Fijne, gezellige en professionele shop. Super blij met het advies en resultaat.
Leuke mensen, goed advies, persoonlijk, zeer nette shop, ik kom zeker terug en raad iedereen deze shop aan!
Letterlijk alles in een! Super service, klantvriendelijk, je voelt je gelijk thuis en welkom. De beste tatoeëerders van Nederland en de beste piercer! Het lijkt ongelovelijk, maar probeer het zelf en je ziet dat ik zeker niet overdrijf!
Er wordt echt naar je eigen ideeën geluisterd en meegedacht. Daarna kun je de artiest vol vertrouwen zijn gang laten gaan en is het resultaat van je tatoeage boven verwachting. Ik ga nergens anders heen en raad Blacksword Tattoo Palour ook echt bij anderen aan.
Plezierig Vakbekwaam Hygiënisch Vriendelijk Goede na controle
Geweldige sfeer, goed geholpen, top hygiëne... eigenlijk nooit iets te klagen gehad.
Heel kundig personeel. Erg vriendelijk en ze hebben allemaal liefde voor het vak.
Joy heeft goed geluisterd naar mijn wensen en daar zijn professionele kijk en creativiteit aan toegevoegd. Superblij met het resultaat! Piece of art❤️!
Zeer deskundig en pro actief.
Bij Black Sword Tattoo Parlour, ben ik door meerderen geholpen. Allemaal even hygiënisch, aardig, gezellig, super goed in wat ze doen en geïnteresseerd! Geïnteresseerd in wat je wil qua piercing of tattoo, maar ook in hoe het met je gaat. Gewoon een super shop en een echte aanrader!!
Leuke, gezellige shop met goede sfeer en vriendelijk personeel die zeer behulpzaam is.
Vriendelijke mensen, fijne sfeer en ze zijn ontzettend meedenkend
Geholpen door Bibi, talentje in de dop!!!
Als je er binnen loopt zegen ze je gedag en word je snel geholpen. Ik wilde een mooi ontwerp op me onderarm en kan met wat voorbeelden. Kreeg een compliment over het voorwerk en de keuze van wat ik wilde. Binnen 2 weken kon ik terecht . Vandaag kwam ik matt tegen en vroeg hij ook hoe het is met zijn werk. Super lief en ze zijn ook echt trots op het werk wat ze afgeven
Bij Black Sword binnenlopen is alsof je je eigen huis binnenkomt. Je wordt direct verwelkomd met een kopje koffie, de artiesten helpen je zo goed als ze kunnen en er heerst een sfeer van heerlijke rust. Aan alles is te zien dat deze shop the real deal is, beter vind je ze niet.
Het was de eerste keer dat ik een tattoo liet zetten door Joy. Gelukkig deed hij het rustig aan zodat ik kon zien hoe het in zijn werk ging. Verder vertelde hij veel informatie en was er een fijne sfeer. Mijn volgende tattoo laat ik hier zeker weer zetten. Ook heb ik hier meerdere piercings laten zetten door Yara en ook hierbij geldt hetzelfde. Ze denken ook zowel bij tattoo als piercing zetten aan goede hygiëne.
Super aardige jongens en ze werken erg netjes! Ik heb hier 2 tattoos door Matthew laten zetten. Ze denken mee over de plek en over de grootte en ze werken heel hygiënisch. Door de goede sfeer voelt het een beetje als thuis komen.
Mooie strakke lijnen goede service klantgericht top
Mijn tattoo was na de eerste keer niet in de gewenste kleur, inmiddels heb ik de tattoo tweemaal laten over-kleuren en nu is hij perfect. We hebben samen gezocht naar de juiste kleur, dit was geen enkel probleem en elke keer ben ik erg prettig geholpen. En, ik kon steeds op korte termijn terecht.
Super leuk team met alles tot in de puntjes netjes!
Jorley is een creatieve man met een vaste hand. Elke tattoo die ik heb is van hem, (behalve de eerste) alles past bij elkaar ondanks dat het een 12 jarig project is ondertussen. De shop heeft een goede locatie , is schoon en fris en iedereen is zeer vriendelijk en kritisch naar zijn werk.
Erg fijn, professioneel. Goede sfeer, aardige jongens.
Black sword is een fantastische tattooshop, ze nemen de tijd voor je, luisteren goed en vragen onder het zetten van de tattoo of alles nog goed gaat.
Mijn ervaring bij hun is dat het toppers zijn