Tevreden met de afhandeling van de scheiding. Alles online en goed mail contact met de mediator.
Snel contact en makkelijk te bereiken. Jullie hebben gelijk alle gegevens en informatie bij de hand. Dat is fijn want dan hoef ik niet alles te herhalen. Vriendelijk en respectvol behandeld. Al met al zeer tevreden..
De afhandeling van de scheiding verliep fijn. NetjesScheiden werkt duidelijk, accuraat en snel.
Erg overzichtelijk en super snel geregeld!
Prettige, snelle, duidelijke en complete ondersteuning bij het scheidingsproces.
Mijn ervaring is zeer positief, zou jullie zeker aanbevelen zoals jullie bij mij zijn aanbevolen.
We hebben meerdere keren mailcontact gehad, omdat de stukken niet altijd leesbaar waren of zoals het had gemoeten. Dit werd steeds met veel geduld opgepakt door degene die het proces heeft begeleid.
Wij hadden nog een aantal vragen waar we zelf niet uitkwamen Karen heeft deze allemaal beantwoordt voor ons.
Beriedhied om zo vaak aanpsssingen en verandering aan te brengen mbt definitieve aafspraaken is fijn
Wel een opmerking. Wij hebben - op advies van jullie - een spoedprocedure opgestart in verband met de overdracht van een woning op 10 januari a.s.. Helaas is dit in de tijd echt niet haalbaar. Kerst en Nieuwjaarsdag zit er tussen en een wachtweek bij de advocaat. Dit kost ons dus onnodig meer geld.
Goede en duidelijke afhandeling
Respect voor beiden. Daar waar het even lastig wordt, is het duidelijk gemaakt. Door duidelijkheid kan er door gepakt worden. Voor mij was dat helpend.
Enige voorkennis is noodzakelijk, ik voelde me niet altijd even goed gehoord in vragen, terwijl volledig begrip wel noodzakelijk is voor een akkoord met inhoud van de stukken. Te volgen stappenplan is helder en transparant, elke stap vraagt wel even (huis)werk. Met wat geduld en doorzettingsvermogen een prima manier om een echtscheiding te regelen.
Het was allemaal duidelijk, snel en makkelijk.
Fijn om gehoord te worden en snelle reacties via elke communicatie gebied. Fijne man om mee te communiceren
Correcte en nette behandeling. Vriendelijk.
Hele fijne ervaring. Respectvol en fijne en duidelijke afhandeling
Als erg goed ervaren,
Top ervaring! Zeer vriendelijk. Bijna direct antwoord op de mail. Elke stap word duidelijk doorlopen. Er word erg snel gewerkt, wat ik een pluspunt vindt. Als je twijfelt om te scheiden ivm alles wat er bij komt kijken, gewoon doen! Dit voelde als een appeltje eitje dankzij hun hulp!
Goedemorgen uitleg.
Heldere uitleg gehad van Floris en hij was erg geduldig en behulpzaam.
Heldere uitleg gehad van Floris en hij was erg geduldig en behulpzaam.
Catharijnesingel 55
3511GD Utrecht
Welkom! Hier lees je de ervaringen van onze klanten, die we om een beoordeling vragen nadat wij de scheiding bij de rechtbank hebben ingediend. We hopen dat dit jou helpt om te bepalen of onze manier van werken goed bij jou past. NetjesScheiden maakt scheiden eenvoudig en betaalbaar. Wij zijn er speciaal voor partners die in goed overleg afspraken kunnen maken en alles netjes willen regelen. Een scheiding is niet leuk, en juist daarom is het belangrijk dat de begeleiding deskundig, snel en gemakkelijk verloopt. Met een betrokken team van gecertificeerde scheidingsspecialisten begeleiden wij jaarlijks meer dan 2.000 scheidingen.