Overal waar nodig heel mooi geschilderd, alles staat er weer pico bello bij!
Onderhoud perfect uitgevoerd. Zelfs nog iets extra gedaan .
Schildersbedrijf Bazen werkt perfect.
Afspraak uitstekend uitgevoerd en netjes
afspraken nagekomen en vriendelijk
Kort maar goed contact
zie boven
Kundige vriendelijke lui
Over de schilder : Goede communicatie over de planning, wie wanneer aanwezig is en de voortgang Over Glansgarant zelf : communicatie kan beter, 1ste afspraak 2 maanden of zij die week kinderkoren schilderen, alsof je niet te doen hebt. Nee gezegd nieuwe afspraak gemaakt in de week van … komen ze langs ??? geen bevestiging of het doorgaat, wanneer of hoe laat de schilder aanwezig is. Bij toeval was ik thuis. Verbeterpuntje …
Nieuwe samenwerking van jullie bedrijf was deeerste keer.
Goede controle,en losse verf goed opnieuw geschilderd.
Netjes
Uitstekende omgangsvormen
Fijn, dat het schilderwerk voor een groot aantal jaren geregeld is.
alles zat nog zo strak in de lak, dat geen herstel actie nodig is.
de kwaliteit is erg achteruitgegaan dakkapel hoeft niet meer geschilderd te worden ( vervangend schilderwerk ??) zie: heeft u interesse in binnen schilderwerk
Schilder nam ruim de tijd, kwam met adviezen en was uitermate kundig en klantvriendelijk
Wij hadden een nieuwe voordeur gekregen en deze is in de kleur van de rest netjes geverfd. zeer tevreden over de werkzaamheden
Goed werk afgeleverd. Rustige mensen. Deden hun werk ook zo
Dit jaar stond de inspectie op programma. Dat was even een vraag of alles goed in de verf zat. Even stilgestaan bij de poort en daar komt overleg over. Dat was het.
De schilder die bij ons komt controleren, geeft goed advies, en levert goed werk.
Goede ervaring en vakkundige schilders
Prima.
Vakkundige schilders. Vlotte werkers. Top
Mijnheer is geweest. Heeft alles nagekeken
Sinds 2011 zijn wij klant bij Klantenvertellen. Vele duizenden klanten hebben sindsdien GlansGarant beoordeelt, met een gemiddelde score van een 8,8. Iets waar wij trots op zijn! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we krijgen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Huizen laten stralen, en tevreden klanten, daar doen we het voor.