Uitstekende service.

Deze winter heb ik weer gebruik gemaakt van de winteractie, voor een kleine beurt en een paar banden, inclusief halen en brengen en een grondige schoonmaakbeurt. Voor een alleszins redelijke prijs weer klaar voor een nieuw seizoen.

Snel en behulpzaam

Zoals je als klant g Behandeld wil worden.

• Ervaring met: Reparatie & onderhoud

Superservice ophalen en een grote winterbeurt

Geweldig service om in de winter je motor op te laten halen en meteen een grote winterbeurt te geven. Motor wordt rijklaar voor het nieuwe motorseizoen gewassen afgeleverd. Dat allemaal tegen een acceptabele prijs! Ook meteen banden laten vervangen voor een leuke prijs.

• Ervaring met: Reparatie & onderhoud

Alles snel, netjes en goed geregeld.

Alles snel, netjes en goed geregeld.

• Ervaring met: Reparatie & onderhoud

Leveren gewoon waar je voor komt +extra

Door een terugroepactie van yamaha moest mijn remlicht schakelaar vervangen worden. Perfect gedaan in de afgesproken tijd, plus nog even mijn bandenspanning gecontroleerd en op orde gebracht. Vertrouwd adres.

• Ervaring met: Motoren

Top Ervaring met Motoport Veldhoven.

Ik heb hier een hele mooie Suzuki Intruder C800 Volusia gekocht. Overeen gekomen tot een eerlijke mooie prijs. Communicatie in Corona tijd zeer soepel verlopen. Ook heb ik hier meteen de verzekering via Motoport afgesloten. Al met al super service! Ik ben een zeer tevreden klant.

• Ervaring met: Motoren

De reparatie correct en netjes uitgevoerd

• Ervaring met: Reparatie & onderhoud

Goede service, komen afspraken na, snel geholpen naar mijn wensen.

Mijn ervaring is beoordeeld op een aantal bezoeken, zowel in de werkplaats als ( voor corona tijd ) in de winkel. Goed advies gekregen betreft helm aanschaf, geen verkoop praatjes, maar een eerlijk advies naar mijn wensen. Mijn K 1600 was toe aan een beurt, netjes gehaald, alles volgens afspraak gedaan, en gewassen terug gebracht. Zelfs nog een kleinigheidje meegepikt uit service, daar hou ik van. Bij terug brengen van de motor een helmtas er bij gekregen,leuk en gemakkelijk. Tussentijds kom ik wel eens langs, even de banden op de juiste druk zetten, nooit geen probleem, doen ze even tussendoor. Ze kunnen me toekennen onder de rubriek "vaste klant " !

Prima geregeld bij Motoport Veldhoven

Had gehoord van terugroepactie van mijn FJR. Telefonisch contact opgenomen, op korte termijn een afspraak kunnen inplannen en nadat de werkzaamheden waren uitgevoerd is mijn FJR keurig netjes thuis weer geleverd. Prima Job ! ☺

• Ervaring met: Reparatie & onderhoud

Heel fijn personeel. Ik vindt het een fijne winkel/garage. Ik kom er graag

Ik ben zeer tevreden. De motor wordt opgehaald voor een onderhoudsbeurt en schoon terug gebracht. Top!! En deskundig personeel. Fijne mensen

• Ervaring met: Motoren

Heldere uitleg van werkzaamheden.

Professioneel en duidelijkheid.

• Ervaring met: Reparatie & onderhoud

Aandacht en tijd voor de klant

Op het moment dat wij de nieuwe motor op kwamen halen, stond deze klaar met een bordje erbij die gepersonaliseerd was op onze naam. Heel attent! Er wordt een speciaal moment van gemaakt zo en dat voelt goed, als je als particulier zo'n aankoop doet. Daarbij was de uitleg van alle mogelijkheden van de motor uitgebreid.

• Ervaring met: Motoren

Wrong price quote, no call received to adjust the quote. Charged 50eur more.

At motoport veldhoven, I booked regular service for my africa twin 2016 with 13000 km on the odometer. I booked via phone, asking multiple times what the expected cost will be. "Its 149!" Was repeated multiple times. I received no calls before pick up. Once i arrived i founf out a bill of 205,14 euro. When mentioning to the cashier it seems it's my fault that i didn't ask before (not sure what?!?) But "since the invoice it's printed i cant change it. Next time we'll lower." Now.. I understand it's difficult times. However it's frustrating to have such lack of clarity and transparency in the process. My request is to have a refund of euro 50. How to proceed? Thanks and kind regards, Manuel trotta Factuur 266931

Een fijne zaak.

Wordt altijd goed geholpen en vriendelijk. De service is ook goed en de het onderhoud. De motor na een winterbeurt weer netjes terug gekregen.

• Ervaring met: Overige

Prima zaak, Prima service

Ik had een lekke achterband en ben, zonder afspraak, snel en vakkundig geholpen. En kon weer snel op weg !

• Ervaring met: Scooters

Met Ruud eerst via de mail prima contact gehad. Daarna telefonisch en tijdens het gesprek in Veldhoven. Alles tot opheden prima verlopen.

Snel en goed geholpen

Mijn motor werd thuis opgehaald en telefonisch werd ik goed op de hoogte gehouden van onderzoek en resultaat . Er werd goed meegedacht met oplossing

Zeer positief

De Yamaha MT10 had geen gebreken, ondanks verhuurverleden en hoge km-stand.

Topper

Deze week Yamaha SCR950 opgehaald! Top machine de eerste tocht er op zitten klasse!

klantvriendelijk en deskundig.

Al meer dan 20 jaar goede ervaring met Motoport.

Super service

Motor gekocht en nog eens later gegaan om nog onderdelen te laten motoren. Super service!

Vriendelijk goed en betrouwbaar

Mijn dochters motor bij een ander gekocht toch netjes behandeld. Samen een beurt gedaan en netjes de dingen opgelost wat niet goed was.

Fijne club

Ik laat er al mijn onderhoud doen. Nooit problemen gehad. Zijn niet de goedkoopste maar voor kwaliteit en service betaal ik graag iets meer dan gezeur achter.

Goede service en uitleg

Erg goede service. De huurperiode is kosteloos verlengd tot dinsdag in plaats van zondag. Vriendelijk personeel.

• Ervaring met: Motoren

Super bedrijf en fijne aflevering

Mijn 1e motor heb ik gekocht bij MotoPort Veldhoven. Fijn verkoper die niet pushed. Aangezien ik nog een paar weken moet wachten op mijn rijbewijs kan ik nog niet met de motor rijden, maar er al wel van genieten. Fijn ook dat er nu rekening gehouden wordt met garantie ed omdat het slechter weer wordt en ik mn rijbewijs nog niet heb. Al met al een top bedrijf!

De Run 5202

5504DC Veldhoven

040-2012542

Over MotoPort

Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.