Opdracht is puur per mail besproken en afgesproken. Bezoekje was wel prettig geweest.
nvt
Communicatie van te voren hoeveel dagen men bezig zou zijn kon beter. In het ontwerp ook rekening houden met overige zaken zoals een trap die bij het huis moet kunnen staan voor ramen lappen/onderhoud woning.
Ik ben erg tevreden!
Gazon is slecht. Vraag is waar dat door komt. De onderhoudsploeg van 21 feb schrok van de toestand. Ze hebben bemest, geverticuteerd en hadden het over schaduw graszaad. Weet niet of dat laatste ook gebeurd is.
versnipperaar werd na 9.00 uur gebracht werk stagneerde daardoor iets.
Netjes gewerkt en alles keurig achter gelaten. En zeer vriendelijk personeel.
Wij hadden een probleem (hoge bomen) en Visser heeft dat in goed overleg vakkundig opgelost.
n.v.t.
Nog wat meer meedenken met de klant over de mogelijkheden
U vraagt om een oordeel, maar over de beplanting kunnen wij pas aan het einde van het seizoen een oordeel geven.
Goed tuinontwerp aangelegd door uitstekende hoveniers. De klant staat echt op de eerste plaats.
We zijn erg blij dat we VisserTuinen hebben gekozen uit een aantal offertes, niet de goedkoopste, wel verreweg de beste. Prettige, vakkundige medewerkers die vakwerk hebben afgeleverd. Dit valt ook bij anderen in de straat op.
Dit zijn vakmannen die samen in korte tijd de tuin fantastisch opgeknapt hebben. Daar wordt je blij van. Ook goed advies gekregen om in het voorjaar de langsnuit kever dmv uitzetten van speciale aaltjes in te dammen in plaats van agressieve chemische middelen. Een bedrijf met respect voor het milieu. We zien elkaar in het voorjaar zeker terug.
Prima projectteam. Er is netjes gewerkt binnen de afgesproken termijn. Communicatie was goed en direct.
Geen
We wilden een strakke en solide schutting ter vervanging van het oude, inmiddels gammele exemplaar. De nieuwe schutting is niet alleen strak en solide, maar ook bijzonder fraai. Bovendien passen het materiaal, de kleur en de uitstraling heel mooi bij onze tuin. We zijn er erg blij mee!
Mijn tuin was na het bouwen van een schuur verwilderd, het grasveld zat vol klaver en vuil, het grasveld is opnieuw aangelegd, een grote trampoline is half ingegraven en onder de trampoline is het met houtsnippers afgewerkt, de tuin ziet er weer geweldig uit!
Snel geholpen, prima medewerkers, goed werk.
Zeer tevreden.
Hele aardige medewerkers die heel goed werk hebben geleverd en sneller dan gedacht (4 1/2 ipv 7 werkdagen, hopelijk verlaagt dat de prijs iets). Wij zouden graag ook het onderhoud en toekostige werkzaamheden willen laten verrichten door Visser Tuinen.