Zeer tevreden over professionele en betrokken aanpak

Ik wil graag mijn grote waardering uitspreken voor de uitstekende inzet en professionele aanpak van mevrouw Rensen in mijn zaak. Zij heeft mijn situatie snel en doeltreffend opgepakt en binnen korte tijd tot een positief resultaat weten te brengen. Wat voor mij erg lastig en uitzichtloos leek, heeft zij mogelijk gemaakt. Dankzij haar deskundigheid en toewijding ben ik uit een moeilijke situatie gekomen. Door haar kennis, vasthoudendheid en betrokkenheid is mijn zaak met succes afgerond, iets wat ik zonder haar ondersteuning niet had kunnen realiseren. Ik beveel mevrouw Rensen zonder twijfel bij iedereen die behoefte heeft aan deskundige en daadkrachtige juridische bijstand.

• Geholpen door: J.N. (Jelisa) Rensen

kan niet in één zin worden beschreven

Ik ben zeer dankbaar voor de steun, professionaliteit en volledige inzet van mr. Guido Zwaanswijk in mijn zaak, die bijna 4 jaar heeft geduurd. Gedurende deze lange periode kon ik altijd rekenen op zijn kennis, ervaring en betrouwbare hulp. De communicatie was duidelijk en transparant in elke fase van de procedure, en zijn benadering was vol empathie, waardoor ik me goed ondersteund voelde, zelfs in de moeilijkste momenten. Mr. Zwaanswijk heeft voor mij gevochten toen ik daar zelf de kracht niet voor had, en daarvoor ben ik hem enorm dankbaar. Ik kan hem van harte aanbevelen!

• Geholpen door: C.P. (Guido) Zwaanswijk

Perfect, aanrader en een geweldige man

Heeft ervoor gezorgd dat ik niet vast hoef te zitten, en zeer empathisch en goede lieve man. Als je een advocaat zoekt is de heer Kuit de man die u nodig hebt

Professioneel, betrokken en oplossingsgericht

Zeer goede ervaring, Meedenkend en oplossingsgericht naar een goede uitkomst

• Geholpen door: J.N. (Jelisa) Rensen

Very nice experience with this lawyer

very good company, always ready to help with your difficulties, very good experience with this company!

• Would you recommend us? Yes
  • Communication
  • Quality of the advice
  • Expertise of the lawyers
  • Involvement
  • N/A

Professioneel en heel goed advocaat

Ik heb dit advocaat via de politie ontvangen en wil even delen dat ze me tot de uiterste hebben geholpen, en uiteindelijk me een lagere vonnis uitkwamen dan we verwachten. Oscar heeft me niet alleen laten voelen voor de zitting en tijden de zitting. Ik bedank jullie voor de moeite die jullie in mij hebben gestoken.

Eerlijk en oprecht

Hazal heeft mijn strafzaak behandeld het contact was erg fijn Hazal is snel duidelijk en eerlijk! Precies wat je wilt! En niet te vergeten een goede kennis over het strafrecht.

Goede advocaat

Mijn ervaring is oprecht heel goed! Jelisa rensen van FZ advocaten heeft mij fantastisch bijgestaan in mijn zaak. Ik zou haar zeker aanraden! Ik werd fijn ontvangen op kantoor en ze hielden mij goed op de hoogte van alles, en nog belangrijker in moeilijke momenten van gesprekken stelden ze me gerust en ze nemen de tijd voor je. Kortom een fijne advocaat!

• Geholpen door: J.N. (Jelisa) Rensen

Zeer vriendelijk. Uitstekende samenwerking. Goed contact.

Doortastend en resoluut

Weten waarover het gaat en daardoor adequate behandeling

Goed!

Hazal ( mevr. Sazoglu), was de advokaat van mijn zoon. Door het hele process van zitting beslissingen etc heeft Hazal mij duidelijk geinformeerd en ze heeft me met alles goed op de hoogte gehouden. We hadden goed contact. Als ik iets niet wist of ik maakte me zorgen om mijn zoon kon ik haar altijd een appje sturen wanneer dan ook. Ze reageerde altijd terug. Ze had veel begrip was meelevend met alles en hield mij altijd als moeder zijnde rustig. Kortom mijn zoon en ik hebben Hazal als een goede prettige advokaat ervaren. Zij toont veel inzet en moeite voor haar cliënten. En ik raad haar zeker aan!

• Geholpen door: H. (Hazal) Sazoglu

Farber kent zijn vak, is ervaren en tactvol, is begripvol en realistisch, met winnersmentaliteit.

