de mannen hebben 2 keer alles netjes geladen en gelost enkel vond ik het wel jammer dat ik steeds zelf achter de betaling aan moest bellen
De verhuizing is in goed overleg met het verhuis personeel verlopen.
Ervaren verhuizers. Snel en adequaat
Door een misverstand van onze kant, ging het mis met de verhuisdatum. Gerard van UTS Verkroost heeft echter van alles geregeld zodat we uiteindelijk toch op de juiste datum konden verhuizen. Erg fijn dat ze zo meedenken.
Ik ben van van appartement naar appartement verhuisd, en de hele verhuizing duurde nog geen 6 uur! Alles goed en snel geregeld, en prima naar wens. Erg goeie service!
Ik ben zeer tevreden
Zeer kundig en servicegericht.
Werken heel goed conform afspraak en snel.
Verhuizers kwamen op de afgesproken tijd. Ze waren behulpzaam, voorzichtig en denken mee. Inboedel netjes op zijn plek gezet en in elkaar gezet. Zeer zeker aan te bevelen.
Zeer prettige medewerkers die snel, accuraat en met goede ideeën hun werk uitvoerden.
Heel erg tevreden over de verhuisservice. Vriendelijke, hardwerkende mannen die alles netjes verhuisd hebben. Vooraf een goede indruk gekregen bij het intake gesprek en mijn wensen kunnen doorgeven. Ook zijn vooraf de verhuisdozen geleverd en worden ze na afloop weer thuis opgehaald. Ik hoop niet snel weer opnieuw te verhuizen, maar mocht dit toch het geval zijn, dan zou ik weer contact opnemen met Verkroost.
We hebben de helft nog te goed want onze spullen zijn opgeslagen, maar over het eerste traject zijn we heel tevreden. Prettige mensen die ons verhuisden, zorgvuldig met de spullen. We kijken uit naar de laatste fase.
Met ruim voldoende materiaal aanwezig.
Probleemloze, snelle, efficiënte, nette en correcte verhuizing.
Bijseterhuizen 11 31
6546AR Nijmegen