Nieuwe houten vloer laten leggen door Biggelaar Parket. Uiterst tevreden over kwaliteit, afspraken en contact.
Een maand geleden een vloer laten leggen , ligt er super strak in helemaal naar wens. Betaalbaar en kwaliteit. Wij zijn er heel blij mee
Beste Bram, erg bedankt voor deze hele mooie beoordeling. Veel plezier gewenst van jullie nieuwe vloer!
Heel betrouwbaar en kundig bedrijf, wat ook netjes werkt.
Na wateroverlast heeft van de Biggelaar Parket de oude vloer verwijderd en een nieuwe eikenhoutenvloer erin gelegd. De mensen die de vloer erin hebben gelet hebben dat op een super goede manier gedaan. Super ook zoals alles is afgewerkt. De twee heren die de vloer bij ons gelegd hebben ook super vriendelijk en vakmensen eerste klas.
Beste heer Klaassen, erg bedankt voor deze super mooie beoordeling! We zullen de monteurs deze beoordeling ook laten zien uiteraard. Wij wensen u veel plezier toe van de nieuwe vloer. Mvg Het team van Biggelaar Parket
Beste Laurens, Goed om te horen dat alle werkzaamheden in jullie nieuwe woning naar wens zijn uitgevoerd. Veel plezier gewenst van jullie nieuwe pvc vloeren!
Vriendelijke afhandeling en volgens afspraak parket geleverd.k
Wij zijn erg tevreden over Biggelaar parket!
Ik heb een erg goede ervaring met jullie bedrijf. Vakkundig, behulpzaam. Een verademing om met mensen te werken die hun best doen. Dank jullie wel.
Ik heb al een mail naar jullie proberen te sturen, maar toen kwam ik op een algemene site terecht. Die heb ik ingevuld. Hartelijk dank, voor de snelle, goede oplossing.
Alles netjes conform gemaakte afspraken uitgevoerd.
Precies alles volgens afspraak gemaakt. Een grote pluim!
Vakwerk!
Heel goed.
Onze parketvloer werd deels gerepareerd en opnieuw geschuurd en gelakt. Tijdens de werkzaamheden konden wij niet in huis aanwezig zijn. Na terugkomst was de vloer als nieuw! Uitstekend werk.
Keurige communicatie. Alles perfect afgewerkt
Na 20 jaar onze vloer laten opschuren en oliƫn. ook nieuwe plinten laten plaatsen. Het lijkt of we nu een nieuwe vloer hebben liggen in onze woonkamer. Erg mooi resultaat.
Directe communicatie indien er zich onduidelijkheden voordoen en oplossingsgericht meedenken. Strakke planning en goed klantvriendelijk personeel. Wij verwachten dat garantie en nazorg ook goed is, maar hebben daar nog geen gebruik van moeten maken.
Vakmanschap met een hoofdletter
GEWOON GOED
Super gegaan, erg tevreden tot op heden.
Uitstekend, vakmanschap werk. Zeer tevreden!
Ervaring is goed te noemen Al vaker een vloer gekocht en laten leggen Een aanrader
Jullie hebben het keurig gemaakt!
Rembrandtlaan 1
5462 CJ Veghel