Behulpzaam sturend en mee denkend
Zeer goed en professioneel geholpen.
Het was een lastig traject. We zijn goed op weg geholpen. Een deskundige advocaat.
De communicatie is prima en voor zover ik dat kan beoordelen zijn de rechtsmiddelen de wij ze waarop die worden ingezet goed.
Zeer professioneel en deskundig geholpen!!
Via Google was ik als werkgever op zoek naar een advocaat/advocatenkantoor in Eindhoven dat gespecialiseerd is in arbeidsrecht en Claassen Advocaten had de beste recensies, dus was de keuze snel gemaakt. Een afspraak gemaakt en ik werd zeer goed bijgestaan door meester Ong, een meester in zijn vak, uitermate duidelijk in zijn communicatie en zoekt uit alles uit tot in detail.
Erg goed geholpen, prettige communicatie en eerlijk advies. Er werd tijd genomen om alles goed door te spreken.
Ik kan alleen maar zeggen dat ik super geholpen ben het medeleven in mijn zaak en als mens ik zeer waardeer de manier dat jullie mij geholpen hebben ga ik dus zeker niet vergeten daarvoor dank ik jullie dat er ook nog mensen zijn die gewoon naar je luisteren jullie zijn in mijn ogen gewoon toppie in mijn woorden gr bart
Bedrijfsnaam | Bart kleinvak |
Dit advocatenkantoor kan ik iedereen aanbevelen. Een team van zeer gekwalificeerde advocaten staat iedere dag voor je klaar. Snelheid en deskundigheid hoog in het vaandel maar wat ik vooral prettig vind is dat er niet onnodig veel tijd aan onhaalbare doelen word gespendeerd. De contactmomenten verlopen vlot en "down to earth".
Zelf al veel voorbereid, alles duidelijk en goed doorgenomen op een relaxte toon en met een oor voor ons verhaal.
Eindelijk werd ik gehoord en kreeg ik daarbij de juiste adviezen en hulp. Ik werd goed voorbereid op de zitting met alle mogelijke situaties en uitkomsten. Tussentijds werd ik goed op de hoogte gehouden en kon ik met vragen terecht.
Ik ben bij Claassen Advocaten goed en duidelijk geholpen.
Mijn ervaring met de advocaat was erg goed. ik raad het aan
Bedrijfsnaam | Geen |
Prettig en snel door mr Broers geadviseerd en geholpen in een zaak over door ons gewenste kinderalimentatie ná het 21e levensjaar kind (ja, dat kan). Uitkomst rechtzaak in ons voordeel. Mr Broers communiceerde snel, correct en deskundig.
Goed, snel en met de juiste aandacht voor 'de mens achter het geschil' geholpen door Danielle. Uiterst tevreden over het proces en de uitkomst!
Prima ervaring . Samen hebben we ons doel bereikt . Belangrijk was voor mij dat ik begrepen werd .
Schakenraad heeft alle stukken in orde gemaakt en Claassen heeft de akte van overlijden verder opgepakt. Mijn ervaring en communicatie was heel fijn met Sascha Ruijs. Ze was heel betrokken.
Ik ben bij onze scheiding geholpen door mr. Broers. Erg vriendelijk, professioneel en duidelijk geholpen gedurende het gehele proces. Uiteindelijk is het proces ook snel verlopen wat erg prettig was. Kortom een fijne ervaring waardoor alles uiteindelijk goed geregeld is voor alle partijen.
Mijn zaken waren gecompliceerd en mijn advocaat wist hierin een goede lijn te houden en zich te richten op de kernpunten. Een advocaat die oog heeft voor het belang van het kind en zeer goede kennis van zaken heeft.
Door Mr. Ong ontzettend goed geholpen m.b.t. mijn recht!
Bedrijfsnaam | Het Rullen Hoveniers |
Als leek werd ik geadviseerd en gestuurd, bij het uitblijven van reacties en/of het niet nakomen van afspraken werd er direct en adequaat gereageerd door de mensen van Claassen zodat ook de vaart erin werd gehouden. Ik hoop niet snel weer een advocaat nodig te hebben maar mocht het zo zijn dat wordt het toch weer deze club.
Bedrijfsnaam | Solid Base |
Mijn ervaring. Na elf jaar erachter komen dat mijn hulpvraag van toen niet was nagekomen.
een kundig en mensen-mensen kantoor met een sociaal en maatschappelijke betrokkenheid
Zeer kundig, maar prijs-kwaliteit onvoldoende (te hoog uurtarief)
Bedrijfsnaam | Reynders PensioenAdvies |
Ik ben zeer tevreden hoe het allemaal geregeld is. Ik voelde mijn op mijn gemak.
Vondellaan 12
5611 NX Eindhoven