Het resultaat was ernaar

Prima zakelijke aanpak.

• Geholpen door: Charlotte van Beukering-Michielsen

Ondanks nare gebeurtenis zeer fijn gevoel!!

Ik had mij geen betere, fijnere, betrouwbare bijstand kunnen wensen. Op alle vlakken zowel emotioneel en juridisch ben ik zeer goed ondersteund, niks was teveel gevraagd en had vooraf niet kunnen hopen dat ik zo een goede en fijne begeleiding zou krijgen. Al met al hoop ik in de toekomst geen gebruik meer te hoeven maken van de diensten maar mocht dit wel zo zijn weet ik wel bij wie ik aanklop. M.v.g. Bas Boekema

• Geholpen door: Sacha Ruijs-Kreté

Betrokken is inderdaad jullie sleutelwoord

Ik wist in het begin totaal niet waar we aan begonnen en wat mijn kansen waren tegenover mijn werkgever. Ik kwam via mijn vrouw in contact met mr. D. Schipper. Zij had een kennismakingsgesprek met haar gehad en had dus een goed gevoel bij haar. Het is een behoorlijke stapel papierwerk geworden en ik vond het enorm knap van haar dat zij toch nog dingen eruit wist te vissen. Daarnaast werden wij enorm goed begeleid en op de hoogte gehouden. Ook aan haar secretaresses op kantoor willen wij onze dank mededelen, ook zij waren zeer betrokken en dat is toch een prettig gevoel als je weet wat je meemaakt tijdens de duur van een procedure. Daarnaast is het een prachtig kantoor. Met diepe bewondering voor mr. D. Schipper ben ik haar eeuwig dankbaar voor haar inzet, loyaliteit, vertrouwen. Ook door haar betrokkenheid wist ze ons ook sterk te houden. Ik vind het gek genoeg ergens toch jammer dat het bijna allemaal voorbij is.. Ik wens haar ook alle succes toe...Wat een kanjer!

Gewoon perfect geholpen

Eef heeft me super opgevangen en me perfect op een fijne en menselijke manier geholpen Heel dankbaar daarvoor Groet Patrick

De zaak keurig opgelost

Betrokken, deskundig en adequaat. Houdt zich aan afspraken en denkt mee. Vertoont een zeer proactieve houding.

• Geholpen door: Gamze Toprak

Zeer betrokken, actief, intensieve communicatie, het doel steeds voor ogen houdend.

Met een zeer dringend, tijdgebonden verzoek heb ik contact gelegd met 'Claassen advocaten'. Er was direct en ruimhartig gelegenheid voor introductie en verdere ondersteuning mbt de casus. Er was vooral een gevoel van samenwerking met oor en oog voor diverse perspectieven. De mate van voortvarendheid in de aanpak richting situatie en gewenste uitkomst, is zeer opvallend te noemen en uitermate positief door mij/ons ontvangen. Het was een spannend traject, wat waarschijnlijk bij geen enkel ander kantoor een betere uitkomst had kunnen opleveren voor mij cq ons als cliënt(en).

Persoonlijk en eerlijk advies

Erg goed geholpen, prettige communicatie en deskundig en eerlijk advies. Daarbij is het resultaat ook nog eens naar tevredenheid.

vakkundig.

Het was voor mij een nare zaak wat erg veel stress opleverde. De advocate heeft mij heel erg gerust gesteld met haar kennis van zaken.

• Geholpen door: Daniëlle Schipper

Snel en vriendelijk geholpen en snel opgelost

Ze heeft de zaak voor mij netjes en snel opgelost super tevrede

Professioneel en kundig

Na negatieve ervaringen met andere advocaten werd er hier geluisterd en ook betrokkenheid en deskundigheid getoond

Geweldig eindresultaat

Ontzettend goed geholpen door mr. van Beukering. Dreigde mijn huis kwijt te raken door een hele hoge partneralimentatie omdat de hypotheek gewijzigd moest worden. Door goede ideeën en onderhandelen van mr. van Beukering toch gelukt om de partneralimentatie drastisch te verlagen. Nogmaals hartelijk dank daarvoor.

