Recent een tattoo laten zetten. Het is een geweldige shop, de sfeer is echt goed en ik voelde me heel erg op me gemak. Iedereen is vriendelijk, ontvangst is hartelijk Allemaal professionals!

Altijd weer een feestje.

Fijne, gezellige en vakkundige mensen.

Fantastisch

Zoals gewoonlijk mij weer laten piercen bij Yara. Service is uitstekend, sfeer is altijd top. Werknemers zijn altijd heel aardig en nemen de tijd voor je. Piercing is netjes gezet zoals naar wens en natuurlijk een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Super fijne ervaring!

Super relaxte ervaring. Yara was erg vriendelijk en ik kon meteen merken dat hij dit werk met veel liefde doet.

Fijne sfeer

Een mooie Tattoo laten zetten door Bibi. nog steeds super blij mee. De hulp van de andere mensen in de shop met het bepalen van de plaatsing was ook erg fijn, ik voelde me erg op mijn gemak

• Geholpen door: Bibi Classique

Toppers

Vriendelijk ontvangen, top service

Top!

Super fijne shop! Geen druk, gezellige luitjes en denken goed mee. Heel blij met mijn tatoeage!

Super service

Super goeie tattoozaak met professionele maar, ook super gezellige medewerkers! Ga hier zeker meer tattoo’s laten zetten echt top vooral zo door gaan

• Geholpen door: Michael Mikkel

Chill

Eerste tattoo hier gezet was echt relaxte sfeer en werd op mn gemak gesteld, ga hier mn tweede ook laten zetten

• Geholpen door: Michael Mikkel

Uitmuntend

Iedereen is erg beleefd en helpen je graag. Als je een lange zit hebt, bieden ze je zelfs aan om mee te eten. Ik voel me er erg op me gemak.

• Geholpen door: Matthew Luhukay

Klant vriendelijk erg schoon en kunstenaars stuk voor stuk

Erg fijne shop ik zou ook niet snel ergens anders heen gaan beste artiest die ik ken en weet waar die over praat !!

Thop

Relaxte sfeer, tattoo zoals ik hem wou

• Geholpen door: Manouk Jodi

Top service

Snel geholpen, perfect resultaat. In de shop hangt een gezellige sfeer.

• Geholpen door: Manouk Jodi

Zeer goed en super relaxed!

Ik heb een aantal tattoo's bij Matthew laten zetten, top kwaliteit. Ben er nog altijd super blij mee en krijg nog steeds regelmatig complimenten. Wanneer iemand dan ook vraagt naar welke tattoosalon ze moeten gaan geef ik maar 1 antwoord en dat is Black Sword Tattoo Parlour! Jara en Joy zijn ook super goed in hun vak, echte professionals! De sfeer is ook altijd goed en gezellig!

fantastisch

super shop

• Geholpen door: Joy Damon

Super klantvriendelijk, professioneel en oprecht

Ik heb 2 piercings laten zetten bij Yara. Ik ging wat gespannen de shop binnen omdat ik het gevoel had dat ik niet helemaal “thuis hoorde” in een tattoo shop. Na 2 minuten was dat gevoel volledig verdwenen. Ze geven je het gevoel dat je “thuis komt” en spelen echt in op wat je nodig hebt. Of je nu angstig bent of niet. Ze zijn goed te bereiken als je vragen hebt en denken erg goed mee. Ze kunnen zeer goed adviseren. Ze gaan zeer hygiënisch te werk. Ik wil hier ook zeker een tattoo gaan laten zetten.

Fijne ervaring!

Ik heb daar mijn neuspiercing laten zetten. Alles werd heel goed uitgelegd door Yara. Ik wist precies waar ik aan toe was. Ook was alles heel clean en veilig. Geweldige shop!

Topervaring

We kwamen voor een paar oorpiercings. Hij was supervriendelijk, spontaan en professioneel. Alles gaat in overleg en je krijgt duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren. Nazorg is ook goed geregeld. We zijn helemaal blij met onze piercings. Echt een topervaring!

Fantastische zaak!

Van de week heb ik er een tattoo laten zetten en meteen bij binnenkomst voel je je op je gemak. Het is een fijne professionele zaak met leuke gezellige medewerkers die je ook goed helpen bij je tattoo. Ook mijn tattoo is super mooi gezet en ben er echt super blij mee ik kom hier zeker nog eens terug voor een nieuwe tattoo!

• Geholpen door: N.v.t.

Supermooie en strakke tattoo(s), Toppers!

Ontzettend blij en heel erg trots op mijn tattoo(s), gezet door Matthew en Joy! Gezellige en vooral relaxte sfeer! Dankbaar!

• Geholpen door: Matthew Luhukay

Mijn 1e tattoo hier laten zetten samen met mijn zus. Fijne ervaring. Super relaxt, geduldig, spontaan, humor, deskundig, proffesioneel. Zeker een aanrader. Als ik een tattoo wil, dan kom ik zeker terug.

Yara, koning der piercers

Ik heb pas mijn eerste piercings laten zetten. Een pubic en een frenum. Yara is een professional. Hij heeft veel ervaring, is eerlijk, licht je goed voor en is een ontzettend fijne vent. Het gemak en de snelheid waarmee hij de piercings zette heeft me enorm verbaasd. Een kei.... Aanrader voor wie een (intieme) piercing wil laten zetten.

• Geholpen door: Yara Dandelion

Een warm welkom + een super kwaliteit tattoo

Het personeel is erg vriendelijk en geinteresseerd in je. Hierdoor voelde ik me gelijk op mijn gemak. Voor het zetten van de tattoo werd echt de tijd genomen. Ben erg blij met het eindresultaat. Al met al een topervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

• Geholpen door: N.v.t.

super aardige en leuke mensen

als ik weer een piercing laat zetten. Laat ik dat zeker hier weer doen.

• Geholpen door: Yara Dandelion

Super leuke en lieve mensen

Vandaag mijn 2e piercing hier laten zetten. Altijd een feestje om heen te gaan! Super gezellige sfeer. Je word goed op je gemak gesteld.