Advocaat Farber heeft ons bijgestaan in de zaak waarin mijn broer slachtoffer was van een zware mishandeling en poging tot doodslag. Onze ervaring met Advocaat Tim Farber is buitengewoon goed, deze advocaat kent zijn vak zeer goed, is zeer ervaren. Naast zijn professionaliteit en winnersmentaliteit, heeft hij veel begrip voor het leed en de moeilijke situatie waarin wij ons bevonden. en avv. Farber nam ons begripvol en tactvol mee door het process, zonder in te leveren op zijn doelen. Zijn acties en woorden zijn altijd sterk onderbouwd met een solide basis, zonder daarbij de realiteit uit het oog te verliezen. Scherp zijn, je vak kennen, ervaring, begripvol en toch snel en duidelijk communiceren, de zaak sterk verwoorden en verdedigen, niet uit evenwicht te krijgen, en niet wijken voor de doelen. Altijd behulpzaam en bereikbaar. Dit is hoe wij Farber hebben ervaren. Zo'n persoon heb je nodig, iemand die er altijd voor je staat en als een tijger de zaak aanpakt. In onze zaak is op alle niveaus tot aan de Hoge Raad de tegenpartij veroordeeld. Farber heeft een zeer significante bijdrage geleverd aan dit resultaat.

Het hoogste resultaat

Tim Farber is een enorm daadkrachtige strafrechtadvocaat die het hoogste resultaat behaald. Zijn aanpak is erg doelgericht, persoonlijk en ondernemend. Waar de meeste advocaten vooral in mitsen en maren praten, praat Tim Farber in duidelijke en concrete taal. Precies wat ik zocht en zo hebben we ook het beste resultaat bereikt en mijn zaak afgerond! Dank daarvoor!

• Geholpen door: T. (Tim) Farber

Aanrader voor ieder juridisch geschil!

Zowel in een strafrecht zaak als bestuursrecht heeft het kantoor ons goede bijstand gegeven. Aanrader voor iedereen de een betrokken advocaat zoekt.

• Geholpen door: T. (Tim) Farber

Zeer professioneel en empatisch , doelgericht en effectief

Mijn echtgenote heeft vooraf research gepleegd en kwam uit bij Oscar Kuit. Dat was een heel goede keus. Oscar is niet te beroerd om je snel van een niet correcte gedachtegang af te brengen en blijft altijd vriendelijk en correct. Zijn aanpak bij het bestrijden van een claim was heel goed. Het liep prima af. Dank daarvoor Oscar!

Top advocaten

Erg vriendelijk, luisteren en geven hun mening

Uitstekende advocaat

Krachtig en sterk in de voorbereiding, goede begeleiding gedurende het proces en prima uitvoering in de rechtszaal.

Vertrouwelijk

Ik wist vanaf het eerste moment dat ik in goede handen zat top advocate! Denkt mee aan alles stelt je ook gerust op onrustige vlakken echt en aanrader! Nogmaals dank!

Positieve ervaring

Tijdens mijn zitting ben ik goed bijgestaan door mijn advocaat; zij is assertief en behulpzaam.

Super geholpen

Kan niet anders zeggen dan dat ik super ben bijgestaan door mr Sazoglu. Van begin tot eind super geïnformeerd. En met een hele goeie uitkomst Nogmaals dank

• Geholpen door: H. (Hazal) Sazoglu

Goed geholpen, met een nog betere uitkomst.

Mijn advocate heeft mij uitstekend geholpen! En mijn zaak is ook geseponeerd. De advocate in kwestie heeft een fijne manier van communiceren en ook haar deskundigheid is iets waarvan ze zichzelf onderscheidt van anderen.

Denkt goed met je mee

Vriendelijk kan goed luisteren en straalt zelfzekerhied.

Ik voelde me gedekt

Ik kon alles kwijt bij mijn advocaat ze heeft me uitstekend begeleid en heeft alles keurig uitgelegd

• Geholpen door: H. (Hazal) Sazoglu

Ontzettende fijne en professionele advocaat

Dhr kuit stelt je op je gemak, is erg deskundig in zijn vak en communiceerd duidelijk en helder. Ik vond het erg fijn dat dhr kuit mij heeft bijgestaan en raad hem dan ook zeer zeker aan.

Ja

Ik wil u heel erg bedankt voor alle help. Ik ben erg blij dat ik bij u terecht ben gekomen. SD

• Geholpen door: S.K. (Siska) den Hartogh

Prinsegracht 6

2512 GA Den haag

070 7621080

Over Farber Zwaanswijk Advocaten

“Gelijk hebben is anders dan gelijk krijgen. Ons doel is dat u gelijk krijgt.” Farber Zwaanswijk Advocaten laat zich het beste omschrijven als doortastend en doelgericht. Het kantoor is opgericht op basis van goede samenwerkingservaring tussen de oprichters, mr. T. Farber (advocaat en docent aan de Universiteit Leiden) en mr. C.P. Zwaanswijk (advocaat). Korte lijnen, helder communiceren en passie voor het juridische vak zijn onze kernwaarden. Dit resulteert in een scherpe en energieke aanpak van uw zaak, waarbij wij als geen ander weten hoe belangrijk het is dat u elke stap kunt volgen.

Over Advocaatscore.nl