vriendelijk en kundige mensen
Kwam voor een beurt en APK , was wel dubbel zoveel kwijt als oorspronkelijk gedacht door diverse reparaties die nog gedaan moesten worden. Vijf dagen later zat ik er weer met weer iets anders, en nog een week later met weer een vraag over een vreemd geluid van de koppelingspedaal. VREEMD en duur...
Erg prettig te woord gestaan aan telefoon en op zeer korte termijn is inspanning geleverd om mijn auto te repareren. Top! Zeer klant vriendelijk en servicegericht; Ik werd thuisgebracht en opgehaald.
Kom er graag, alleen misschien de wachttijden (ter plaatse) iets korter proberen te maken indien mogelijk.
Ik ben zeer tevreden over de deskundigheid van de werkplaastrecptionist, Marcel. Betrouwbaar, camper netjes verzorgd (matten), geen vuile smeervlekken. Alles tip top! Tot een volgende keer!!
Goede ervaring, vriendelijke mensen aan de balie.
Zeer tevreden!
wordt er goed behandeld
Lang moeten wachten ivm pauze. Tegenwoordig is dienstverlening service. Gesplitste pauze is een optie.
Nare ervaring met service
Gewoon prima. Gehele receptie en Marcel in wpl.
Vriendelijk en vakkundig advies op maat
Onze auto moest voor een APK en grote beurt naar de garage. Maar ik ben geschrokken van het prijskaartje wat hier aanhangt. Ik heb 33 jaar Opel gereden bij Bergsteyn en ruilde de auto in, als hij 140000 - 150000 gelopen had. Daar heb ik deze prijs nog nooit betaald voor een grote beurt.
Rijksweg 24
6325 AE Berg en Terblijt