Vriendelijk verkopers/ster,persoonlijke aandacht.
Levering niet cf afspraak maar later
Prettig geholpen!
Koop ervaring is goed probleem bij plaatsen en nazorg onvoldoende. Schuif deurkast gaat open door aflopen van de vloer en dit kon niet opgelost worden.
we hebben de meubels nog niet ontvangen, dus kan nog geen complete beoordeling geven.
We genieten onze aankoop van matrassen. Alles is correct gegaan, net als bij onze vorige aankoop van een tv dressoir.
Prettige omgeving en vriendelijke medewerkers zowel in de winkel als de bezorgers
Goede ervaringen personeel is vriendelijk, denken Mee en geven goed advies. Aflevering: zeer tevreden, personeel was netjes en gingen met veel respect met onze spullen om.
Leveringsdatum gekochte bank:allang overschreden: na eerder al uitgesteld t.o.v. afspraak bij verkoop.(te weten:nu al eind week 10,uitstel tot wk 8 later 9, bij verkoop:week:4-6!) Dit overigens i.t.t. een levering van slaapkamer in het verleden.(maar die stond dan ook al in de zaak bij verkoop)
Problemen met Fauteuil bleek fabricagefout te zijn. Daar het langer duurde eerst een vervangende fauteuil geleverd en in onderling overleg de defecte stoel vervangen door een nieuwe. Naar ieders tevredenheid.
met de verkoopster was niets mis mee zij deed het goed maar de nazorg was slecht. de monteurs hadden de tafel direct mee terug moeten nemen i.p.v. te zeggen; hout werkt. wij hebben enkele nachten slecht geslapen i.v.m. de tafel de erg hol was(1,5cm). nu wordt de tafel omgeruild voor de showroomtafel voor de normalen prijs en dat is geen fijn gevoel. showroommodellen gaan normaal met 20% de deur uit bij u(bij andere zaken min. 50%. toen ik dat zei, zei de mevrouw van de service; wij hebben ook strop omdat wij de tafel 3 a 4 weken niet kunnen verkopen dus daar moest ik het mee doen. dit klopt ook niet want nu staat er wat anders op die plek en dat kunt u ook verkopen. al met al dus geen tevreden klant.
Goede zaak in roermond
Wij zijn fijn geholpen door het personeel. Waardoor wij tot een goed resultaat zij gekomen
tevreden.
Prima ervaring, prettig geholpen, nu nieuwsgierig of de levering en nazorg ook zo goed is.
Zeer tevreden.
Ik heb een bank gekocht in de winkel van Roermond. Er werd mij verteld dat de maximale levertijd 6 weken is. Heb mij op 6 weken maximaal ingesteld. Bij track en trace is mijn levertijd 6 weken maar na de carnaval zie ik dat ik opeens 8 weken moet wachten. Bel ik naar de winkel op wordt je afgewimpeld met ja wij kunnen er niks aan doen want dat is de leverancier. Ze hadden ook kunnen na bellen of het sneller kan. of mij een leen bank plaatsen want ik heb nu niks om op te zitten. Wat ik overigens gezegd heb. Maar schijnbaar ben je na de koop niks meer waard. Volgende keer ga ik ergens anders kopen.
Geachte heer Dohmen, Hartelijk dank voor uw reactie. We hebben uw order er even bij genomen en de levertijd nagekeken. Uw order is geplaatst op zondag 1 februari en maandag 2 februari door ons besteld ( week 6). De afgesproken levertijd bedraagt zoals ook met u afgesproken +/- 6 weken. Dit is een levertijdsindicatie zoals ook op de bon duidelijk staat vermeld. De levertijd van uw order zit op 7 weken. En valt dus nog goed binnen de afgesproken indicatie van +/- 6 weken. Zodra de bank bij ons geleverd wordt nemen we uiteraard meteen contact met u op voor het maken van een afspraak. Leenbanken kunnen uiteraard ter beschikking worden gesteld mocht de levertijd extreem uitlopen en de fabrikant dit aan ons meld. Hopende u voldoende te hebben geinformeerd. Met vriendelijke groet, Annemarie Schuren Den Elzen Wonen en Slapen
Het bestelde moet nog geleverd worden. Eerst dan zal blijken of wij tevreden zijn over Den Elzen Wonen & Slapen.
Burghoffweg 30
6042EX Roermond
Den Elzen wonen | slapen | design Het nieuwe wonen. Dat is stijlvol wonen. Smaakvol wonen. Betaalbaar wonen. Van vernieuwende collecties tot eigentijds aansprekend - je vindt het bij Den Elzen wonen | slapen | design.