Doen altijd hun best om voldoende aandacht te schenken. Ook bij geen aankoop. Het gratis bakje koffie, wat hier al sinds jaar en dag wordt aangeboden, zie je inmiddels in heel Nederland. De parfum in de kledingshop is wat mij betreft geen verbetering
kom er al 45 jaar bij motoport Rockanje
Kom hier al jaren met plezier. Personeel is een leuke gezellige club die echt de tijd voor je nemen. Goede garage met mooie motoren en veel op voorraad.
Maakt niet uit waarvoor je komt, om een (nieuwe) motor te kopen, informatie over je huidige motor, kleding of onderhoud. Er staat altijd wel iemand met verstand van zaken voor je klaar. Bovendien is de sfeer altijd goed en natuurlijk staat er koffie/thee voor je klaar (alleen de juiste keuze maken en op de knop drukken). Oh ja, bijna vergeten...…. Natuurlijk ook voor helmen, kleding, e.d. Kom er graag!
Werken zoals afgesproken. Heb je een vraag, altijd krijg je een vriendelijk en passend antwoord. Niets is teveel, superzaak.
Kocht een tweede hands Blackbird. Motor stond er goed verzorgd bij. De bekende kwaal - verstopte carburateur door lange staan - was al opgelost. Eigen motor was in consignatie snel verkocht tegen afgesproken prijs. In de werkplaats en verkoop goede sfeer en geven blijk van hart voor de zaak. Woon in midden van het land anders zouden zij mijn motor mogen doen!!
Ik kom al sinds 1988 bij toen Rockanje Motors en later Moto Port Rockanje. Zij staan altijd voor je klaar op deze mensen kun je bouwen.
Prima afspraak gemaakt en nagekomen. Goede info mbt welke nwe achterband te plaatsen. Motor keurig opgehaald en gebracht, belletje v tijdsindicatie is altijd goed.
Keurige en verzorgde motorzaak, Vriendelijke mensen die met je meedenken en servicegericht zijn. Ik werd prettig geholpen. Daarom de knoop direct doorgehakt om daar een Honda Super Cub en een Vespa 300 Touring te kopen. Ik heb er alle vertrouwen in dat het met de aflevering wel snor zit.
Onlangs een BMW R 1200 GS gekocht. Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Ondanks dat het druk was nemen ze toch de tijd voor je. Ook aan de telefoon heel vriendelijk.
Altijd gezellig om de jongens te zien, en uiteraard goed geholpen top zaak kom er al een 20 a 25 jaar
Kom er regelmatig en nog nooit een slechte ervaring. Daarnaast ook nog een plek om mensen met dezelfde interesses te ontmoeten
Een zaak om terug te komen, gastvrij, terzake kundig
alles gaat prima als je afspraken met hun maakt, en er word goed meegedacht omtrent diverse motor artikelen.
Als heropstapper onlangs een motor aangeschaft bij MotoPort Rockanje. Ik ben een kritisch persoon maar kan niets anders zeggen dan dat ze een enorm goede service verlenen. Aankoop was niet zo spannend, ik wist wat ik wilde en hadden snel een goede deal. Traject daarna liet zien dat ze ook na verkoop een goede service hebben. Men heeft hun uiterste best gedaan om de motor binnen twee dagen te kunnen leveren. En ondanks dat het flink druk was en af en toe wat gezellig chaotisch bleef men klantvriendelijk en service gericht. MotoPort Rockanje is wat mij betreft een voorbeeld voor ander MP vestigingen waar de service soms anders kan zijn.
Het was een buitengewoon prettige ervaring.
De service is super bij motoport Rockanje. Doen er alles aan om je te helpen. Het onderhoud is goed en bij problemen gaan ze tot het uiterste. Bij motoport Rockanje kun je altijd binnen vallen en is het gezellig. Kennis is groot. De aflevering van mijn MP3 met daarbij het overzetten van enkele onderdelen van mijn oude MP3 was super. Bedankt Jongens.
Dit jaar voor de 2e keer gebruik gemaakt van de winterdeal van Motoport. Ophalen, grote beurt, poetsen en weer terug brengen. Alles weer top geregeld. volgend jaar zeker weer. En tussendoor kom ik ook graag in Rockanje.
Goede service en meedenken in oplossingen, Dit in het laatste geval met mijn honda die na 3 maanden roest vertoonde. De oplossing an honda waren ze bij Rockanje niet mee eens, en hebben een beter voorstel gedaan. alles is vergoed door honda en prima afgehandeld. Op persoonlijk vlak hoe druk het ook is. ze vragen altijd hoe het gaat. tijdens ons huwelijk en bij het kopen van ons huis. kregen we een persoonlijk kaartje. zo kom je weer eens om een bakkie koffie, en gaan we toch weer even in de winkel kijken en komen bijna altijd met volle handen weer thuis. Overigens geld dit puur voor vestiging Rockanje. Want mocht mijn motor ooit kapot gaan voor de deur van de vestiging goes. Dan duw ik mijn motor. 35km naar huis de Zeelandbrug over.
30.000km beurt aan mijn ktm laten doen,motor ziet er verzorgd uit,wordt er vriendelijk en professioneel behandeld. Enige punt van kritiek is dat als er technische problemen zijn die tussen het bedrijf en de fabrikant opgelost zouden moeten worden, dit probleem bij de klant neergelegd wordt.
Een zaak om naar terug te gaan
Geheel volgens de afspraak werd ik op tijd geholpen. Ook de duur van het onderhoud klopte. Ik werd goed op de hoogte gebracht van de status en mijn vragen werden beantwoord
Daarom kom ik regelmatig langs om even rond te kijken,maar ook om aankopen te doen!
Altijd vriendelijk en helpen je gelijk.
Zeer vriendelijk, goed met me meegedacht, goed en snel onderhoud aan de motor.
Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.