Zeer kundig en helder, compleet advies. Goede bereikbaarheid en persoonlijk.
De Leeuw heeft bij ons alle zorgen uit handen genomen en zeer snel en professioneel en super klantvriendelijk alles voor ons perfect geregeld. Zeer tevreden.
Ondanks een flinke tijdsdruk, heeft het team van de Leeuw, toch op tijd een mooie en gedegen Hypotheek voor ons af weten te sluiten. Hierdoor wonen wij inmiddels naar volle tevredenheid in ons " nieuwe" huis.
Wij hebben Anne Bosma als hypotheekadviseur gehad voor onze nieuwe hypotheek. Wij zijn zeer tevreden over zijn deskundigheid , bereikbaarheid , het overleggen en verstrekken van informatie.wij zouden hem bij iedereen aanraden! Wat een goede service
Ik geef niet snel tienen maar ik kon niet anders dan op alle onderdelen dit cijfer te geven. Perfecte service! Dankzij De Leeuw en in het bijzonder Anne Bosma kunnen wij verhuizen naar ons droomhuis.
Onze hypotheekadviseur Anne Bosma is zeer deskundig, professioneel, secuur, snel en heeft er alles aan gedaan om onze hypotheek aanvraag in zeer korte tijd tot de notaris weten te brengen. Deze zeer ervaren adviseur kunnen wij zeer zeker aanraden en adviseren. Bedankt Anne !
Alle chapeau voor Annemarie van Beveren en haar collega's.
Wij zijn erg goed en snel geholpen door Anne Bosma. Hij heeft ons goed geholpen en ingelicht. Als we mailde kregen we altijd vlot weer reactie terug dit was erg fijn altijd
Alles is heeeeel goed bevallen. Vragen zijn altijd duidelijk beantwoord. En als dingen niet naar verwachting gingen is er altijd voor een creatieve oplossing gezorgd. We zijn heel blij dat we voor De Leeuw Hypotheken gekozen hebben.
Anne Bosma is onze hypotheekadviseur van De Leeuw Hypotheken geweest in de periode van het kopen van ons huis, de eerste indruk, algemene indruk en eindresultaat was meer dan voldoende. Een 10 toekennen voor alles lijkt wat overdreven en sta ik normaliter van mezelf niet toe, in dit geval kan ik hier echter niet omheen. Afspraken nakomen en communicatie zijn voor mij belangrijke factoren bij belangrijke beslissingen in je leven, Anne en De Leeuw zijn duidelijk qua informatie, altijd bereikbaar, communiceren uitstekend en gaan net een stapje verder voor je. Als een bedrijf je het gevoel kan geven dat jij belangrijk bent heb je het goed voor elkaar, als je dit daadwerkelijk waar kunt maken speel je mee in de top.
Bij de aankoop van mijn eerste huis veel hulp gehad van Anne Bosma.
Top ervaring een aanbeveling naar ander( met de start zaten we in de verkeerde vestiging maar ze kwam snel over naar de vestiging in leiden) en daarna liep het super met duidelijk veel ervaring en soepelheid naar ons toe! Bedankt
We zijn zeer tevreden over de vlotte afhandeling van onze hypotheekaanvraag en de toelichting op de verschillende mogelijkheden door Anne Bosma.
Prettige klantvriendelijke ervaring. Vlotte en heldere correspondentie.
Mijn ervaring is dat Anne Bosma en zijn collega's zich uitstekend inzetten voor onze belangen. Zeker Anne is zeer 'laag-drempellig" en daardoor kun je werkelijk voor alle vragen en zijn advies bij hem terecht. Absoluut een aanrader, deze hypotheekadviseur!
Fijne ervaring. Goed geholpen. Geen tien omdat ik zelf wel allert moest blijven. Zeker aan te raden!
Het contact met dhr. Bosma was zeer prettig. In elk gesprek werd duidelijk besproken wat ons te wachten stond, dit werd waar nodig was meerdere keren duidelijk herhaald. We konden van afspraak uitgaan, alles verliep elke keer zoals gepland. We hadden een groot vertrouwen in dhr. Bosma waarin hij ons geen enkele keer teleurgesteld heeft.
goed en deskundig advies duidelijke uitleg ,nazorg ook goed,kan altijd bellen en word snel weer terug gebeld bij vragen
Dit is voor ons de tweede keer geweest dat wij via de Leeuw een hypotheek hebben afgesloten en ook deze keer beviel het weer goed. Een hypotheek afsluiten doe je niet elke dag en is daardoor best spannend, maar Anne is zeer professioneel en legt alles heel duidelijk uit zodat je alles snapt.
uitstekend advies en begeleiding
Wij zijn bij onze hypotheek geholpen door Anne Bosma. Deze heeft ons op een eerlijke, heldere wijze geholpen aan een hypotheek die het beste bij onze situatie past. Bij vragen konden we zonder problemen een belletje plegen, en werden dan op dezelfde dag nog bericht. De berichtgeving was voor ons zeer toegankelijk en makkelijk te begrijpen. Anne, bedankt voor de goede zorgen tijdens onze zoektocht. Mede door uw kennis, deskundigheid en oprechtheid kunnen wij volgend jaar ons 'droomhuis' betrekken!
Bedankt Anne!
Vertrouwd, maar in een nieuw jasje: De Leeuw Verzekeringen gaat verder onder de naam Heilbron Leiden. Door onze regionale aanwezigheid en de gebundelde krachten met Heilbron kunnen wij u nog beter bedienen. Onze onderhandelingspositie en inkoopkracht bij verzekeraars worden versterkt, daar profiteert u van. Iedere dag weer is het ons streven om u te voorzien van onze persoonlijke service. Onze vaste aanspreekpunten en de regionale aanwezigheid blijven zoals u dat van ons gewend bent. Met Heilbron heeft u altijd het beste advies omdat wij alle kennis en expertise in huis hebben én omdat wij op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in uw branche.