Mevr Bissumbhar is een eerlijke advocaat. Ze heeft veel geduld en is duidelijk in haar woorden en haar handelingen. Ze weet precies wat je moet doen als je in een onverwachte situatie terecht komt. Heel erg blij met haar goede service! Ga zo door!
Het heeft lang geduurd maar we hebben het toch bereikt het duurde twee. Jaar ze had veel geduld met em
Mijn ervaring met mevrouw Bissumbhar kan ik in het kort omschrijven als “zeer prettig”. Doordat ze goed meedacht kreeg ik steeds meer vertrouwen in mijn zaak. Ze heeft met haar ervaring mij weten gerust te stellen als zowel het uiterste eruit weten te halen. Kortom zeker een aanrader.
Een advocaat uitzoeken en een zaak aangaan voor iets wat je het meest dierbaars is. Is een grote stap. Mevrouw Bissumbhar helpt je hier goed bij. Ze luisterd naar je wensen en gezien haar ervaring kan ze je goed adviseren en bijstaan. Daarbij zorgt ze dat je niet door emoties wordt geleid maar dat je het tot de feiten beperkt. Ben erg tevreden met haar hulp
Mevrouw nam mijn dossier over van haar collega, dat is niet niks want ze kon mij niet eens en moest in eventjes tijd mij gaan verdedigen. Ondanks haar tijd erg kort was kroop ze door het stof en in die zelfde week viel ze gelijk met de deur in huis in een persoonlijk gesprek, en zei eerlijk en oprecht; dat wat de rechter heeft opgesteld kan ik weinig aan veranderen maar toen ik mevrouw uitlegde dat dit juist de bedoeling was waren haar oren gespitst en gaf mij duidelijk alle ruimten tijd in mijn eigen verhaal. Mevrouw gaf mij alle steun die ik nodig had zowel voor de zitting, tijdens de zitting en heel mooi van mevrouw zeker ook na de zitting. En nee niet alleen de uitkomst van de rechtbank maar ook veel later even een klein berichtje met de vraag hoe het met mij ging. Dat wordt op heden nog steeds gewaardeerd.
Goede advies en bijgestaan ,
This lawyer is able to help you with criminal and family cases(divorce,children).She is very good in justice law and has many years of experience.Easy to talk to and have attentive manner to cases.High great energy to fight for your case. Her work is excellent!
Hee goed vrouw slim vrouw
Super advocaat!!! Is heel betrokken, communiceert goed en duidelijk,en reageert snel op je vragen. Je heb echt het gevoel dat je het samen doet, en dat je er niet alleen voor staat, legt alles goed en duidelijk uit heeft echt kennis van zaken . Als je mevr Bissumbhar telefonisch spreekt is ze altijd vriendelijk en neemt rustig de tijd voor je. Ik zal haar dan ook iedereen aanraden deze advocaat krijgt van mij een 10++ echt super tevreden en mocht ik ooit nog een advocaat nodig hebben ga ik zeker bij haar terug.
Ik ben door mevrouw bissumbhar zeer goed geholpen.Je wordt altijd keurig netjes terug gebeld/gemaild.Afspraken worden ook nagekomen.Alles gaat in overleg.Ze geeft je het gevoel dat ze achter je staat waardoor je je niet alleen voelt .
Goede communicatie met meester Bissumbhar. Ze begreep mij. En nam ook de tijd voor mij. Ze heeft mij goed begeleid tijdens mijn proces
Via het juridisch loket werd ik doorverwezen naar Anjana, zij heeft mij altijd goed te woord gestaan, liet mij ook altijd mijn verhaal doen en heeft alles netjes en goed geregeld. Ik vond alles enorm spannend maar ze legde mij alles goed uit en zorge ervoor dat ik mij kon voorbereiden op het geen wat mij te wachten stond. Dankzij haar heb ik het resultaat wat ik wilde behaald.
Mevrouw Bissumbhar is een advocate die nauw betrokken is bij haar cliënten. Ze is fijn in de omgang en luistert goed naar haar cliënten. Daarbij gaat zij laagdrempelig te werk waardoor zij makkelijk te benaderen is zowel voor de cliënt als voor betrokken hulpverleners.
