ben netjes geholpen op mijn vragen
Klant vriendelijke verkopers die de tijd nemen, en goede uitleg geven over het product. De gestelde vragen goed beantwoorden
Ik ben enorm goed geholpen. Erg klantvriendelijk, geduldig en er wordt ook meegedacht! Kijk uit naar het moment dat de bank geleverd wordt.
alles duidelijk
Mooie winkel met veel aanbod en hele vriendelijke verkopers.
Met een warm gevoel de zaak binnen gelopen en heel vriendelijk begroet door de medewerkers. Heel mooi aangekleed winkelruimte met grote keuze bankstellen. Geholpen door een behulpzaam en deskundig medewerker.
Goed en vriendelijk geholpen, alle tijd voor ons
Wij waren in woonsquare Amersfoort waar wij zeer vriendelijk geholpen werden. Bij vertrek werden wij staande gehouden en werd ons een waanzinnig aanbod gedaan. Wij werden overgehaald deze niet af te slaan. We wilde er over na denken en even buiten een rondje lopen. Dit mocht niet alleen binnenshuis anders werd het aanbod ingetrokken. We zijn weggegaan. In Almere weer zeer vriendelijk geholpen, helaas niet meer voor het prachtige bod
bank en stoelen onbeschadigd bezorgd en gemonteerd ,verpakkingsmateriaal weer mee genomen zeer tevreden
Tijdens de verkoop van de bank ben ik echt heel erg goed geholpen door patrick. Maar bij het ophalen heb ik hulp gevraagd aan zijn collega rond dezelfde leeftijd. Denk niet dat deze verkoper door had dat wij klanten waren, want hij heeft ons echt heel erg slecht behandeld. Hij begon te schreeuwen dat hij aan het werken was en dat we maar koffie moesten gaan drinken. Wij hadden afgesproken om 17 uur de bank te halen en stonden al een half uur te wachten. Vandaar dat mijn man naar een werknemer is gelopen die niks deed. Ik moet mijn hele huis mobieleren en wilde de meubels bij jullie kopen, maar na deze ervaring durf ik dat niet. Ben nog net niet uit de winkel gegooit met de bank. Ik zie er heel jong uit en mijn man was de hele dag bezig met onze verhuizing en had werk kleding aan en spreekt alleen engels. Je kan niet aan iemands gezicht zien of ze geld hebben. In mijn geval ik kan kopen wat ik wil en had liever 1000€ betaald voor een aflevering. Dan dat ik de bank ging ophalen. Maar na deze ervaring denk ik dat de kans klein is dat we nog iets kopen bij deze winkel. Ga er heel goed over nadenken. Heel erg jammer.
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring bij dit bedrijf. Ben vakkundig begeleid en ben nu de trotste eigenaar van een prachtige u bank. Beetje jammer van de 14 weken levertijd maar het is niet anders.... ik ga zeker voor meer meubels bij dit bedrijf kijken
Fantastisch.
Ben zeer tevreden tot nu toe
Vriendelijk, goede uitleg, kennis
Werd goed geholpen en had de keuze snel kunnen maken met wat ik wilde hebben
Mijn bankstel is gebracht .was goed in gepakt ook namen ze het papier mee .alleen ze hebben het bankstel in de gang niet gedragen maar gesleep nu is wel mijn zijl vol met strepen .het is beschadig .
De ruime keuze aan meubels en precies wat wij wilde
Prima geholpen door de medewerker, zeer vriendelijk en behulpzaam
Geholpen door een vriendelijke en behulpzame medewerkster. Alles ging heel gemoedelijk en kregen alle tijd voor vragen.
Hoop dat de levering en de bank zelf ook goed zijn
Altijd warm welkom in de winkel. Goede service, vriendelijk deskundig personeel.
Prettig kontakt,deskundig.
Zeer vriendelijk personeel, prima atmosfeer. echter nadien een vraag gesteld via app aan de afd.service dat duurde zeer lang voor ik daar een antwoord terug had.
Europalaan 24
5121DJ Rijen