Super service en top tattoo!

Ze zijn heel vriendelijk niks is hun te veel! Ze denken ook echt mee ok de perfecte tattoo te creëren voor jou! Het was mijn 1e tattoo en zeker niet de laatste en ga voortaan altijd naar hun toe.

• Geholpen door: Michael Mikkel

Super goed !

Super goede ervaring met black sword tattoo! Nemen echt de tijd voor je en denken mee in je ontwerp! Kom hier graag terug !

• Geholpen door: Manouk Jodi

Mijn eerste tattoo door Matthew laten zetten toen ik 20 was, de rest trouwens ook! Nu 31 en nog steeds zoooo blij met al mijn tattoos

Supergeruststellend en professionele handelingen

Ik was best zenuwachtig voor het zetten van mijn piercing, maar ik werd enorm gerustgesteld. Yara was superrelaxed en zei precies de juiste dingen. Goede uitleg wat ik kon verwachten, elke stap aankondigen en hoe ik me het beste kon ontspannen. Ook de oprechte bezorgdheid achteraf of het echt wel goed met me ging is super!! Hele fijne zaak waar ik me echt thuis voel!! En uiteraard superblij met het resultaat!!

Briljant!!!!!!

Geweldig geholpen!!! Had enkele ideeen wat ik in mijn tatoeage verwerkt wilde hebben,Joy heeft het tot een super mooie tatoeage uitgewerkt!!!! Voor,tijdens en na het tatoeëren een geweldige service gehad!! Het voelt bij hun in de zaak alsof je gewoon thuis zit,zo welkom,gezellig en super vriendelijk!!! Kortom tot de volgende ronde!!!!

Geweldig!

Ontzettende aardige mensen. Mijn eerste kennismaking was op de beurs in Groningen. Een prachtige tattoo “ gekregen “ van Matthew en Yara. Door een mooie deal draag ik het logo Black Sword. Dankjewel Matthew en Yara!

Klantvriendelijk

Wat een toffe sfeer hangt er in deze zaak! Ik heb hier m’n piercing laten zetten. Lieve mensen, schone werkplek, voelt gewoon goed! Zeker een aanrader!

• Geholpen door: N.v.t.

Super fijne shop!!

Nette service, verstaan hun vak, chille sfeer en mee denkend. Super fijne shop! Voor de volgende keer ik zeker terug bij black sword tattoo parlour.

Super!

Een geweldig en lief team, en super mooi en strak werk!

• Geholpen door: Matthew Luhukay

Fijne mensen en fijne tattoos :)

Bij Black Sword voel je je thuis door de lieve mensen die er werken. Hele relaxte, mooie shop en hele dikke tattoos. Much thanks! :)

Top ervaring echte kunstenaars

Schitterend kunstwerk laten plaatsen op mijn kuit. Super schoon, goeie sfeer en super vriendelijk!

Professioneel en vriendelijk.

Ben heel vriendelijk en professioneel geholpen! Denken goed met je mee en zeggen ook of iets wel of niet mooi zal staan, zodat je een tatoeage krijgt die echt past!

Super chill

Ik was heeeel bang voor mijn navel piercing maar ze doen het zo rustig nemen de tijd en Piercen super recht

• Geholpen door: N.v.t.

Helemaal fantastisch!

Ik ben hierheen gegaan voor m’n eerste tattoo en t hele team is super gezellig, zowel met elkaar als met de klanten. Manouk is een topwijf! Super gezellig gekletst en ze heeft uiteraard een heel mooie tattoo bij me gezet! Kom hier zeker terug!

• Geholpen door: Manouk Jodi

Ik heb meerdere piercings laten zetten bij Yara en elke keer ben ik zeer tevreden! Hij stelt je heel erg op je gemak en laat je thuis voelen in de shop. Mijn piercings zijn allemaal heel mooi en professioneel gezet en heb er nog nooit problemen mee gehad. Go Yara!

Super tof geholpen!

Ondanks een kleine fout in het systeem toch m’n tattoo dezelfde dag kunnen zetten! Werd genoeg tijd voor genomen en het was ook zeker de moeite waard! Hele lieve mensen die er werken!

• Geholpen door: Joy Damon

Voelde me onwijs op mn gemak

Mn eerste piercing vond ik heeeeel spannend. Maar bij binnenkomst in de shop was dat gelijk minder. Er hangt een goeie sfeer. Iedereen is vriendelijk en de piercer Yara deed er nog een schepje bovenop door precies uit te leggen wat hij ging doen en mij super op mn gemak te stellen.

• Geholpen door: Yara Dandelion

Altijd vriendelijk, nemen de tijd voor je en leveren vakwerk!

Altijd vriendelijk, nemen de tijd voor je, in voor een geintje en leveren vakwerk! Geholpen door Matthew en Joy.

• Geholpen door: Joy Damon

Perfecte service en een nog betere sfeer!

Super geholpen door Joy met een geweldige tattoo als gevolg. Deskundig advies en een hele relaxte sfeer wat het helpt bij het zetten van grote stukken.

Helemaal top

Ik word altijd vriendelijk ontvangen in de shop en er is een fijne sfeer. Joy is erg professioneel en vakkundig. Hij zorgt dat de tattoo goed past op het lichaam qua vorm, grootte en andere tattoos.

• Geholpen door: Joy Damon

Uitkijken naar de volgende sessie. En de volgende, en de volgende!!

Schone shop, vriendelijke tattooerders, vakwerk, relaxed sfeer, weten wat ze doen en het resultaat van de tattoo hetzelf.. is absuurd fantasties!

• Geholpen door: Matthew Luhukay

Geweldige service en iedereen laat je je daar thuis voelen

Alles is heel goed de artiesten gaan goed met je om en vertellen wat het mooie is aan je tattoo. Erg gastvriendelijk en heel eerlijk.

Top service

Velen volgen nog.

Top service

Altijd een warm welkom en een goede service, een mooie shop en vriendelijk personeel! Ook de prijs kwaliteit valt niks over te klagen. Top dus!

Dikke 10!!

Betere tattooshop vind je niet!