Bij Joy geweest en heeft geweldig werk geleverd. Fijne sfeer hangt er ook in de shop!
Super fijne shop, jullie zijn altijd gezellig en staan voor iedereen even vriendelijk en vrolijk klaar! Jullie laten iedereen zich op zn gemak voelen.
Vandaag geweest voor een neuspiercing, ik kreeg de tijd om nog na te denken over welke kant. Piercer was heel relaxed en professioneel, dacht ook aan de hygiëne (handschoenen, mondkap en ontsmetten), uitleg over piercen en hoe daarna. De shop is lekker ruim, relaxte sfeer en chille muziek. Er is genoeg ruimte tussen de stoelen en voor eventuele privacy. Zeker aan te raden!!
Meerdere tattoos en piercings laten zetten, alles wordt op een vriendelijke maar professionele manier gedaan. Het moment dat je de shop binnen stapt word je warm onthaald en ga er altijd tevreden weg. Het is er altijd netjes en en wordt altijd kwaliteit geleverd. Honderd procent aan te raden. Tattoos door Matthew en piercings door Yara.
Nadat we een piercing hebben laten zetten, wisten we meteen dat we onze tatoeage hier ook zouden laten zetten. Dit wilden we namelijk al een tijdje, maar tja je eerste tattoo is best spannend en waar ga je hem laten zetten? Er zijn er zoveel, maar lang niet allemaal goed. We hadden al van verschillende mensen positieve verhalen gehoord. Maar na die piercing zelf dus ook ervaren. Je wordt vriendelijk ontvangen en voelt je meteen thuis. Nadat we een ontwerp lieten zien, meteen de afspraak gemaakt. Helaas door de griep geveld en moesten we de afspraak verzetten, wat totaal geen rompslomp was. Dus vandaag om half 5 was het zover. Carlos ging onze geometrische olifant zetten. Jeetje wat was hij snel! In 40 minuten 2 tatoeages laten zetten. Super strakke lijnen, helemaal zoals we hem wilden! Wij zijn super tevreden en zullen iedereen Black Sword aanbevelen!
Top geholpen, goede service, hygienisch en Altijd gezellig
Klantvriendelijk zelfs voor de mensen die als steun mee komen! Netjes, schoon en een super chille vibe!
Hele gezellige sfeer, wordt leuk ontvangen, en hangt leuke chille sfeer.
Hele mooie tattoo shop met vriendelijke medewerkers. Ze nemen de tijd voor je.
Super goed geholpen en vriendelijk personeel die de moeite neemt om je alles uit te leggen en op je gemak te stellen. Mocht ik ooit nog weer een tattoo nemen dan ga ik zeker naar Black Sword Tattoo terug.
Ben blij.
Ik kom al jaren bij Yara, van de eerste tot de laatste piercing, all done by the master himself! Werkt zeer professioneel, hygiënisch (!!) en ook nauwkeurig. Vertelt je precies stap voor stap wat de werkwijze is en kijkt samen met jou naar wat jou wensen zijn en of je tevreden bent met plek waar de de (freehand) piercing gezet word. Na het zetten van de piercing krijg je goede tips en adviezen mee naar huis voor de verzorging ervan. Voor het wisselen van een sieraad kon ik zo binnenlopen en hoefde ik geen afspraak te maken. Yara is een heel relaxt persoon, maakt graag een praatje om je gerust te stellen en dit is waarom ik graag terugkom! :-)
Super relaxte sfeer en chille gasten!
Mijn oma overleed 1 maart 2019 en in februari heb ik een roze roos laten zetten in het teken van mijn oma. Precies zoals ik het wilde en wanneer ik twijfelde over de plek lieten ze voorbeelden zien over andere plekken. Ik vind hun hele erge goede service hebben!!
Super aardige mensen! Zeer professioneel! En super goed!!
Heel blij met mn tattoo, toffe lui. In 1 woord: geweldig!!!
Alle keren zeer goed geholpen en echt super blij met de resultaten. De piercings en dermals zijn mooi gezet door Yara en mijn tattoo door Joy is ook onwijs gaaf geworden. Hygiënisch, professioneel en echt goed in hun werk. In 1 woord fantastisch! Keep going 👌🏼
ik ben hier voor mijn 1e tattoo geweest. ze zijn super aardig, denken overal met mee, stellen je op je gemak. en je krijgt een super mooie tattoo.
Mijn ervaring bij deze jongens is goed! Na vele shops te hebben gezien via social uiteindelijk een aantal jaar geleden hier terrecht gekomen en eerlijk, laat niemand anders meer mij tattoeren. There are the best!
Hoe vriendelijk ze je helpen en naar je luisteren is geweldig. En dan heb ik het nog niet eens over het prachtige werk wat ze leveren!!
Heel aardig en goed geholpen. Alles is goed uitgelegd en de tattoo is mooi gezet!
Als je in de shop komt maken ze altijd tijd voor je, je krijgt een welkom gevoel. De adviezen die ik kreeg bij het zetten van mijn piercings waren duidelijk en ook hier werd de tijd genomen om mijn wensen door te spreken.
Beste van NL!
Goed geholpen, goed advies. Vriendelijk personeel en top gezet.
Fijne hulp, super sociaal en gezellig En goede nazorg