goed bedrijf aardig vriendelijk meedenkend personeel komen afspraken na werken netjes
Door mijn zoon ben ik bij de Groot hoveniers gekomen ,en het is mij heel goed bevallen ,we zijn samen met Martijn in gesprek gegaan er zijn tekeningen gemaakt en wat veranderingen in gebracht ,en het resultaat mag er zijn het is prachtig geworden ,en mijn complimenten voor de hoveniers ze werken heel hard en ze zijn heel netjes ruimen alles op . Ik ben zeer tevreden ook met de afwerking
Ik las een opmerking om een naslagwerk te maken met daarin tips voor het onderhoud van de gebruikte planten in de aangelegde tuin. Wanneer snoeien en hoever, wanneer bemesten, extra water geven, Zeker handig voor de leek.
Geen verbeterpunten, wel een suggestie; Het zou handig zijn als de klant nadat zijn tuin is aangeplant, een soort service boekje zou ontvangen met daarin een overzicht van de planten die door De Groot hoveniers in zijn tuin zijn aangeplant.en waarin per plant de verzorging is aangegeven. Dit met name voor wat betreft (extra) bemesting (wat, wanneer), (extra) vorstbescherming (waarmee, wanneer), snoeien (wanneer, hoever terugsnoeien), (extra) water, enz. Een soort handleiding dus om de tuin in perfecte staat te houden.
?
Ik zou niet echt verbeterpunten kunnen noemen eerlijk gezegd.
Vriendelijke medewerker. Keurig werk afgeleverd, ook het gangpad achter de tuin en stoep naast het huis van de buren is netjes opgeruimd.
Er is bij ons een gewéldige daktuin door jullie aangelegd wij hebben nog nooit zoveel buiten gezeten van het eerste gesprek tot het uiteidelijke resultaat zeer tevreden. vr gr Theo
- duidelijker aangeven wanneer precies startdatum tuinaanleg en bespreken mogelijke uitloop met weersomstandigheden (was ons niet geheel duidelijk, gelukkig niet het geval geweest) - beplanting hadden we graag al wat voller verwacht, niet geheel duidelijk dat er veel nog zo 'kaal' zou zijn.
n.v.t.
Geen
Ik zou het echt niet weten.
Goed plan gemaakt en afspraken goed nagekomen.
Geen!
Geen verbeterpunten wat ons betreft, wij zijn super tevreden!
De maatvoering in het ontwerp.
Begin januari 2014 voor de eerste keer contact gehad met De Groot Hoveniers. Zijn eerst komen kijken en hebben daarna een tuinontwerp gemaakt. We waren meteen enthousiast over het ontwerp. Ze denken goed mee met de klant. Na een paar kleine aanpassingen akkoord gegaan met de offerte. Alle afspraken zijn goed nagekomen. Personeel is heel vriendelijk en deskundig. Wij zijn heel erg tevreden over het eindresultaat.
Verbeterpunten hebben we eigenlijk niet
N.V.T
Wij wilden wat anders met onze tuin. Probeer het echter maar eens te verwoorden. Martijn heeft met zijn aanpak gezorgd voor het vertalen naar een mooi plan en uiteindelijk heeft zijn team gezorgd voor een nette uitvoering. Kleine probleempjes tijdens de uitvoering zijn netjes en correct opgelost. Het is en blijft maatwerk dus er gebeurt altijd wel wat. Het is een tuin geworden waar we zeker veel plezier van gaan hebben. Nu zijn alle plantjes nog klein, we wachten met spanning op het voorjaar.
De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Voorts valt de deskundigheid van elke medewerker op. Erg belangrijk is dat de medewerkers allen uitermate correct en enthousiast zijn. Een onverwacht probleem wordt op eigen initiatief door de medewerkers snel opgelost. Uiteraard als het even nodig is in overleg met de klant. De tuin werd gerenoveerd in exact de geplande tijd zonder dat er ergens "afkortingen" werden genomen. Ik mag "de Groot hoveniers" dan ook graag aanbevelen. We hebben besloten om het onderhoud van de tuin dan ook in handen van de Groot te geven.
Wij hadden verwacht in De Tuinen van Appeltern veel inspiratie op te doen, maar dat viel tegen. Hoogstens veel gezien daar wat wij NIET in en met onze tuin wilden.