Afgelopen jaar was het tijd voor BSO in plaats van kinderopvang. Onze dochter werd 4. De overgang verliep soepel, ook de leidsters zijn wederom erg leuk en lief. Het enige nadeel aan Yes! Zijn de pakketten die aanbieden. Die sluiten eigenlijk niet aan bij de wens van ons. En ik hoor dat mensen hier vaker tegen aan lopen. We nemen structureel veel te veel uren af omdat de prijzen anders de pan uit rijzen. Dat is eigenlijk het enige min punt. Verder is de bereikbaarheid en de service enorm fijn en denkt de klantenservice altijd ontzettend fijn mee.
Fijne opvang medewerkers denken mee en heel fijn om te horen hoe het is gegaan nemen hier de tijd voor. Als ruilen mogelijk is is dit geen probleem en met onregelmatige diensten is het fijn dat het ruilen mogelijk is.
Hele lieve enthousiaste juffen die altijd leuke ideeen hebben en leuk met de kinderen meedoen. Ze denken met je mee. Bedankt allemaal!
Super fijne meiden die luisteren naar je verhaal, naar je kind en aansluiten bij wat je kindje nodig heeft.
Het is erg fijn dat mijn zoon met plezier naar de groep gaat. Wat ze precies leren is niet helemaal duidelijk.
Geweldig leuk team, Alle vertrouwen in jullie
Dankzij de lieve juffen heb ik er nooit problemen mee gehad om mijn kind achter te laten. Ik weet dat hij goed verzorgd wordt en genoeg aandacht krijgt. Ik vind de website wel erg ouderwets en onduidelijk. Dat is wel een puntje van aandacht. Maar dat is niet het belangrijkste. Het belangrijkste is de zorg voor ons kind, en daar zijn we dik tevreden over.
Mijn dochter heeft het erg naar haar zin op de opvang. Heb een goed gevoel bij de begeleiders.
We kunnen niet ander beste opvang voor onze kinderen vinden, de juffen zijn geweldig, altijd lief en met een grote hart voor de kinderen.
Goede opvang met betrokken medewerkers. Ze doen veel activiteiten met de kindjes. Ook staan ze altijd open voor feedback. 1 klein minpuntje: ik vind dat de hygiëne iets beter mag:vaak krijg ik mijn kindjes helemaal onder de snot in hun gezicht terug, of nog met beleg van het brood moment op hun handjes.
Het is een zeer prettige opvang
Kinderen worden prima opgevangen. Wel is er veel wisseling van pedagogische medewerkers. Ik mis voor mijn kinderen ontwikkelingsgerichte activiteiten. Ze vinden het saai geven ze aan. Een tijd gelden konden ze kiezen uit verschillende activiteiten bakken, sporten en ontdekken. Dit wordt helaas niet meer aangeboden. Andere activiteiten zijn uiteraard ook goed.
Hartelijk dank voor uw review! Het spijt ons enorm dat u deze ervaring heeft. Te weinig uitdagende activiteiten past op geen enkele locatie en op geen enkele manier bij de kwaliteit waar onze organisatie voor staat, ook niet in coronatijd waarin niet alle activiteiten mogelijk zijn. Uiteraard gaan we dit waar nodig direct aanpakken. Daarom zijn we blij met uw kritische noot. Fijne dag en met vriendelijke groet, Yes! Kinderopvang
Een hele fijne ervaring met de meiden van de opvang en BSO!!!
Wisselende activiteiten, ruime opvangtijden
Originele beoordeling
De kwaliteit van de pedagogische medewerkers is op dit moment onder de maat, op een tweetal na. Bij het ophalen wordt de telefoon niet opgenomen, er worden spellen op de PlayStation gespeeld die niet voor mijn jongste dochter bedoeld zijn qua leeftijd, bij het aanbellen wordt er alleen gekeken en niet open gedaan. Het gemis naar de vaste leidsters die elders zijn gaan werken wordt met de dag groter.
Hartelijk dank voor uw review. Wij zijn blij met dit signaal, maar schrikken er ook erg van. Uw ervaringen sluiten absoluut niet aan bij de kwaliteit van de opvang waar Yes! Kinderopvang voor staat. Wij zullen dan ook direct actie ondernemen. Onze excuses voor de ervaring die u omschrijft. Met vriendelijke groet en een fijne dag, Yes! Kinderopvang
De leidsters die in de klassen staan, heel fijn. Ze doen het ontzettend goed en je merkt ook dat je kindje zich snel hecht aan het team. je ziet de liefde van deze dames echt naar de kinderen toe en dat geeft je het gevoel dat je kinderen veilig zijn en dat ze het daar ontzettend naar hun zin hebben. De communicatie echter in de administratieve zin, laat nog wel te wensen over. Ik vind de inschrijf formulieren niet duidelijk, vanwege de lockdown werd er een uitbetaling gedaan, maar totaal geen idee waar dit op gebaseerd was. Uiteindelijk krijg je wel het antwoord als je er achter aan gaat, maar dit kan anders. Ook dat de klantenservice niet altijd bereikbaar is, maakt het soms wat lastiger.
Erg fijne opvang, vaste gezichten en goede zorg voor mijn kind. Doen veel leuke en leerzame dingen. Mijn dochter gaat er heel graag naar toe.
Vriendelijk en duidelijk geïnformeerd. Geholpen om de tool juist in te vullen omtrent vakantieopvang.
fijne ervaring met de opvang sinds mijn zoontje er zit. ze geven alles duidelijk door hoe het is gegaan en je kan alles vragen.
Mijn beide kinderen (7 en 8jr) gaan nu sinds de zomer op vr middag naar de BSO, waar zij het super naar hun zin hebben. Ze hebben altijd wel wat leuks gedaan, krijgen ook de vrijheid om zichzelf te vermaken. De locatie is prettig centraal gelegen en zij voelen zich erg welkom.
Ik ben tevreden.
Alles rondom het regelen van de opvang is helder. Tijdens de lockdown werd er duidelijk gecommuniceerd en als er verder wat is kan ik altijd bellen met de groep op locatie.
Fijn contact ondanks de COVID en gezellige mensen die goed met mijn kind om gaan.
Zijn altijd bereikbaar, denken mee en super voor mijn kids
Fijne opvang met leuke lieve mensen...
Altijd netjes te woord gestaan. Denken mee met de situatie
Het beste voor kinderen én ouders, dat is waar wij ons iedere dag weer optimaal voor inzetten. Dat doen we omdat en doordat we buitengewoon betrokken zijn bij onze kinderen en ouders. Yes! Kinderopvang is er voor ú! Daarom zijn we benieuwd naar uw ervaringen.