Vriendelijke en snelle aanpak. Alles netjes ingepakt, verhuist en weer uitgepakt zoals het erbij stond. Helemaal prima!
Mannen waren keurig op tijd. Pakten alle aanwijzingen direct op. Hard werken. Leuke sfeer onderling.
Vlot offertetraject, afspraken worden zonder meer nagekomen en flexibiliteit is geen probleem. Ook last minute wijzigingen kunnen gewoon. Aanrader!
Verhuizing is na volle tevredenheid verlopen.
Meegedacht, flexibel en heel snel! Zorgvuldig met materialen
Adequaat en snel geschakeld.
Materiaal en transport soepel en snel geregeld.
Zowel vooraf als tijdens de verhuizing: Netjes, kundig personeel, volgens afspraak. Professioneel bedrijf. Handymannen zorgen voor de laatste hand- en spandiensten, waardoor de verhuizing ook echt af is.
Al jarenlang werk ik naar volle tevredenheid samen met van den Eijnden. Flexibiliteit is voor onze organisatie erg belangrijk en Vd Eijnden is altijd bereid om ons te helpen, ook al past het misschien niet in de planning.
Goede service, klantgericht en komen afspraken na.
Goeie communicatie, plannen worden sla besproken uitgevoerd door professioneel personeel. Risico's worden in kaart gebracht en er wordt gedegen onderzoek gedaan naar de haalbaarheid van bepaalde taken. Dit zorgt voor vertrouwen in de uitvoering van de acties en ontzorging op locatie.
Wij maken gebruik van hun opslag en zij verzorgen dan ook vaak het transport naar onze klanten in Nederland en Belgie. Ervaar het als een zeer flexibel bedrijf waar goede afspraken mee te maken zijn. Prettige manier van samenwerken.
Je kunt goede en duidelijke afspraken maken en alles wordt nageleefd volgens deze afspraken. Werken netjes en er is ruimte voor goed overleg tijdens de uitvoering. Levering van materialen tbv verhuizing ook volgens afspraak geleverd. Ben goed tevreden over de samenwerking.
Van den Eijnden ingeschakeld voor het leegmaken van een etage. De medewerkers hebben al het meubilair, losse spullen, plafondplaten etc mee genomen en gezorgd voor het afvoeren. Etage is zelfs bezemschoon achter gelaten. Niet echt een verhuizing maar meer Facilitaire werkzaamheden, maar zeer tevreden over de manier van werken. Contact met de medewerkers en accountmanager heel prettig.
Van intake tot oplevering, alles is tot in de puntjes geregeld. Het is fijn om te zien dat professionals je perfect begeleiden op een voor ons belangrijke en enigszins stressvolle dag.
soms was het tijdstip wel pas laat bekend en moest ik hier zelf achteraan.
Het verhuizen van de 58 bewoners naar twee locaties is uitstekend verlopen. Alles op 1 dag over wat met de goede voorbereiding geen enkel probleem. Verhuizers zijn flexibel, sturen bij en passen aan daar waar het nodig is om alles vlot te laten verlopen.
Ervaren partij.
Denken goed met je mee en werk is naar tevredenheid uitgevoerd.
Fijne zelfstandig hardwerkende verhuizers! Tevens goede voor- en nazorg.
De verhuizers hebben een uitstekend job verricht. Allemaal heel erg vriendelijk en behulpzaam. Echt top. Dank voor deze geweldige ondersteuning. Henk Wessels Bureau PUUR
Geweldig verhuisteam. Gaan zeer zorgvuldig en voorzichtig met de spullen om.
In het voortraject zijn goede afspraken gemaakt die ook prima nagekomen zijn. De samenwerking was ook prima, waarbij wij als klant ook konden rekenen op de nodige flexibiliteit en advies.
Ik heb de samenwerking als prettig ervaren. Er werd niet in kaders gedacht maar in oplossingen.
Een verhuisbedrijf met het EPV keurmerk biedt u de zekerheid dat u in zee gaat met de absolute specialist in zakelijk verhuizen. Of het nu gaat om een grote, complexe en risicovolle verhuizing van een kantoor, bedrijf of instelling waar ook in Nederland of om een kleine locale bedrijfsverhuizing.