Een aardige dame die blijk geeft van kennis. En alle tijd neemt.
In goed overleg mocht ik zelf het model en de kleur/soort leer uitzoeken. De adviseur kwam met goede tips en kon goed uitleggen welke opties er waren. Ik ben zeer tevreden over het resultaat
Ze doen wat ze moeten doen goed bedrijf
Goed aangemeten Duidelijke uitleg Snel klaar
DESKUNDIG EN GOED GEHOLPEN
ik heb al jaaren orthopedische schoenen van OIM Haren. Ik heb inmiddels een model gevonden die voldoet aan mijn eisen. daar ben ik heel tevreden mee, en aangezien ik geen andere schoenen kan gebruiken, loop ik er dagelijks me. ik heb ook steunkousen van OIM Bedum. Ik ben heel tevreden hiermee
Nieuwe schoenen laten aanmeten, alles in één keer goed en lopen perfect
Duidelijk uitleg, goed luisteren naar de klacht en proberen te helpen.
Na een lange zoektocht is het gelukt goede orthopedische schoenen aan te meten.
Prettig geholpen. Er is nog nooit zo goed naar mijn voeten gekeken als nu. Erg professioneel.
Herhaling. Alles probleemloos. Volgende keer (eens per jaar) kan ook telefonisch, als er niets verandert.
Goed bedrijf al jaren
zie boven
Ik ben zeer tevreden over de service, die het bedrijf verleent.
Ortheses goed opgemeten en bijgesteld. Moet nog wel een keer langs om nog bij te stellen. Heel tevreden over het resultaat. Blij met behandelaar
Prettig, vriendelijk, en deskundig geholpen
Altijd gezellig personeel heel attent en bijna altijd op de afgesproken tijd geholpen .en hun afspraken komen ze altijd na
Snel aan de beurt. Ook snel weer terecht voor aanpassing van mijn brace
Doorverwijzing van het UMCG naar OIM, nog nooit geweest, eerste indruk verzorgde omgeving en vriendelijk personeel. De knie opgemeten en een week later de knie brace opgehaald,ben er blij mee. Bedankt
Goed bevallen Goed
je wordt correct behandeld en er wordt goed geluisterd naar je wensen.
En er kunnen ook afspraken gecombineerd worden als je meerdere dingen nodig hebt. Zoals bij mijn steunkousen aanmeten en orthese of mijn schoenen. Fijn is dat.
Zeer tevreden over consult en afhandeling.