Er is een leuke sfeer, ze zijn aardig en mijn tattoos zijn heel erg mooi geworden.
Heb vaker dan eens piercings laten zetten door Yara. Hij werkt erg prettig omdat hij kalm is, zelfverzekerdheid in zijn werk uitstraalt, precies uitlegt wat hij doet en altijd vraagt of ik comfortabel ben.
Top shop met lieve mensen. Je word fijn ontvangen. Ze nemen de tijd voor je en leveren goed werk af. Met na controle als dan niet goed genezen is word het bij gewerkt. Ik ga nooit meer naar een andere shop. En hele dikke duim en duidelijk een dikke vette 10!!!
Een plezierige ervaring heel netjes en strak werk geleverd!!
Goeie ervaring, aardige jongens in de shop. Hangt en goeie zweer en voelt je altijd welkom!
Dit is hoe een shop moet zijn!!
Onwijs goeie shop! Al mijn 6 piercings hier laten zetten en mijn 1ste Tattoo!
Ik heb 2 tatoeages bij Black Sword laten zetten en ik kan wel zeggen dat het een super fijne shop is! Er hangt een hele ontspannen sfeer en het is erg heel erg hygiënisch. Daarbij werken er een aantal toffe gasten die echt wel weten waar ze het over hebben.
Hele relaxte sfeer en super eind resultaat!
Super tevreden over de tattoo die is gezet
tijdens mijn 1e bezoek om een ontwerp en afpsraak te maken werd ik snel geholpen en er werd goed meegedacht over de mogelijkheden. ik kon ook snel terecht voor de tattoo. het zetten van de tattoo ging op eem professionele en hygenische manier. ik kom zeker terug als ik er nog 1 wil
Ik heb nooit een vaste tattooshop gehad omdat ik er geen één goed genoeg vond om bij terug te gaan. Daarnaast weten ze van mijn geweldig slechte plannen altijd iets moois te maken. Ik heb vaak last van het proces, bloed en het helen maar zelfs hier heb ik minimaal last van bij deze mannen. De sfeer is leuk en tegelijkertijd professioneel, het is enorm hygiënisch, ze zijn begripvol en oprecht geïnteresseerd bezig met jouw gesteldheid
Super vriendelijk en zeer goeie tattoos
Bij Matthew mijn oude tattoo van 25 jaar geleden laten coveren. Boven verwachting, zo mooi geworden. Goed overleg.
Elke keer weer als ik in de shop ben voel ik me er erg op mijn gemak, iedereen is vriendelijk, de shop is netjes en schoon en je wordt goed geholpen. Echt een aanrader, ik zou er alleen al heen gaan voor de gezelligheid!
Super geholpen top!!
vriendelijk, netjes en het is er altijd gezellig. doen goed hub werk
Je word vriendelijk ontvangen, je krijgt goede nazorg. En garantie op eventuele tattoo bijwerkingen ! Daarbij is het er enorm schoon, en weet iedereen precies waar hij of zij mee bezig is! Professionele shop!!! Met professionele werknemers !
Ik werd erg vriendelijk ontvangen door het personeel achter de toonbank, er werd gelijk koffie of thee aangeboden. Ook mijn eerste indruk van de shop zelf was erg positief. De shop was mooi ingericht en zag er schoon en geordend uit. Mijn artiest, Bibi, ging erg professioneel te werk bij het zetten van mijn tattoo. Ze hield me goed op de hoogte van haar vorderingen en nam de tijd om goed werk te leveren.
Zeer recent een tattoo laten zetten hier en dat ging allemaal uitstekend. Zeer goede artiesten. Mooie shop en erg gastvrij.
Ontzettend goeie piercingshop! Ze nemen de tijd voor je en willen zeker helpen! Klantvriendelijk en ze leveren kwaliteit. Ze werken hygiënisch en geven je een eerlijke mening. Tips zijn ook top en gelijk weer een afspraak om terug te komen hoe het er dan voor staat. Super!!
Deze toppers geven je een welkom en veilig gevoel zodat je al je ideeën kunt delen en je ook naar binnen durft te stappen. In overleg kan heel veel en ze doen het fantastisch! Ik ga nooit meer ergens anders heen! In de keuze geholpen door kun je er maar een kiezen maar ik vind het allemaal toppers!
Vanaf het moment dat ik binnenkwam voelde ik mij erg thuis. Vakkundig personeel super vriendelijk en denken graag mee.
Een paar schitterende tattoos laten zetten. Of je komt voor klein of groot dat maakt ze niks uit. Je voelt je er welkom. Supertoffe lui die hun vak verstaan.
Allemaal zeer vriendelijke en professionele jongens,die je met alle vragen helpen en je op je gemak stellen