Prettig, open en professioneel kantoor met harde werkers. Resultaat voor de opdrachtgever telt. En dat doen ze met toegankelijke en duidelijke communicatie. Absoluut verstand van hun vak en de laatste ontwikkelingen. Mijn zaak betrof een niet betalende opdrachtgever voor een aanzienlijk bedrag. Dit bedrag is snel en volledig alsnog betaald. Vergeet incassobureaus en schakel direct Trevi advocaten in; het betaalt zich dubbel en dwars uit!
Snel en adequaat geholpen. Prettige sfeer.
Ilse, Zoals je ziet ben ik zeer tevreden. We hebben zeer goed samen kunnen werken en het juiste resultaat weten te bereiken. Vriendelijke groet, Abel de Vries
Ilse heeft me heel goed en prettig geholpen, als een goed team. Ze heeft heel feitelijk de situatie en mogelijkheden geschetst. Ze heeft me continu en volledig geïnformeerd over de voortgang en ontwikkelingen, waarbij ze me telkens mijn opties schetste. Ondanks een lastige tegenpartij hebben we een er een heel goed resultaat uit gehaald. Top :-)
Professioneel en snel!
Wat een fijn advocatenkantoor! Ilse en Thomas weten heel goed in normaal jargon over te brengen waar we stonden/staan in het geschil met onze aannemer. We zijn goed geadviseerd, tijdige communicatie naar de tegenpartij en brieven van de tegenpartij goed uitgelegd en hun mening gegeven. Wij kunnen iedereen Trevi Advocaten aanbevelen.
Zeer prettig tot nu toe, ik krijg de hulp en advies die ik nodig heb. Zowel per email als telefonisch contact. Voor nu alvast ontzettend bedankt!
Naast de deskundigheid en professionaliteit ook/toch oog voor de mens zelf blijven houden. Veel dienstverlener vergeten dat laatste wat nou juist bij een zakelijk geschil het verschil maakt.
Prettige laagdrempelige uitleg en communicatie. Ook realiteitszin / waarheidsvinding zonder gemanipuleer of toestanden. Prima ondersteuning bij de rechtbank met heldere uitleg over de gang van zaken en regels. Zakelijk met toch betrokkenheid naar de rechtszaak en gedaagde ; Rechts-zaak gewonnen op eerlijke en realistische basis.
En Elise Feenstra
Het was een slepende zaak met veel in's en out's en we zijn er goed uitgekomen ondanks de vele twijfelachtige juridische hinderpalen. Verder altijd een goed en betrokken contact en de juiste adviezen op de juiste tijd.
Goede ervaring met Thomas in een eerdere kleine kwestie. Nu ga ik meemaken hoe de samenwerking met Ilse is.
Sil Hu is vriendelijk, zeer bekwaam en grondig in zowel werk als in uitleg.
Altijd zeer prettig mee gewerkt!
Deskundig geholpen en er kan snel worden geschakeld. Geen stoffig kantoor en een prettige "hands-on" mentaliteit.
En ook Thomas beleefd tijdens Ilse haar zwangerschapsverlof.
jong enthousiast team
Buitengewoon prettig contact en korte "lijnen"
Accuraat en doortastend!
Goed geadviseerd en geholpen.
Schenkkade 50
2595 AR Den haag