4 sterren: goede service, goed behandeld

Fantastische persoonlijke benadering met als eerste zorg hoe het met je persoonlijk gesteld is. Daarmee heeft Freek rekening gehouden met de adviezen over de mogelijke aanpak. Professionele aanpak, kennis van zaken en goed in de onderhandelingstaktiek.

• Geholpen door: Freek Snippers

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij de eerste telefonisch contact was zij meteen heel erg behulpzaam, en toonde ook begrip voor mijn probleem

• Geholpen door: Marthe Wiebe

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De Vos & Partners Advocaten is een professioneel advocatenkantoor met zeer ervaren, gedreven en betrokken juristen die efficiënt te werk gaan om op deze wijze te proberen het beste resultaat te bereiken. De juristen zijn niet alleen zeer deskundig, maar ook persoonlijk en prettig in omgang. Kortom, de Vos & Partners Advocaten krijgt van mij een tien met een griffel en kan de Vos & Partners Advocaten van harte aanbevelen aan anderen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig. To the point. Geen valse beloften. Dankzij Freejs expertise en inzet op eennprettige manier de zaak afgehandeld

• Geholpen door: Freek Snippers

Prima kantoor

4 sterren: goede service, goed behandeld

Maryse is zeer deskundig en met haar juridische kennis is ze in staat om een goede realistische inschatting te maken van de casus. Daarnaast is haar inleving in de casus subliem temeer omdat je in een zeer korte tijd het beeld en de strategie moet formuleren.

• Geholpen door: Maryse Oranje

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig kantoor, goed advies van verschillende juridische specialiteiten. Korte communicatie lijnen en snelle service. Top

prima ervaring, mijn eerste contact is gelegd via Margriet Koedooder

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gezien mij nogal vervelende ervaringen met advocaten heb ik een verkeerde beoordeling gedaan. Je kunt niet alles weten maar op motivatie en wilskracht bereik wel heel veel. En dat is precies wat er gebeurde. De motivatie om aanvullende kennis op te doen en de "honger" naar meer kennis bracht mijn zaak op bijzondere wijze naar een goed einde. Ik vond de samenwerking en de weg er naar toe ook heel erg fijn. Heel erg bedankt!

• Geholpen door: Mandy Roggeveen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snelle service. Vlotte communicatie. Resultaat naar verwachting!

• Geholpen door: Mandy Roggeveen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ervaring is algemeen genomen zeer goed. Cijfer is geen 9 of 10 omdat de communicatie wellicht beter kan. Zelf had ik nog geen enkele ervaring met een dergelijke zaak en het is dan fijn om te weten wanneer iets plaats vind of hoe lang het duurt tot de volgende stap. Informatie hieromtrent verschaffen is wellicht moeilijk maar zeker fijn als je als ondernemer in het duister tast. ;)

Van Miereveldstraat 13

1071 DW Amsterdam