Breng mijn motor met een gerust hart weg.

Hier wordt gewerkt vanuit een warm hart voor de motorsport en kennis van zaken. Nemen alle tijd voor je vragen. Zijn deskundig en altijd behulpzaam.

Geweldige service

Mijn eerste bezoek aan Motoport in Goes. Geweldige service van de medewerker. Hij dacht mee om de juiste spullen met mijn gewenste rijstijl te vinden. Daarbij was hij erg vriendelijk en nam ruim de tijd om alle vragen te beantwoorden. Een top ervaring gehad

topservice

al jaren vaste klant. kan het iedereen aanbevelen !!!

Prima service, vriendelijk personeel

Prima service, vriendelijk personeel

• Ervaring met: Motoren

Goed geholpen door Olaf en snel het bestelde onderdeel binnen.

goeie en betrouwbare motorzaak

zeer goed ik kom er al 47 jaar en ik heb er nog nooit problemen gehad

Erg spontaan

Snelle handeling super leuk geholpen

Uiterst tevreden

Mensen met kennis van zaken. Ik ben door een zeer vriendelijke medewerker van het juiste advies voorzien. Ze begreep exact mijn wensen waardoor ik nu alle vertrouwen in mijn aankoop heb. Top!

erg teleurgesteld

ik als meisje van 18 heb van mijn ouders een scooter gekregen. inmiddels nog geen 2 jaar oud en begint al vervelend te doen. rijd stationair en wilt soms niet straten. ik ben al meerdere keren in 1 maand naar de garage geweest met het zelfde verhaal. start niet bij mij thuis (alleen met beetje gas geven maar valt dan weer stil). kom ik aan bij de garage start hij zonder enige problemen. ze gaan er naar kijken zeggen ze dan. na een week kan ik weer terug om mijn scooter. het enige probleem is dat ze niks kunnen vinden. terwijl als mijn vader er even naar kijkt het ziet en het voor een korte duur kan oplossen. hij is timmerman en heeft eigenlijk geen verstand van scooters. nu sta ik weer zonder scooter. ik heb geen ander vervoer dus ben nu volledig afhankelijk van andere mensen. ik baal hier stevig van en wil zeker weten mijn geld terug.ik merk ook dat als ik binnenkom ze gelijk vrouwonvriendelijk zijn tenzij je verstand hebt van scooters en motoren

• Ervaring met: Scooters

Fijn en duidelijk

Klantvriendelijk en geven goed advies. Weten waar ze over praten en geven voldoende informatie.

• Ervaring met: Motorkleding

Zeer vakkundig, vriendelijk en snel geholpen

Ik had nieuwe laarzen nodig. Dus nog even om 16.30 naar MotoPort Goes. Het goede type en de goede maat waren in voorraad. Direct gepast en in 1 keer goed. Ook nog 50 euro korting op de laarzen i.v.m. zomeractie. Dat kan niet beter. Complimenten voor MotoPort Goes!

Onderdeel besteld, netjes gemonteerd

Geweldig!!

Vlot en deskundig geholpen!

• Ervaring met: Motoren

Uitstekende uitleg en professionalisme!

Steeds duidelijk uitleg !

• Ervaring met: Motorkleding

Zoals altijd weer perfect geholpen

Zoals altijd weer prima geholpen, deze keer voor de plaatsing van een offset raiser. Was in 20 minuten gebeurd en toen reed ik weer dik tevreden door, bedankt heren voor de top service!

• Ervaring met: Accessoires

MotoPort, ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen

Prijsopgave vooraf onder voorbehoud. Communicatie en terugkoppeling naar klant is dik in orde en je fiets voelt weer als nieuw.

Netjes geholpen

Gewoon goed geholpen bij aanschaf helm en laarzen

• Ervaring met: N.v.t.

Super geholpen, goed advies en alle tijd.

KwMen voor de vadersdag aanbieding van de zomer motorjassen, die wij wilden waren er nog niet, kwamen met een prima alternatief. Zoals altijd, klantvriendelijkheid en super behulpzaam.

• Ervaring met: Motorkleding

Super geholpen, goed advies en alle tijd.

Vertrouwenwekkend!

Heel plezierig koopproces doorgemaakt. Goede adviezen en afspraak is afspraak. Goede band opgebouwd met Simon van de Verkoopafdeling.

Goed maar kan beter.

Na het onderhoud was het alarm uit gezet. Ook DRL was uit gezet. Ben dus naar huis gereden zonder. Ketting was gesmeerd maar dat is niet de bedoeling bij deze ketting.

Snelle en goede service

Goed en snel geholpen. Bekwaam en vriendelijk personeel

• Ervaring met: Scooters

Betreft BMW S1000R. Met mijn aanschaf van de motor hier bij motorport te Goes ben ik zeer tevreden met de service vriendelijk personeel en een goede uitleg,, kort gezegd Zeer tevreden!!

• Ervaring met: Motoren

Goede duidelijke uitleg en service

Duidelijke uitleg en service over het vizier van de helm

• Ervaring met: Helmen

Top service!

Al jaren tevreden klant. Klantvriendelijk en vakbekwaam personeel. Staan altijd voor je klaar.

Nobelweg 4

4462GK Goes

Over MotoPort

Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.