Deze firma heeft reeds een aantal kozijnen en wat gevelbekleding bij mij geplaatst. Ze zijn vakbekwaam, hebben oog voor detail en zijn zeer klantvriendelijk.
snellen en goede offerte. bij bestelling direct afspraak voor plaatsing.
Allen’s is name plaatsing keurig afgewerkt
Zowel in het traject van de offerte als in de uitvoering wordt er erg goed meegedacht. Tijdens de uitvoering wordt er prima werk geleverd en we zijn dan ook erg tevreden met onze uitbouw met lichtstraat. Kortom, Bijster is een betrouwbaar, kwalitatief goed bedrijf met heel vriendelijk personeel.
Snelle vakkundige levering en installatie. Alle afspraken nagekomen.
Deskundig, vriendelijk, meedenkend
Duidelijke en snelle offerte, prima medewerkers tijdens plaatsing (Patrick!), ziet eruit zoals afgesproken
Goedemorgen Patricia, Allereerst bedankt dat u de tijd heeft genomen om de enquête in te vullen en zo uw mening te geven. Dit waarderen wij zeer. Ik stuur u straks een alvast een e-mail met de gebruikershandleiding voor de kozijnen. Normaliter indien er iemand thuis is bij oplevering wordt het altijd door onze jongens voorgedaan en een korte uitleg hierover gegeven, wellicht dat ze dat nu misschien zijn vergeten, mijn excuses hiervoor. Tevens ontvangt u na het plaatsen bij iedere nieuwe opdracht van ons per mail een email met uw persoonlijke garantiecertificaat en de nodige gegevens, waaronder de gebruikershandleiding. Wij wensen u veel woonplezier en hopelijk dat we in de toekomst opnieuw iets voor u kunnen betekenen. Firma Bijster
Wij zijn zeer tevreden met de geplaatste kunststof ramen door Select Windows Bijster. De gehele benadering naar de klant toe was professioneel. De producten en werkzaamheden waren uitstekend. En er wordt heel goed naar de klant geluisterd.
Professionele zaak, twee zeer mooie dakkapellen geplaatst!
goede uitleg over alles
perfecte mensen, nazorg nog niet gehad komt vast goed
goed advies gekregen toen we ons alleen kwamen oriënteren. Ze kwamen gelijk langs om situatie te bekijken en te meten voor een vrijblijvende offerte. Totaal geen druk om gelijk beslissing te nemen en toch nemen ze de tijd om heel goed uitleg te geven en alle mogelijkheden door te nemen. Hebben we als heel prettig ervaren. Ook de jongens die kwamen plaatsen hebben keurig en net werk afgeleverd. Top!
duidelijke gesprekken, uitleg en nakomen afspraken.
Prettig zaken doen.
Duidelijke afspraken op tijd geleverd en geplaatst Goede communicatie met de monteurs
De opstart ging een beetje stroef door een tegenwerkende gemeente. Echter mede door toedoen van Peter Buskermolen is alles goed opgelost. Het personeel werkte zeer netjes en ruimde alles zo veel mogelijk op. (toppers)
Wij hebben best lang getobt en heel veel informatie ingewonnen en verschillende bedrijven benaderd en hieruit bleek dat schuco verruit de allerbeste kozijnen zijn zijn de kwaliteit en garanties zijn gewoon erg goed. Bijster hebben we dan via internet gevonden en we wilden graag een bedrijf uit de buurt, tijdens het plaatsen van de kozijnen en ons dakkapel hebben de monteurs nog zelfs extra werkzaamheden gedaan die eigenlijk mijn man zelf zou doen, maar ze namen dat wel even mee was geen enkel probleem, ik vond dat heel erg netjes en zeer klantvriendelijk! Die bedrijven kom ik nog maar zelden tegen dus nogmaals hartstikke bedankt!
Vakkundige mensen. Prettig in de omgang. Prima werk geleverd en snel. In de toekomst ga ik weer met Bijster in zee.
Satellietbaan 12 D
2181 MH Hillegom
Select Windows Bijster is hèt adres voor hoogwaardige producten als kunststof kozijnen maar ook hout en aluminium, schuifpuien, dakkapellen, deuren. En, uiteraard, voor vakkundige montage en afwerking wordt ook gezorgd. Streeft u naar maximaal wooncomfort? Neem dan contact op met Select Windows Bijster en bezoek de showroom. Het deskundige personeel adviseert u graag over alle voordelen, mogelijkheden en zekerheden die Bijster u kan bieden. Onze producten hebben een gegarandeerd hoog kwaliteitsniveau en worden in één van de meest moderne fabrieken geproduceerd. Een volledig geautomatiseerd productieproces levert precisie maatwerk op.