Ben heel blij met de resultaten die behaald zijn met de diensten van Mw. Bissumbhar.
mr. A .S. Bisumbhar is zeer toegankelijk, betrokken en meedenkend en weet op taktvolle manier de regie te behouden. Zij tempert de mogelijk te optimistische verwachtingen op de uitspraak van het geding.
Veel geleerd in mijn proces! Goede uitleg van zaken!
Advocaten Mrs bissumbhar is een top advocaat met liefde voor haar vak en heeft mij alle aandacht geven doordacht en met tomeloze inzet , geen telefoontje of bespreking te veel .als ik ooit weer een advocaat nodig heb bel ik haar als eerste
Jesses van zaken, sturend en goede balans tussen advies en sturing.
Vorig jaar april nam ik contact op met mevr. Bissumbhar om mij bij te staan in een zaak rondom de omgangsregeling en kinderalimentatie. Iets waarvan ik had gedacht nooit contact voor nodig te hebben, dat was toch zo geregeld allemaal?! Het was voor mij dus allemaal heel nieuw maar vooral ontzettend spannend. Want hoe vind je een goeie advocaat en vooral in de Coronatijd waar fysiek contact op dit moment nauwelijks mogelijk is. Maar mevr. Bissumbhar heeft meer dan het tegendeel bewezen. Het eerste gesprek voelde meteen vertrouwd, veilig en fijn. Mevr. Bissumbhar was duidelijk en heeft mij van a-z. uitgelegd wat er moest gebeuren. Zenuwachtig en ergens angstig voor wat er allemaal ging komen, werd de zaak in gang gezet. Het werd een complexe zaak. Mijn emoties liepen regelmatig hoog op en mijn geduld werd enorm op de proef gesteld. "Waar ben ik in beland"? Deze vraag stelde ik mijzelf keer op keer. Maar elke keer was daar ook mevr. Bissumbhar, die op elk moment van de dag telefonisch voor mij klaar stond, mij adviseerde, mij gerust stelde maar vooral ook in het belang van mijn kinderen met mij meedacht. Uiteindelijk kwam het in november tot een rechtszitting, waar ook mijn dochter gehoord moest worden door de kinderrechter. Ondanks de vele emoties voelde ik mij sterk tijdens de zitting, waar mevr. Bissumhar mij wederom op een professionele en zeer deskundige wijze, heeft bijgestaan. Mijn geduld werd wederom op de proef gesteld, door het wachten op de uitspraak maar ze zeggen, "geduld is een schone zaak" en dat blijkt. Vorige week belde mevr. Bissumbhar mij op met heel goed nieuws. Ik was in mijn gelijk gesteld, en dus de zaak gewonnen! Een prachtige uitspraak, en ik ben ervan overtuigd dat mij dat met niemand anders gelukt was, dan met mevr. Bissumbhar. Mijn dank is zo enorm groot! En beveel haar daarom aan een ieder aan!
Goede communicatie door er professioneel om werd gegaan met de vragen die ik had.
De betiteling zal ik omschrijven. Zij is in de puntjes verzorgend belt hoe druk zij het ook heeft altijd om te vragen hoe het met je gaat. Dat is zo belangrijk, in mijn geval mijn scheiding waar altijd wel emoties bij heeft komen kijken en ik altijd rustig van haar word. Daadkrachtig bedoel ik dat zij orde op zaken stelt ik hoefde mij niet druk te maken, door de emoties nam zij mij alles uit handen en wist mij alle informatie te geven die nodig waren en voor mij echt wel veel heeft gedaan. Kortom een topadvocaat!!
Top advocaat puur zakelijk en weet wat ze doet informeert je goed zodat je op de hoogte bent van stand van zaken altijd goed berijdbaar en dat is erg fijn
Ik ben super tevreden met de service en vooral hoe mijn zaak is opgelost in zeer korte termijn.
Door mevrouw Bissumbaar heb ik mij rijbewijs kunnen houden met verdachte rijden onderinvloed .voor die zaak ben ik gewoon vrijgesproken .inplaats van 9 maanden rijontzegging en 1000 euro boeten
U bent een echte doorzetter. Ik voelde mij gesteund en serieus genomen. Ik kon altijd bij u terecht met vragen. U gaf altijd eerlijk advies in het belang van mijn dochter.
Transistorstraat 31
1322 CK Almere