Ik ben eigenaar van autoverhuur bedrijf ik jaar lang werkt met ander, car glass ++++ sinds ik werk met GlasGarage alles perfect top prijs en top service en klant vriendelijk. KMvrijhuren.nl
Goede snelle correcte service
een barst in m'n voorruit. ik werd professioneel, snel, adequaat, netjes en snel geholpen. ik vertel het aan iedereen
Ik ben tevreden met jullie bedrijf
Goed geholpen aan huis voor slechts een tientje meer.
Als ik ruit schade heb Dan weet ik wl waar ik moet zijn. Glasgarage.nl
Alles klopt en lopt zoals het moet lopen Beste service en vriendelijkheid, komen we zeker terug en kennissen ook.
Very professional and very kind staff! Prompt repair in one day, car delivered neat and clean. Also a top level customer service. Thank you
Super service Amsterdam Keienbergweg
Ik werd snel en vakkundig geholpen, met uitstekende service. Locatie is goed bereikbaar en makkelijk aan te rijden.
Personeel waren zeer vriendelijk lekker warm thee aangeboden. Snel afspraak kunnen maken.
Snelle service
Onze hoofdkaanor jaar lang met car glas gwerkt, Nu mij eerst ervaring met GlasGarag is top scherpe prijs en best kowaltijd vriendelijk medwerker
Heel aardig personeel! Professioneel geholpen en te woord gestaan. En ook nog is een schappelijke prijs. Echt een aanrader!
Speak English, fast booking in Amsterdam. Went above and beyond, cleaned all car windows (not just one replaced) and vacuumed my car during the repair. Friendly staff.
In het eerste gesprek dacht ik dat het heel duur zou zijn. Ze kon geen indicatie geven van de prijs en vroeg veel informatie. Uiteindelijk heel snel door de monteur gebeld met een prijs. Dezelfde dag nog een afspraak in het weekend!!!
aardige mensen, goeg werk geleverd binnen afgesproken tijd kon ik al weer de weg op.Netjes en goed werk geleverd Voor een goede prijs. tevens al mn ramen gereinigd toppertjes
Prima👍
Ik had een enorme barst in mijn autoruit waardoor die vervangen moest worden. Ik kon heel snel terecht bij Glasgarage aan de Keienbergweg in Amsterdam. Ik ben daar zeer prettig geholpen door beide vriendelijke heren. De schade is vrij snel hersteld naar alle tevredenheid. Hartelijk dank!
Zeer snel geholpen, vriendelijke ontvangst en goede wachtlocatie (met koffie). Plaatsen van de ruit ging snel en professioneel. Auto werd zeer netjes opgeleverd (gestofzuigd).
Klasse2
Ruit werd snel geplaatst. Auto was na het wegzuigen van het glas zeer schoon, veel schoner dan voor de glasbreuk. Bovendien werden alle ramen gepoetst. Geweldige service.
Keurig geholpen, volgens afspraak. Aardige medewerkers die bovendien de auto van binnen hebben uitgezogen en alle ramen gepoetst!
Ik ben netjes en correct behandeld
Prettige ontvangst. Uitstekend gerepareerd. Gratis wifi en goede koffie. En een goede prijs niet te vergeten. De moeite waard om terug te komen. En om ze aan te prijzen bij anderen.
Keienbergweg 37
1101 EX Amsterdam
Let op! Tot 31 december 2021 was AutoGlasProfs onderdeel van GlasGarage. De reviews van vóór deze datum behoren dan ook toe aan GlasGarage Amsterdam Zuid Oost. Reviews ná deze datum behoren toe aan AutoGlasProf.