We have successfully and smoothly completed our legal process. Mrs. Geerdes was very helpful throughout the process. Thank you.
In de keuken welke wij in maart 2023 bij Keukensale gekocht hadden zaten tal van gebreken en tekortkomingen. Nadat er een periode van ca 7 maanden intensief met de leverancier is gesproken en gemaild is de zaak in handen gegeven van De Vos & Partners. Mw Schuurs met assistentie van mw. Boes heeft zich met een sterke drive en groot inlevingsvermogen hier in verdiept. De houding van Keukensale heeft ook haar menigmaal verbaasd. Dankzij haar vasthoudendheid wat ons ook weer de energie gaf om door te gaan is de zaak onlangs positief afgesloten. De schadevergoeding geeft ons de mogelijkheid de keuken na ca anderhalf jaar alsnog in orde te maken zoals aanvankelijk afgesproken. Complimenten!!
Ik ben zeer tevreden over de juridische hulp van mevrouw Geerdes. Er zat best wel tijdsdruk op de zaak. Mevrouw Geerdes reageerde snel en was to the point.
Mevr. Geerdes heeft mij zeer kundig en fijn geholpen. Dat geeft enorme steun en rust. Nogmaals dank.
Bedankt voor de fijne samenwerking! Ik heb de ondersteuning van José Geerdes als erg prettig, professioneel en oprecht ervaren. Het is voor mij een bijzonder maar ook leerzaam traject geweest. Nogmaals dankjewel!
Met name door de fantastische professionele jurische steun van de heer Laurens Jolink heb ik een zeer onrechtvaardige stressvolle werksituatie met een goede VSO en trots gevoel kunnen afsluiten! Hele fijne communicatie over de te zetten stappen, alle afspraken nagekomen en vertrouwen gekregen om dit moeilijke proces aan te gaan...met hele goede afloop! Ik beveel de heer Laurens Jolink zeker aan en ben hem zeer dankbaar!
Wij hebben binnen de Vos & Partners contact gehad met mw. José Geerdes. Wij hebben dat als zeer prettig ervaren. Zij is een gedreven, kundige advocate, scherp en heeft een zeer fijne manier van communiceren. Zij heeft ons altijd van goed advies voorzien en dit heeft ons in de slepende zaak veel houvast gegeven. Op José kun je vertrouwen. Wij kunnen u het advocatenkantoor De Vos & Partners zeker aanbevelen en in het bijzonder mw. José Geerdes. Zij heeft onze zaak uiteindelijk tot een goed einde weten te brengen. Daarvoor zijn wij haar zeer erkentelijk.
José is zeer betrokken en geeft helder advies. Ze is volhardend en bereikt daarmee resultaat. De communicatie was heel prettig, José was goed bereikbaar en legt alle opties op een duidelijke manier voor. Scherp, professioneel en resultaatgericht gecombineerd met een fijne communicatiestijl. Bedankt!
Dhr. Jolink heeft ons geweldig geholpen. Zeer deskundig en betrokken. Alle correspondentie met de tegenpartij werd eerst met ons overlegd. Voor ons was het onmogelijk om contact te krijgen met tegenpartij. Op de natinale televisie o.a. bij “ Radar” en bij “ Boos” was al gebleken dat er heel veel gedupeerden waren in deze zaak en hoe moeilijk het was om de “ daders” te identificeren. Dus onze hoop op een goede afloop was nihil. Toch is dankzij dhr. Jolink deze zaak gewonnen en hebben wij het “ vals verkregen” bedrag terug ontvangen. Onze dank hiervoor is groot!
Mr. Laurens is zeer deskundig en weet op zijn unieke manier hoe een zaak op te pakken, waar hij rekening houdt met gevoelens van zijn cliënten. Kortom bij arbeidsrecht zeker een geschikte advocaat!! Zijn waarnemende collega’s zijn ook fijn , als die “tijdelijk” de zaak opnemen ivm vakanties!
Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Laurens Jolink. Enorm vakkundig en veel ervaring! Laurens luistert goed, weet precies boven water te halen wat je voelt en weet dit te vertalen naar de juiste verwoording, wat een talent! Zijn kalmte en rust hielp mij enorm in de stress die ik ervaarde. Op elke zorg die ik had, wist Laurens dit altijd weg te nemen met een antwoord. En het resultaat mocht er zijn, ik ben onwijs dankbaar voor deze samenwerking met Laurens!
Ondersteuning en advisering als gretig, nieuwsgierig, luisterend, zakelijk en doelgericht ervaren. Hoge mate van van vasthoudendheid gaf vertrouwen. Het geduldig toelichten en uitleggen heb ik erg op prijs gesteld.
De advocaat was in staat om in de huid van de klant te kruipen en de zaak vervolgens professioneel aan te vliegen. Een goede samenwerking tussen de advocaat en mij als klant was cruciaal voor het goede resultaat. Er zijn natuurlijk altijd onderdelen die niet te voorspellen zijn, net zoals een rechter niet voorspelbaar is, maar het goed beschrijven maakt wel een verschil.
Helaas moest ik een beroep doen op rechtshulp, maar De Vos & Partners en dan specifiek José Geerdes hebben er van begin tot eind een positieve ervaring van gemaakt. Persoonlijke aandacht, deskundig advies, snelle reacties en dat alles op een zeer prettige manier. Ik had niet beter kunnen wensen!
Was in het begin verrast door de snelle beantwoording van mijn vragen. Dit was bevorderlijk voor de voortgang van het (trage) proces. Ik had te maken met 2 verschillende, en in elkaar overlopende, lekkages van mijn bovenbuurman. Het was een fijne ervaring voor beide lekkages met dezelfde advocaat, dhr Jim Drenth, te mogen werken. Een score van 5 sterren is misschien uitzonderlijk hoog, maar Jim heeft dit ruim verdiend. Ook ik heb tijdens dit proces informatie opgestoken en veel van hem geleerd.
Bijgestaan door de heer Drenth geweldig geholpen was voor mij de eerste keer dat ik zo iets mee maakte maar hij nam de tijd voor me om alles uit te leggen over hoe en wat een echte aanrader
Els Doornhein is deskundig en weet wat de problemen en valkuilen zijn van ontwerpers. Zij weet door haar ervaring met uitvinders je wensen goed te vertalen naar een juridische vorm. Maar ook door irreële zaken te benoemen en je te wijzen op eventuele verkeerde aannames of verwachtingen en adviseert je het niet te groot maar behapbaar te houden. Indien nodig weet zij ook snel mee te schakelen en geeft prompt antwoord op gerezen vragen.
De Vos en Partners heeft mij in de persoon van Jim Drenth geholpen met een vaststellingsovereenkomst. In een voor mij vervelend moment heeft hij mij deskundig en helder geadviseerd en contact gehouden met de wederpartij. Het resultaat was een overeenkomst die ik met vertrouwen en voldoening heb getekend. Jim reageerde altijd snel op mail en of was telefonisch prima bereikbaar. Mocht ik in de toekomst nog eens een advocaat nodig hebben dan neem ik contact op met Jim!
Jim heeft ons prettig en deskundig bijgestaan. Fijne ervaring en blij dat we zo goed geholpen zijn.
Sinds jaren heb ik geweldige ervaringen met de zakelijke expertise van Els Doornhein, waar het gaat om juridische documenten en het borgen van de juiste (veranderende) regelgeving voor creatieve bedrijven en instanties. Onlangs bracht Els mij in contact met haar collega Martijn Zaal voor het afhandelen van een vervelende arbeidsrechtelijke situatie. Ook hij was daadkrachtig, zeer ter zake kundig en pragmatisch in het doorbreken van de impasse. Boven alles staat bij hen menselijkheid, vriendelijkheid en betrokkenheid voorop, zo heb ik ervaren.
Ik beveel dit advocaten kantoor van harte aan, en in het bijzonder Martijn Zaal. Hij is een zeer kundige advocaat, zorgt voor vlotte communicatie en is een voortreffelijk onderhandelaar.
Van Miereveldstraat 13
1071 DW Amsterdam