Goede zaak, niet te opdringerig.

Warm welkom, met uitleg hoe het werkt in de winkel. Het is goed dat alles genummerd is in het boekje, maar als 't nog op een oplopende volgorde zou staan hoeven mensen niet zo te zoeken.

Geweldige winkel met super personeel

Duidelijke informatie mbt de banken. Goede uitleg over dr kwaliteit van de verschillende soorten leer. Personeel is erg vrolijk en beleefd. Houden van een beetje humor. Kortom geweldig.

Vriendelijke verkoper erg behulpzaam

Vriendelijke verkoper en caissières. Zeer behulpzaam. Mooie winkel.

Goede vriendelijke mensen

Heb mijn vijfde bankstel daar gekocht

Prima geholpen!

We werden netjes ontvangen en prima geholpen. We wisten dan ook al welke bank het zou worden, maar dit was dan ook de enige bank die eruit sprong. De rest van het assortiment vonden we oubollig, outdated, maar goed, smaken verschillen. Prijstechnisch viel onze bank precies binnen ons budget, dus vandaar de Ruim Voldoende.

Super goed en vriendelijk

Zeer vriendelijk personeel nemen de tijd voor je ook al is het druk Mijdrecht is een super goede en zeker aanbevolen Seats and Sofas top personeel

Prettig ontvangst en goed geholpen.

Prima zaak.

Geweldig meegedacht

Bijzonder vriendelijk personeel. Zeer behulpzaam zonder opdringerig te zijn.

Goede service op aankoopmoment daarna minder

Bank gekocht, dit ging prima , ook qua prijs afspreken, service , koffie thee etc. Toen de uiterste leverdatum verstreek (16 weken later!) werd er niet vanuit de winkel zelf gemeld dat de bank er nog niet is. Moest er zelf achteraan bellen en vernemen dat de bank pas eind juli gaat komen. Dat is dus 24 weken na aankoopdatum. Is mij te lang dus eerste en laatste keer hier kopen. Ook zeer benieuwd wanneer de bank nu echt komt.

Verkoper legde alles goed uit geeft ook zijn eerlijke mening. Good job!

Prettige medewerkers en zeer kindvriendelijk

We konden vrij rondkijken en de kinderen werden ook hartelijk ontvangen en bij vragen goed geadviseerd om tot juiste keuze te komen en erg flexibel bij afronden van order.

Goede service en eerlijk personeel

Uitstekend geholpen en zeer tevreden met de aankoop nog even geduld en dan kunnen we heerlijk relaxed zitten

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik beveel een zeer goede service goede kwaliteit

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijk personeel, we kregen eerst volop de gelegenheid om zelf lekker rustig rond te kijken en uit te proberen. Met een prijslijst om zelf al een indicatie te hebben. Toen we de winkel bijna rond waren kwam er een verkoopster naar ons toe en vroeg of we belangstelling hadden voor iets. Ze wees ons op de verschillende combinaties qua stoffen. En gaf ons weer rustig de mogelijkheid om zelf te overleggen en te vergelijken. Bij twijfel over een kleur wees ze ons op een bank met dezelfde stof. Dit hielp enorm. Ook bij de bestelling fijn dat de verkoopster erbij bleef staan terwijl het door een ander werd ingevoerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed geholpen door aardige collega

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed geholpen door mee te denken!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geholpen door een lieve en leuke man. Alleen jammer dat het keukenpakket er niet bij zit. Later nog over gebeld dat het niet op de bon staat meer kreeg te horen dat we korting hebben gehad terwijl het uitverkooptijd is en de bankstel zoals die in de folder staatook sterk afgeprijst was. Jammer en lichtelijk misleidend

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer net en correct geholpen niet gelijk een verkoper op je nek als je binnen komt maar eerst ff kijken en daarna goede en nette behandeling door verkoper

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heb en ex showmodel uit gekozen en krijg wij en spot prijs , de mensen zijn echt goed om ons te hulpen ook in het Engels taal

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ons vijfde bankstel en steeds prettige ontvangst en goede service verder een grote keuze in alle prijsklassen. Verder scherpe prijzen. Wij blijven een tevreden klant.

Heel goef

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer gastvrij beleefd en professioneel

2 sterren: slechter dan verwacht

We zijn op 18-08 langs gegaan om te kijken voor een hoekbank , we zijn wel geholpen met alle vragen , we hebben gevraagd graag informatie en prijzen wat wij leuk hadden gevonden , een komt een mantje die begint ja ja €2700 vind ik goed prijs , dan zegt zijn collega je kan wel wat afdingen een soort therater , dan zeg hij ja ja toch €2440 , ik zei goed geef maar dan kom ik maandag weer terug even met mijn vrouw overleggen , nee meneer vind het NIET GOED MOESTEN WIJ MEETEN BESLISSEN , ik was niet akkoord , dan zegt mantje oké voor €2000 mag u hebben , toch niet akkoord , dan zegt mantje ja ik ga mijn directeur bellen voor meer korting , WAT IK BEGRIJP ze proberen gewoon die rotzooi aan ons te verkopen , van € 2700 toch naar €1800 wat een kut zaak , aub niet meer gaan naar zo winkel , van vrienden ook gehoord slecht ervaring mee gemaakt ,

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

The assistant is there to help you and find the right chiose for you. There are so many sofas that for sure you will find something and the prices are not so high. You can configure you sofa with components and colors

Rendementsweg 10 b

3641 SK Mijdrecht

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.