Aardige mensen op kantoor

Ben goed te woord gestaan vond de rekening wel erg hoog alhoewel me duidelijk vantevoren het uurtarief is verteld vond ik de specificaties per minuut van telefoon gesprekken en mails ed tegenvallen

• Geholpen door: Gamze Toprak

Heel goed

Eerlijke, gewentenvolle benadering. Heel deskundige

Hele goede ervaring!

Mevrouw Pui Ling heeft mij geweldig geholpen. Ze is meelevend en kan zich ook goed inleven in situaties. Denkt mee en is accuraat!

• Geholpen door: Pui Ling

Betrouwbaar

Antwoorden snel op vragen per email . Geven goed advies. Zeggen waar het op staat.

• Geholpen door: Annemarie Broers

Prettige samenwerking in moeilijke periode

Ik vond het allemaal al moeilijk genoeg. Sacha heeft me goede adviezen gegeven en stap voor stap door het proces begeleid. Het gaf me veel rust.

• Geholpen door: Sacha Ruijs-Kreté

Ik ben persoonlijk en zonder poespas geholpen

Ik ben door Sacha kundig, eerlijk, integer en direct geholpen. Ik vond alleen dat het hele proces tot het eens worden over het convenant al met al lang duren.

Goed advies, factuur gedoe

Advies en vastleggingen zijn goed. Facturatie is vaag (correspondentie —> met wie dan? Waarvoor?). Heel vaak 6 minuten irriteert. En 1 uurtarief ook. Deel gebeurt waarschijnlijk door secretaresse waarvoor uurtarief advocaat niet netjes is. Ook waren kosten veel hoger dan eerste indicatie.

Deskundig en betrokken.

Het advies in mijn erfrecht kwestie was deskundig en praktisch.

• Geholpen door: Eef Ong

Prima werk geleverd bij echtscheiding

Prima snel en deskundig

geweldig kan niet beter

zeer vriendelijke mevrouw ....altijd duidelijk dat je weet waar je aan toe bent .....een dikke aanrader zeer zeker ......

prima en sociale begeleiding

deskundig en menselijk advies met oog voor alle bijkomende zaken

Zoals altijd uitstekend.

• Geholpen door: Sacha Ruijs-Kreté

Charlotte is een vertrouwenwekkend goede gids in juridische conflicten en dat geeft rust

zie zin

Fantastische advocaat

Ik werd bij mijn scheiding geadviseerd door advocaat Pui Ling. Ze heeft dit pijnlijke proces op een ongelooflijke manier aangepakt, altijd met haar beste advies, geduld om met me te praten om me de nodige begeleiding te geven en om zo snel mogelijk af te ronden met mijn ex-man. Zij loste het op een goede manier op, altijd op zoek naar de snelste en meest beknopte optie. Hoewel het een moeilijk proces was, zorgde ze ervoor dat alles op de beste manier geregeld was, zodat ik zo snel mogelijk was geregeld. Zeer dankbaar voor haar en haar assistent Heidi I was advised by attorney Pui Ling in my divorce. She handled this painful process in an incredible way, always with her best advice, patience to talk to me to give me the necessary guidance and to be able to finish as soon as possible with my ex-husband. She solved it in a good way, always looking for the fastest and most concise option. Although it was a difficult process, she made sure everything was arranged in the best way so that I could get on with my life. Very grateful to her and her assistant Heidi Yo fui aconsejada por la abogada Pui Ling en mi divorcio. Ella llevo este proceso doloroso de una manera increíble, siempre con sus mejores consejos, paciencia para hablarme para darme la guía necesaria y poder terminar lo más pronto posible con mi ex marido. Ella lo soluciono de una buena manera, siempre buscando la opción más rápida y más concisa. A pesar que fue un proceso difícil ,ella hizo que todo se arreglara de la mejor manera para que pudiera seguir con mi vida. Muy agradecida con ella y su asistente Heidi

• Geholpen door: Pui Ling

Vondellaan 12